2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar,
şu anda ben müdür yardımcısıyım bankada. Çalıştığım birimin genel müdürlük bacağına müdür aranıyormuş. Benim niteliklerim, eğitimlerim gereği beni uygun görmüşler. Ben doğrucu Davut ya, nasıl olsa duyacaklar, dedim ben 3,5 aylık hamileyim. Zamanı gelince doğum iznine çıkmam kaçınılmaz. Buna ne diyorsunuz, bir süre sonra, yine orda bir açık oluşacak.

Bu sorun olabilir biz size haber veririz dediler.
Bence vazgeçtiler.
Bu terfi için 2 yıldır bekliyordum ya.
Şansa bakar mısınız?

biraz bekle belki alırlar
almazlarsada almasınlar canım seningibisini bulsunlar bakalım

ismini ne koyacağım kısmıysa ben tıklayamıyorum oraya

mutlu günleriniz olsun kızlarrrrr ohhh maşallah yine döktürmüşsünüz.umarım hepiniz iyisinizdir .anam sizin gün ne erken başlıyor .ben yine 11 de kalktım uykucu oldum tam ya bulsam hiç kalkmıcam.
ukla afiyet olsun canım bebişe kilo olsun et olsun cinsiyetler bayagı belli olmaya başlamış ne güzel.benim gıcık doktor gördüde söylemedi inşallah cuma başka doktor bakacak onu kandırabilirsem söyletecegim bakalım.buarada ikili testimde iii çıktı heralde düşük risk yazıyordu doktora cuma günü gösterecegim ikizlerde pek enderdir iyi sonuç. yüksek çıkar ama şükür
ben bi kaçıyorum komşuma kızaaksınız ama canım şöyle bol köpüklü kahve çekti valla içecegim iki lafında belini kırayım geleyim dedim ama malesef annem aradı geliyor ama ya neyse başka bahara ben bu kahveyi içemiycem
öptümmm kocamannnn hepiniziopuyorumnanaktan

bende tıklıyorum ama olmuyorrrrrrrr:-((((((((

aman neyse boşver..
zaten bizim ikimizin isminin birleşiminden olan en mantıklı şey renhan ya da renar aren falan oluyor. -tatlicadiarzu-
ceren ya benim kullandığım ismim

ay kızlar arkadaş verdi linki hemen yazdım size sonra denedim ama bende açamadım bir türlü

şekerlerim merhaba,giyindim süslendim,doktora çıkıcaz annemle 5 dk kadar sonra,amanın çok heyecanlıyım cinsiyet belli olucak inşallah,gelince görüşürük öpüldünüz...

aman neyse boşver..
zaten bizim ikimizin isminin birleşiminden olan en mantıklı şey renhan ya da renar aren falan oluyor. -tatlicadiarzu-
ceren ya benim kullandığım ismim

EVET ÇOKTA ETKİLEYİCİ BİR İSİM OLMUYOR BİZİMDE ÖZAS ASÖZ SAÇMA OLUYORRRRRRRRRRR:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…