2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben dikkat ettim doktor randevumu hep aynı saate alıyorum o saatlerdede kızım hep uyuyor oluyor doktor zorla uyandırıyor. Bu sefer yanıma çikolatalı bisküvi aldım muaynehanede sıra beklerken birkaç tane yedim birazda su içtim bide sıra bana yaklaşınca yerimden kalkıp biraz dolandım işe yaradı bebişim uyanıktı ve çok haraketliydi. Bu sefer bacak arasınıda rahatlıkla görebildik. Özellikle cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlar için söylüyorum. Sizde yanınıza tatlı bişeyler alın beklerken yerseniz kesin bebiş uyanık olacaktır.

gözün aydın canımmmmmopuyorumnanaktan

kızlar yaa benim ticker 3 gündür 14+5 gösteriyor sizde de problem varmı??

Hepinize teşekkür ederim kızlar darısı bütün bebişlerimizin başına hepsinin sağlıklı haberlerini alırız inşallah herzaman. Bu arada cinsiyet için en kesin haftalar 16 ve sonrası bu nedenle çok sıkmayın kendinizi önceden öğrenip yanlış çıkma ihtimalide var nedeolsa.

maşallah cnm gözünaydın.detaylı ultrasonlamı kalp kapaçıklarını gördün.maşallah ona.sağlıcakla kucağımıza aldığımız günlerde gelir inşllh

hımmm du bakalım bence seninde kızın olacak aysey hihoyyyt nasılda atıyorum.ayy Allah gönlünüze göre versin ne diyeyim

amin canım.öncelikle Allah hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eylesin.cinsiyet konusu çok mühim değil,muhabbet olsun diye ve merak ettiğimizden konuşuyoruz sadece.

maşallah cnm gözünaydın.detaylı ultrasonlamı kalp kapaçıklarını gördün.maşallah ona.sağlıcakla kucağımıza aldığımız günlerde gelir inşllh

Sağol canım detaylı ulturason derken cihazdanmı bahsediliyor?? Benim doktorum hep aynı cihazla bakıyor herseferinde hem 4 boyutluda bakıyor hem normalde ekranlar değişiyor sadece. Ama bu sefer uzun sürdü rutin kontrollerde 5 dakka bakıyor kalkıyoruz ama bu sefer baya bi sürdü herşeyini kontrol etti birsürü ölçüm yaptı sonra o ölçümlerin grafiklerini falan çıkardı. Tabi bize detaylarını anlattı kan akışına falanda baktı. Ama 22. hafta daha da detaylı bakıcakmış esas 22. hafta çok önemli dedi bide o zaman yükleme yapıcakmış. Gebelik diyabeti için.

teşekkur ederımsımdı denıyorummmm sen guzel anlattnda bakalım ben anlamısmıyım ehuhehe

evet cihazdan cnm.benimde 22.haftada detaylı ultrason incelemesi yapılacak inşallah.hımm şeker yüklemesini söylemedi doktorum bende gitmeden sorayım ona göre gideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…