2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben dun 54 olmusum 7 kılo aldım toplamda ben heralde 20 kıloya yaklasıcam bole gıderse..

canım oğluşunn hayırlıı olsunnn

saol cnm benım kız erkegı farketmıyor ama bugun kendımı daha bı anne gıbı hıssetmeye basladım. oğlusum demek cok guzel=))

,kıss mahalledekinemi gittin??? ne yaptılarr

evet cnm mahalledekıne gıttım 20. haftayı doldurunca gel ılk asını yapalım dedıler bırde kart acıcaklarmıs her ay rutın kontrol yapıcaz burdada dedıler..

daemon arkadaşın şifresinden baktım resimlere
ayyyy çok şeker şey yaaaa ooooo
yiyesim geldi kızzzz
paytak paytak allahım
cicim ama sen yinede resimleri mail olarak atki eşimde görsün

saol cnm benım kız erkegı farketmıyor ama bugun kendımı daha bı anne gıbı hıssetmeye basladım. oğlusum demek cok guzel=))[/QUOTE]

öledir eminimm şimdi ben bebeğim diye seviorumm cinsiyeti belli olsunn ona göre sevicem ozaman daha bi anne olduğunu hisedersinn bencede :hulya:

bende her perşembe haftalık tartılıyorum
yarın sabah bakim kaç kilo olmuşum

evet cnm mahalledekıne gıttım 20. haftayı doldurunca gel ılk asını yapalım dedıler bırde kart acıcaklarmıs her ay rutın kontrol yapıcaz burdada dedıler..
hımm m bende gideyim bariii

cok sevindim canim,tebrikler.
sen ne zaman yaptirmisdim 3luyu?ben cumartesi yaptirdim henuz sonuclar icin dr aramadi beni.

Sağol tatlım, darısı başınıza.
Ben de cumartesi yaptırdım
ama dayanamadım kendim aradım, doktor muayenedeymiş,
sonra o döndü bana, telefonda söyledi, henüz elime almadım sonucu, faxlayacaklar birazdan.

merak etme gecicek,sen de benim gibisin aynen.en fazla sanirim 1-2 haftaya gecer de rahatlarsin.arada midem cok kotu oluyor benim.yediklerimize dikkat etmemiz lazim.kizartmadan filan uzak durmam lazim benim.

inşallahh canımm yaa evet ben kızartma yemiorum meselaa genelde çorba yerim ekmekle kaydirigubbakcemile3

hadı gozunaydın canım darısı basımıza hepımzınkı ıyı cıkar ınsallah gerıye bısey kalmadı d-sırada renkli doppler ver 20. haftadan sonra

amin canım,
İnşallah.
Darısı herkesin başına.

yılbaşından sonra perinatolog görecek kızımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…