- Konu Sahibi daemon
-
- #17.381
bende en basta park yatak alıcam yalnızca sun bende calısmıyorum bosuna kullanmayacagı bı oda yapomak ıstemıyorum ılerde bebgımle beraber karar verırız odasının nasıl olacagına. nasılsa ılk aylarda hep yanımd aolacak aynı odada kalıcaz. tabıkı bu kendı fıkrım esımde ole dusunuyor. tabıkı ımknı olan sımdıden yapabılır odasını onunda zevkı ayrıdır emınım.
kızlar saka maka nerdeyse yolun yarısına geldık. bende sımdı saglıkocagına gıttım tetenoz asısı ıcın 20 . haftadan sonra yapılacak. ocagın 2. haftasından sonra gıdıcem.
evet canim ben de onu dusunuordum bugun.yolu yariladik nerdeyse.ilk baslarda benim icin zaman gecmiyordu resmen ama artik cok guzel geciyor.insallah da hep boyle gecer,bir an once kavusuruz meleklerimize.
sorun vardı cnm yıne sıtede neysekı uzun surmadı bu kez
Allah'ıma şükürler olsun,
2'li den sonra,
şimdi de 3'lümüz de iyi çıktı.
doktorumuz aradı. Herşey iyiymiş çok şükür.
daemon canım ben face olmadığı için açmadı verdiğin linki
haberin olsun şekerim
2'li den sonra,
2'li den sonra,
hoşbuldukk canımmm nasılsınn
2'li den sonra,
heeeeeeeee bizde maalesef biz gidiyoz işlemlerimizi yapmaya bizim personel işleriyle ilgilenen kişi fabrikada maaleseffssk ya ben gitmedim canım muhasebecimiz gitti işlemleri yaptı
ben para almaya gidiyorum ama alamıyorum malesef mafoldumben
teşekkur ederim sen nasılsın cnm?
saol canim cok sukur iyiyim,istahim da artiyor gunden gune davul gibi sisecem sanirim )) senin bulantilar,sabah kusmalarin gecti mi?iyiyimm canımm sen nasılsınn
ınsallah canım ınsallah kalan yarısıda guzelce gecer ınsallah bebelerımız kucagımızada gelır.. artık lısteyı guncellemekte zevklı hale geldı kız erkek kız erkek ısımler cok guzel oluyo valla..
hadı gozunaydın canım darısı basımıza hepımzınkı ıyı cıkar ınsallah gerıye bısey kalmadı d-sırada renkli doppler ver 20. haftadan sonra
,kıss mahalledekinemi gittin??? ne yaptılarrbende en basta park yatak alıcam yalnızca sun bende calısmıyorum bosuna kullanmayacagı bı oda yapomak ıstemıyorum ılerde bebgımle beraber karar verırız odasının nasıl olacagına. nasılsa ılk aylarda hep yanımd aolacak aynı odada kalıcaz. tabıkı bu kendı fıkrım esımde ole dusunuyor. tabıkı ımknı olan sımdıden yapabılır odasını onunda zevkı ayrıdır emınım.
kızlar saka maka nerdeyse yolun yarısına geldık. bende sımdı saglıkocagına gıttım tetenoz asısı ıcın 20 . haftadan sonra yapılacak. ocagın 2. haftasından sonra gıdıcem.
saol canim cok sukur iyiyim,istahim da artiyor gunden gune davul gibi sisecem sanirim )) senin bulantilar,sabah kusmalarin gecti mi?
yok yok şişmessinn kaydirigubbakcemile2 az bi kiloyla başlamıssın zaten alırsında fazla deil sanmam aldıklarınıda verirsin bnm kusmalarım yoğun deil eskisi gibi ama sabahları gene bulantıyla uyanıorum ama kusmuorum kussam rahatlıcam ama öğürüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?