2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay daemonu da çok merak ediyorum yaaa
gelsin artık

bu arada zeynepp, facebook a yazmışsın.. süper :)
ayşe naz.. bu ismi kıskananlar begenmeyenler çatlasın :jeyyar:

EVET ÇOKTA ETKİLEYİCİ BİR İSİM OLMUYOR BİZİMDE ÖZAS ASÖZ SAÇMA OLUYORRRRRRRRRRR:hulya:

bende açamadım ama arkadaş baktığında öyle isimlerin karışımı değilmiş..uyumlu isimlermiş..neyse....

çok geçmiş olsun özasfa korkma bebeğin içerde emin ellerde ama sen keşke bugün dinlenseydin. gene de dikkat et kendine tamam mı

şans işteee
canım hayırlısı olsun diycem aman işte özel de çalışınca bin tane dert
kariyer yapmaya kalkınca illaki bi aksilik çıkıyo benimde öle oldu
bende bütçe uzamanıyım ama işler çok ağır geldiği için hamileliğimden
yer değiştirdiler gelince bakalım ne olacakk sonrası için ne yapcam onuda
bilemiyorum bile..

inşallah sorun çıkmaz da vazgeçmezler yada erteleyebilirler
sen geçsen bile geçiçi yerine birini bırakırsan felan olmuyormu vekil felan??

ya arkadaşlar bu nu kabul edelim bütün özel sektör ün ahmak patronları çalışanlarını robot sanıyor hastalanma mazeret gösterme kimsen ölmesin kimsen evlenmesin tatile çıkma devlet memurları valla daha rahat en azından saatleri belli 5 olunca at çantanı koluna çık git kafamçokkarıştı

kızlar özel sektör zam oranları açıklanmış . %7-8 oranında öngörmüş mercel adlı danışmanlık firması
güle güle harcayın :mymeka:

şekerlerim merhaba,giyindim süslendim,doktora çıkıcaz annemle 5 dk kadar sonra,amanın çok heyecanlıyım cinsiyet belli olucak inşallah,gelince görüşürük öpüldünüz...
hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmm
çabuk gidip gelll meraklandırma biziii

kızlar özel sektör zam oranları açıklanmış . %7-8 oranında öngörmüş mercel adlı danışmanlık firması
güle güle harcayın :mymeka:
heh zaten bişey beklemiyoduk kii
geçen sene bizim şirkette ortalama %3 zam yaptılar
ama bana müdürüm kıyak geçtiydi %20 almıştım bu sene %3 de vermezler hamileyimya %5 verseler göbek atacammm

opuyorumnanaktanuklacım merhaba nasılsın canım geçen gece o kadar uğraştın cetvel için sağol canım olmadı ama heralde benim sayfada bir sorun var. bide teşekküredemedim güncelleme vardı heralde topikler açılmıyordu .birden koptu öpüyorum canım seni

heh zaten bişey beklemiyoduk kii
geçen sene bizim şirkette ortalama %3 zam yaptılar
ama bana müdürüm kıyak geçtiydi %20 almıştım bu sene %3 de vermezler hamileyimya %5 verseler göbek atacammm

bizim patronda bundan önceki senelrde kafasına göre zam yapıyordu
ama bu sene yıllık enflasyona göre yapacağım dedi. bu haberi okumaması lazım yanarız yoksa

ben buradayım da işim çok
yarın toplantımız var ona hazırlanıyorum. hatta birazdan başka toplantıya gireceğim
offf

ŞıŞŞŞŞŞTTTTTT archimim+, bebis02+, gunesim, gülay_gülay, marya, mhtp+, nefes., prayforU, recepivedik, ukla+, Zynpmrt+ ANAM SES VERıN
KORKUYORUM AMAAAAAAAAAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…