2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canim ben de onu dusunuordum bugun.yolu yariladik nerdeyse.ilk baslarda benim icin zaman gecmiyordu resmen ama artik cok guzel geciyor.insallah da hep boyle gecer,bir an once kavusuruz meleklerimize.

Allah'ıma şükürler olsun,
2'li den sonra,
şimdi de 3'lümüz de iyi çıktı.
doktorumuz aradı. Herşey iyiymiş çok şükür.

daemon canım ben face olmadığı için açmadı verdiğin linki
haberin olsun şekerim

evet canim ben de onu dusunuordum bugun.yolu yariladik nerdeyse.ilk baslarda benim icin zaman gecmiyordu resmen ama artik cok guzel geciyor.insallah da hep boyle gecer,bir an once kavusuruz meleklerimize.

ınsallah canım ınsallah kalan yarısıda guzelce gecer ınsallah bebelerımız kucagımızada gelır.. artık lısteyı guncellemekte zevklı hale geldı kız erkek kız erkek ısımler cok guzel oluyo valla..

2'li den sonra,

cok sevindim canim,tebrikler.
sen ne zaman yaptirmisdim 3luyu?ben cumartesi yaptirdim henuz sonuclar icin dr aramadi beni.

2'li den sonra,

hadı gozunaydın canım darısı basımıza hepımzınkı ıyı cıkar ınsallah gerıye bısey kalmadı d-sırada renkli doppler ver 20. haftadan sonra

ssk ya ben gitmedim canım muhasebecimiz gitti işlemleri yaptı
ben para almaya gidiyorum ama alamıyorum malesef mafoldumben
heeeeeeeee bizde maalesef biz gidiyoz işlemlerimizi yapmaya bizim personel işleriyle ilgilenen kişi fabrikada maaleseff

iyiyimm canımm sen nasılsınn
saol canim cok sukur iyiyim,istahim da artiyor gunden gune davul gibi sisecem sanirim )) senin bulantilar,sabah kusmalarin gecti mi?

amiiiin insallah.ben benim cadiyi erkek bekliyodum.butun ihtimaller erkegi gosteriyodu.sasirtdi beni biraz ))) ama gercekten hergun listeyi takip etmek cok hosuma gidiyor kiz-erkek )))
daemon sen de benim gibi zayiftin,kac kilo aldin sen?

,kıss mahalledekinemi gittin??? ne yaptılarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…