Sinha benim için de bir tahmin yaparmısın?bende cumartesi öğreneceğim inşallah :Saruboceq:
aa dünden beri acayip tahminler olmuş benimkinide tahmin edinyaaaaaaaaaaaaa
benim neyim olacakkkkkkkkkkkkk:1ninca:
gözün aydın canımmmmmopuyorumnanaktanGünaydın kızlarrrrrrr. Dün kızımı görmeye gittik. Doktor amcası herşeyini çok beğendi bütün gelişimi normalmiş. Kalp kapakçıklarına kadar inceledi. 8 gün önden gidiyor ulturasona göre ama doktorum bu değerlein önemi yok henüz, ulturason yaşı sonraki haftalarde önem kazanıyor dedi.Bu sefer kız olduğunuda kesinleştirdi. Birazcık yüzünü göstermemekte inat etti miniğim doktor çok edepli bir kızın var diyor. Allahım hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla gelsinler kucaklarımıza.Birdahaki randevumuzda buluşmadan birgün sonra olacakmış.Esasında 22. haftaya kadar gelmene gerek yok ama çok ara vermiş oluruz özlersin kızını dedi 3 hafta sonra çağırdı hem artık annanesinide getir diyo tanışsın torunuyla valla benim bu doktorum şapşahane bi adam :)
kızlar yaa benim ticker 3 gündür 14+5 gösteriyor sizde de problem varmı??
bende öğrenmedim canım daha... 9 ocakta gideceğim doktora inşallah o zaman öğrenirim... yani 17 haftalıkken olacak..
Günaydın kızlarrrrrrr. Dün kızımı görmeye gittik. Doktor amcası herşeyini çok beğendi bütün gelişimi normalmiş. Kalp kapakçıklarına kadar inceledi. 8 gün önden gidiyor ulturasona göre ama doktorum bu değerlein önemi yok henüz, ulturason yaşı sonraki haftalarde önem kazanıyor dedi.Bu sefer kız olduğunuda kesinleştirdi. Birazcık yüzünü göstermemekte inat etti miniğim doktor çok edepli bir kızın var diyor. Allahım hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla gelsinler kucaklarımıza.Birdahaki randevumuzda buluşmadan birgün sonra olacakmış.Esasında 22. haftaya kadar gelmene gerek yok ama çok ara vermiş oluruz özlersin kızını dedi 3 hafta sonra çağırdı hem artık annanesinide getir diyo tanışsın torunuyla valla benim bu doktorum şapşahane bi adam :)
kızlar yaa benim ticker 3 gündür 14+5 gösteriyor sizde de problem varmı??
aa dünden beri acayip tahminler olmuş benimkinide tahmin edinyaaaaaaaaaaaaa
benim neyim olacakkkkkkkkkkkkk:1ninca:
hımmm du bakalım bence seninde kızın olacak aysey hihoyyyt nasılda atıyorum.ayy Allah gönlünüze göre versin ne diyeyim
ya bunu nasıl eklıyorsunzz ben nıye yapamıyormklava:
maşallah cnm gözünaydın.detaylı ultrasonlamı kalp kapaçıklarını gördün.maşallah ona.sağlıcakla kucağımıza aldığımız günlerde gelir inşllh
Lilypie - Angel and Memorial ticker scene selection canım bu adrese gir sırayla tüm bilgileri seç doldur... tarihe tahmini doğum tarihini yaz... daha sonra çıkan linki profil bilgilerinden doğum kilo.. takip bölümü var oraya gir değişiklikleri kaydet de oluyor... inşallah doğru anlatabilmişimdir... :ecrin_bebek:
seninde erkek:)
ukla bence senin kızın olacak
:1closedeyes: Hımm erkek bence
Sağol canım detaylı ulturason derken cihazdanmı bahsediliyor?? Benim doktorum hep aynı cihazla bakıyor herseferinde hem 4 boyutluda bakıyor hem normalde ekranlar değişiyor sadece. Ama bu sefer uzun sürdü rutin kontrollerde 5 dakka bakıyor kalkıyoruz ama bu sefer baya bi sürdü herşeyini kontrol etti birsürü ölçüm yaptı sonra o ölçümlerin grafiklerini falan çıkardı. Tabi bize detaylarını anlattı kan akışına falanda baktı. Ama 22. hafta daha da detaylı bakıcakmış esas 22. hafta çok önemli dedi bide o zaman yükleme yapıcakmış. Gebelik diyabeti için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?