kızlar ben yemeğe gidiyorum bakalım bizim yemek hanede durumlar nedir
yuh yani kınıyorum kızlar resmen kınıyorum susun hemen susunkötükedihüsoklava:kötükedihüso klava:kötükedihüso klava:
ayy nerde örnek isimlerr delikafadulden bulamadımkızlar aşağıdaki linke bakın güzel şeyler var....anne babanın adı soyadı yazılınca bebeğiniz için örnek isimler çıkıyor...
POPYMAM Hamile & Bebek Giyim ve Hediyelik ler
Kızlar,
şu anda ben müdür yardımcısıyım bankada. Çalıştığım birimin genel müdürlük bacağına müdür aranıyormuş. Benim niteliklerim, eğitimlerim gereği beni uygun görmüşler. Ben doğrucu Davut ya, nasıl olsa duyacaklar, dedim ben 3,5 aylık hamileyim. Zamanı gelince doğum iznine çıkmam kaçınılmaz. Buna ne diyorsunuz, bir süre sonra, yine orda bir açık oluşacak.
Bu sorun olabilir biz size haber veririz dediler.
Bence vazgeçtiler.
Bu terfi için 2 yıldır bekliyordum ya.
Şansa bakar mısınız?
kızlar aşağıdaki linke bakın güzel şeyler var....anne babanın adı soyadı yazılınca bebeğiniz için örnek isimler çıkıyor...
POPYMAM Hamile & Bebek Giyim ve Hediyelik ler
biraz bekle belki alırlar
almazlarsada almasınlar canım seningibisini bulsunlar bakalım
hani nerede örnek isimleri bulamadım yaaaakannehir
ismini ne koyacağım kısmıysa ben tıklayamıyorum oraya
bende tıklıyorum ama olmuyorrrrrrrr:-((((((((
aman neyse boşver..
zaten bizim ikimizin isminin birleşiminden olan en mantıklı şey renhan ya da renar aren falan oluyor. -tatlicadiarzu-
ceren ya benim kullandığım ismim
hadi hadi gelince hemen yaz..şekerlerim merhaba,giyindim süslendim,doktora çıkıcaz annemle 5 dk kadar sonra,amanın çok heyecanlıyım cinsiyet belli olucak inşallah,gelince görüşürük öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?