hahahaah ben de pazartesi saat aksam 9a kadar mantarlı et sote ve mısırlı pilav yaptım..aaa yemegım varmıs barbunya ve pırınc pılavı dun annemlere gıtmıstık ya unutmuusm bugunluk ıdare eder bunlar yasasııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........
hahahaah ben de pazartesi saat aksam 9a kadar mantarlı et sote ve mısırlı pilav yaptım..
dün kayınvalidelerdeydik
bugün de benim annemlerde yemekteyiz..
kaldı benim yemecikler
hahahahasinirlenme bebeğine yazık valla
ben artık polyanna olacağım. kimseye sinirlenmeyeceğim
desemde inanma tamam mı delikafaduldendelikafadulden
tatlım seni çok iyi anlıyorum ama biraz daha sabır beyzacım bende bi gün okadar kötü oldumki hhiç bitmicek bu bulantılar diye oturup ağladım ama geçiyor be canım biliyorum çok zor ama bebişinin sağlıklı olduğununn göstergesi bu bulantılar ve düşük riski daha az oluyormuş kusma olunca bende bi sitede duydum içim öle rahatlamıştı öle avut kendini yediklerinde suç arama sen ne yersen ye o olucak olucağı varsa o yüzden tansiyonun düşmedikten sonra kus bişey olmaz benim hem tansiyonumda düşüyordu kusarken bir iki dakka kendime gelemiyordum ama olsun bebişlerimiz için değer neyse bende kaaçıyorum yemek yapmam lazım üzülme tamamı beyzacım hadi öptüm herkezi
heheheh saol beyzacım dedimya içimde öle kuvvetli erkek çocuğu hiissi varkı fazlada merak etmiyorum cinsiyetini ama kız çıkarsa sübriz olucak benim bu ayın 27sinde belli olucak cinsiyeti hiç sorma gereği duymadım doktora 16 haftada olsun garanti olsun dedim anlıyacağın o yüzden erken sorup kafamı karıştırmayım dedim mesajını yeni gördüm o yüzden geç cevap veriyorım alıntı yaparak cevap yazmal çoookk zor oluyor pc iki saat kendine gelmiyor bne alıntı yapana kadar 1 sayfa geçiyor sizdede ölemi bilmiyorum böle idare edin buğünlük BEYZACIMMM büüyk harfle yazayımda anlaşılsın
niye küstüler ayolBOŞVE RYARN YERSINZ ..BİARA BENDE KAYNVALIDEMDE YIYRDUM HERGUN AMA BANA KUSTULER SIMDI YEMEGE CAGRNDA YOK ARAYANDAAA ÜHÜÜÜ ÜZÜLEYIMMI SEVINEYIMMİ BİLMİYORM YAFSSS:d:d:lepi:kaydirigubbakcemile5
hahahaah ben de pazartesi saat aksam 9a kadar mantarlı et sote ve mısırlı pilav yaptım..
dün kayınvalidelerdeydik
bugün de benim annemlerde yemekteyiz..
kaldı benim yemecikler
Şenizayyy varya kızlar tam bu saatte yemek çeşitlerini dökülmeye başlıyorsunuz kardeşimmmmmmmmmmmmm hamile var demi ya canımız çekse ne etçez şimdi bu saatte
niye küstüler ayol
ay ben de cok fenayımdır bana biri küssün ben daha çok sinir olur ona 10 küserim..
Bide inat yaparım çok fena..
Anında silip atabilirim..
Pis bir akrep burcu özelliği işte
Şeniz
yollarım ben sana gülüm
bi biskrem versem
gelip bana yardım eder misiniz
ayyy ne kadar sinir bozucu..:) bi pazar akrabaalara yemege davetlydık hep birlkte gidicektik benım sancım vardı sol böbregmde tabı dogal olrk yemege katılamadık.eşime sen git dedım ayıp olur oda beni yalnız bırakmadı sonra eşimn babası ertesı gun işyernde hanmn bızle gezmk ıstemyor sanrm eger oleyse zorlama bılmem ne konsma yapmş ogun bugndr benı aramyrlr esımde gıdelım edelm demyr artk benı nasıl sıkayet ettyse eheheheheh:) olay içerigini bölee
yanına da dondurma ver kaymaklı olsun o zaman olabilirbi biskrem versem
gelip bana yardım eder misiniz
ayyy ne kadar sinir bozucu..
Aman boşver konusmasınlar konusma sen de..
Hastasın herhalde ağrın var anlayışsız insanlar..
Hayret birşey ya
amin BEYZACIMMM cümlemizin sağlıklı olsunlar annelerini üzmesinlerde bize yeter ben kalkayım açlık zaafiyeti geçirmeden :) öptüm seni tatlım iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?