EVET ÇOKTA ETKİLEYİCİ BİR İSİM OLMUYOR BİZİMDE ÖZAS ASÖZ SAÇMA OLUYORRRRRRRRRRR:hulya:
ay daemonu da çok merak ediyorum yaaa
gelsin artık
bu arada zeynepp, facebook a yazmışsın.. süper :)
ayşe naz.. bu ismi kıskananlar begenmeyenler çatlasın :jeyyar:
elhamraa canım hadi güzel haberlerle gel..
dimi yaa bende merak ettim bi arasakmı aceppbugün daemon dktra gidecekti acaba ne yaptıı
KIZLAR BUGÜN ÇOK KÖTÜ BİRŞEY OLDU MERDİVENLEDEN DÜŞTÜM TAM 5 BASAMAK BİRŞEY OLACAK DİYE ÇOK KORKTUMMM
AMA ALLAHIMA ŞÜKÜR İYİ GÖRÜNÜYOR EL FALAN SALLIYORDU AMA NE YAZIKKİ CİNSİYETİNİ SÖYLEMEDİ ÇÜNKÜ KENDİ DRUM AMELİYATTAYDI YARIN YİNE GİDİCEM İLK 22 SAAT DÜŞÜK İÇİN ÖNEMLİYMİŞ DİNLENMEK LAZIMMIŞ YARIN YİNE BAKICAKLARRR EVDE DİNLEN 2GÜN DEDİLER AMA BEN İŞE GELDİM NE YAPAYIMMM İŞ BOĞAZA KADAR DOLU BİRTEK BELİMDE AĞRIM VAR
VE EĞER EŞİMDE BENDE YANILMADIYSAK PİPİ GÖRDÜK))))))
YADA BENZETTİKKKK YARIN DR UM OLURSA YARIN YOKSA C.TESİYE KALDIIIIImafoldumben
Kızlar,
şu anda ben müdür yardımcısıyım bankada. Çalıştığım birimin genel müdürlük bacağına müdür aranıyormuş. Benim niteliklerim, eğitimlerim gereği beni uygun görmüşler. Ben doğrucu Davut ya, nasıl olsa duyacaklar, dedim ben 3,5 aylık hamileyim. Zamanı gelince doğum iznine çıkmam kaçınılmaz. Buna ne diyorsunuz, bir süre sonra, yine orda bir açık oluşacak.
Bu sorun olabilir biz size haber veririz dediler.
Bence vazgeçtiler.
Bu terfi için 2 yıldır bekliyordum ya.
Şansa bakar mısınız?
şans işteee
canım hayırlısı olsun diycem aman işte özel de çalışınca bin tane dert
kariyer yapmaya kalkınca illaki bi aksilik çıkıyo benimde öle oldu
bende bütçe uzamanıyım ama işler çok ağır geldiği için hamileliğimden
yer değiştirdiler gelince bakalım ne olacakk sonrası için ne yapcam onuda
bilemiyorum bile..
inşallah sorun çıkmaz da vazgeçmezler yada erteleyebilirler
sen geçsen bile geçiçi yerine birini bırakırsan felan olmuyormu vekil felan??
hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmşekerlerim merhaba,giyindim süslendim,doktora çıkıcaz annemle 5 dk kadar sonra,amanın çok heyecanlıyım cinsiyet belli olucak inşallah,gelince görüşürük öpüldünüz...
gülü gülüüü afiyet olsunnnnnnkızlar yemekteyim görüşürüz
heh zaten bişey beklemiyoduk kiikızlar özel sektör zam oranları açıklanmış . %7-8 oranında öngörmüş mercel adlı danışmanlık firması
güle güle harcayın :mymeka:
heh zaten bişey beklemiyoduk kii
geçen sene bizim şirkette ortalama %3 zam yaptılar
ama bana müdürüm kıyak geçtiydi %20 almıştım bu sene %3 de vermezler hamileyimya %5 verseler göbek atacammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?