ızledınmı televızyonunu..
kızım olursa oğluna vericem
olur mu ??
olmaz dersen benim kızım senin oğluna kalmadı tamam mı :dilcikar:
[
doktora giderken çikolata yersen işe yarar belki,ben ilk defa dün denedim gösterdi:) tesadüf mü bilmem ama,denemekte fayda var :) şekerli şeyler hareketlerini arttırıyormuş ya belki görünür :)
evet çağla şikele baktım göğüsleri sarkmış kadının :hulya:
ay bılmıyorumkı benım oglumun cok talıplısı var dusunmem lazım.. begenırmı begenmezmı ıstermı acep senın sıdklı kızı benım ogluşkaydirigubbakcemile3
amaaann napsın senın evde kalmıs kızını benım oglum
afıyet olsunn ozgee
ay bılmıyorumkı benım oglumun cok talıplısı var dusunmem lazım.. begenırmı begenmezmı ıstermı acep senın sıdklı kızı benım ogluşkaydirigubbakcemile3
amaaann napsın senın evde kalmıs kızını benım oglum
afıyet olsunn ozgee
anam kadın 6 kıloyla dogum yapıp bu hale geldıyse bız napcezzzz:1shok:
kız sırayı bozma abisi dururken kardeşe mi kız bulunur
öncelik benim oğluşumun bütün topikteki kızları hamama götürecem öyle beğenecem belki oğluşum hepsini beğenir bende hepsini isterim harem kurarık:roflol:
hadı be ordan sen sıranı bekle benım oglus daha once gelıcek alla alla kadın abak ya belamısın kızım sen bak namus davasına doner bu ıs solıyım butunklava:kızlar once oglumunnn
zaten baska bı sansı olmıycakkı anca bebısın oglu alır senın kızı eh ehhe ehehebak ya hemen iftira hemen karalama propagandası.
one minute daemon hanım. hem ben kızım olursa kimselere vermem. otursun düzümün dibinde örgü örsün :hulya:
yaf sence ben neden kilo almıyorum 4. e girdim aldığım 1 kilo CADIARZU
Özgeee benim içime senin kızın olacakmış gibi doğuyor kaçgündür söylicem söylicem unutuyorum hep hazır konu açılmışken söyleyeyim dedim.
Archimim bu saate kadar göstermediyse bence seninkise kız olabilir bu kızlar pek edepli çıkıyor benimde 14.haftanın başında açmamıştı kızım bacaklarını
yaf ben 7 ayda doğurucam yaf inat değilmi yaff aaaaaaaaaaaaakötükedihüso
yaf sence ben neden kilo almıyorum 4. e girdim aldığım 1 kilo CADIARZU
zaten baska bı sansı olmıycakkı anca bebısın oglu alır senın kızı eh ehhe ehehe
cagla sıkelı ızleye ızleye ona benzıycende ondan bak rekor bende 7 kılo aldım:lepi:
o zamn gıt nısan analarının yanınalülülülülülü
kız kız ınan banaayy heyecan yaptım şimdi
yoksa kız mı benim bebiş. hep erkek doğuyordu içime ama birden siliniverdi hislerim
ıste mehtapcım kımı bulamz kımı bılemez derler ya bu beıste olesen o 1kiloyu öp de başına koy canım..ben 1kilo vermişim..dr hemen vitamine başlıyoruz dedi...
bılmıyorum ama benımkıde bıraz falz sanırsam kocıs sısko dıyıp duruyo:gitme:7 kilo mu yaf bende mi bir gariplik var yoksa :1shok:
sen o 1kiloyu öp de başına koy canım..ben 1kilo vermişim..dr hemen vitamine başlıyoruz dedi...
git miyom yaf seni çatlatana kadar burdayım
hadi canım üzülme seni ki(ü)vre yaparık oğluma
ama hatunlar bizimklava:
gel anlasalım bebıscım sımdı lısteyı ben yaptıgımden ılk habelrı benım oglum alıyo o yuzden butun kızla ronce oglumun hakkı. o bı bakr bırazını eler onları sana yollarız ben senın oglanın sende benım oglanın kırvesı olursun. ama bız dusunduk adada yapıcaz oglumun sunnetını faytonda ıstıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?