D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #17.401
canım ben dun 54 olmusum 7 kılo aldım toplamda ben heralde 20 kıloya yaklasıcam bole gıderse..saol canim cok sukur iyiyim,istahim da artiyor gunden gune davul gibi sisecem sanirim )) senin bulantilar,sabah kusmalarin gecti mi?
amiiiin insallah.ben benim cadiyi erkek bekliyodum.butun ihtimaller erkegi gosteriyodu.sasirtdi beni biraz ))) ama gercekten hergun listeyi takip etmek cok hosuma gidiyor kiz-erkek )))
daemon sen de benim gibi zayiftin,kac kilo aldin sen?
canım oğluşunn hayırlıı olsunnn
gözün aydın canımmmAllah'ıma şükürler olsun,
2'li den sonra,
şimdi de 3'lümüz de iyi çıktı.
doktorumuz aradı. Herşey iyiymiş çok şükür.
,kıss mahalledekinemi gittin??? ne yaptılarr
saol canim cok sukur iyiyim,istahim da artiyor gunden gune davul gibi sisecem sanirim )) senin bulantilar,sabah kusmalarin gecti mi?
yok yok şişmessinn kaydirigubbakcemile2 az bi kiloyla başlamıssın zaten alırsında fazla deil sanmam aldıklarınıda verirsin bnm kusmalarım yoğun deil eskisi gibi ama sabahları gene bulantıyla uyanıorum ama kusmuorum kussam rahatlıcam ama öğürüorum
kaç kilosun cnm?
daemon arkadaşın şifresinden baktım resimlere
ayyyy çok şeker şey yaaaa ooooo
yiyesim geldi kızzzz
paytak paytak allahım
cicim ama sen yinede resimleri mail olarak atki eşimde görsün
hımm m bende gideyim bariiievet cnm mahalledekıne gıttım 20. haftayı doldurunca gel ılk asını yapalım dedıler bırde kart acıcaklarmıs her ay rutın kontrol yapıcaz burdada dedıler..
öledir eminimm şimdi ben bebeğim diye seviorumm cinsiyeti belli olsunn ona göre sevicem ozaman daha bi anne olduğunu hisedersinn bencede :hulya:
aynen öle canım yirim ben miniciğimi...:icecream:
cok sevindim canim,tebrikler.
sen ne zaman yaptirmisdim 3luyu?ben cumartesi yaptirdim henuz sonuclar icin dr aramadi beni.
hımm m bende gideyim bariii
saol canim cok sukur iyiyim,istahim da artiyor gunden gune davul gibi sisecem sanirim )) senin bulantilar,sabah kusmalarin gecti mi?
yok yok şişmessinn kaydirigubbakcemile2 az bi kiloyla başlamıssın zaten alırsında fazla deil sanmam aldıklarınıda verirsin bnm kusmalarım yoğun deil eskisi gibi ama sabahları gene bulantıyla uyanıorum ama kusmuorum kussam rahatlıcam ama öğürüorum
merak etme gecicek,sen de benim gibisin aynen.en fazla sanirim 1-2 haftaya gecer de rahatlarsin.arada midem cok kotu oluyor benim.yediklerimize dikkat etmemiz lazim.kizartmadan filan uzak durmam lazim benim.
canım ben dun 54 olmusum 7 kılo aldım toplamda ben heralde 20 kıloya yaklasıcam bole gıderse..
saol cnm benım kız erkegı farketmıyor ama bugun kendımı daha bı anne gıbı hıssetmeye basladım. oğlusum demek cok guzel=))
zayiflar daha cok kilo aliyomus genelde.ben 2.5 kilo da vermistim.hamilelige basladigim kiloma donmusum 100%.yarin sabah kalkip bakicam bakalim ne kadar olmusum,en dogru sonuc sabahlar oluyo.ama son 1 haftadir cok yiyorum.cok yemek de iyi degil,gerekli olan seyleri yemek lazim,ama kime diyosuuuuun kaydirigubbakcemile3
merak etme gecicek,sen de benim gibisin aynen.en fazla sanirim 1-2 haftaya gecer de rahatlarsin.arada midem cok kotu oluyor benim.yediklerimize dikkat etmemiz lazim.kizartmadan filan uzak durmam lazim benim.
zayiflar daha cok kilo aliyomus genelde.ben 2.5 kilo da vermistim.hamilelige basladigim kiloma donmusum 100%.yarin sabah kalkip bakicam bakalim ne kadar olmusum,en dogru sonuc sabahlar oluyo.ama son 1 haftadir cok yiyorum.cok yemek de iyi degil,gerekli olan seyleri yemek lazim,ama kime diyosuuuuun kaydirigubbakcemile3
evet cnm bende yeme ısını abrttım bıraz dedıgın gıbı kızartmadan uzak durmak lazım ama ben daha cok yemeye basladım kızartmayı napıyım engel olamıyorum faydalılar bebgım ıcın dıyorum bunlarda benım ıcın dıye kulp takıp yıyorum esım bazen durduruyor benı hemen masayı topluyor yeter dıye
kaç kilosun cnm?
44 kaydirigubbakcemile3 kilom az ama fazla kilo alirim diye deliriyorum arada :lepi:
Sağol tatlım, darısı başınıza.
Ben de cumartesi yaptırdım
ama dayanamadım kendim aradım, doktor muayenedeymiş,
sonra o döndü bana, telefonda söyledi, henüz elime almadım sonucu, faxlayacaklar birazdan.
ben sordum 1 haftaya cikar mi sonuclar diye daha erken cikar dediler herhalde beni de arar yarina filan insallah.merak ediyorum cok.
hadı gozunaydın canım darısı basımıza hepımzınkı ıyı cıkar ınsallah gerıye bısey kalmadı d-sırada renkli doppler ver 20. haftadan sonra
44 kaydirigubbakcemile3 kilom az ama fazla kilo alirim diye deliriyorum arada :lepi:
ben sordum 1 haftaya cikar mi sonuclar diye daha erken cikar dediler herhalde beni de arar yarina filan insallah.merak ediyorum cok.
amannn uf desemm ucacaksn kuzm ye sen bolbol bende zayfm dıye uzlyrdm.. bende 51yle hamiş kaldm 52 yım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?