kız kız ınan bana
ıste mehtapcım kımı bulamz kımı bılemez derler ya bu beıste ole
bılmıyorum ama benımkıde bıraz falz sanırsam kocıs sısko dıyıp duruyo:gitme:
allahın emri peygamberin kalbiyle bütün cinsiyeti öğrenilmiş ve öğrenilmeye ramak kalmış haziran bebiş prenseslerini oğluşum prense istiyorum kaydirigubbakcemile vermezseniz kaçırırız
det ordannn yok ole bıseyyyyy once benım oglum sececekk..klava:
aaa kızlar bi durun bakalım. Bizim kızlarımız kıymetli hem kızdır nazdır bin altın azdır derler. Öyle pat diye kimseye evet demeyiz. Maaşallah talibimiz çok yeri gelince sırasıyla değerlendireceğiz şimdiden tepişmeyin oğlan analarıııııııııııııııı
aaa kızlar bi durun bakalım. Bizim kızlarımız kıymetli hem kızdır nazdır bin altın azdır derler. Öyle pat diye kimseye evet demeyiz. Maaşallah talibimiz çok yeri gelince sırasıyla değerlendireceğiz şimdiden tepişmeyin oğlan analarıııııııııııııııı
geç kaldın istedik bile :lepi: düğüne beklerizz siyahları giyinip gelme ha şıkır şıkır ol matemde olduğun anlaşılmasınkaydirigubbakcemile3
cagla sıkelı ızleye ızleye ona benzıycende ondan bak rekor bende 7 kılo aldım:lepi:
aa rekor bende sanıyordum, aynı gidiyormuşuz meğersem sırnaşık şey
Kızlar dün akşam Yaprak dökümünde dikkatimi çekti. Bebek hastaneden çıkarılmadan öce sünnet ettirilmişti. Siz ne zaman sünnet ettirirsiniz?
hahahahah guleyım bariii... hele bıdogsunkızlar o zamn gorcem hıc bırı senın sumuklu ogluna bakmıycak hehe hehe eheh ehehe
aa rekor bende sanıyordum, aynı gidiyormuşuz meğersem sırnaşık şey
Kızlar dün akşam Yaprak dökümünde dikkatimi çekti. Bebek hastaneden çıkarılmadan öce sünnet ettirilmişti. Siz ne zaman sünnet ettirirsiniz?
hahaaaayt ayıp olmasın diye espirine güleyimm :roflol: senin oğluşun utangaç pısırık bidefa pipisini bile göstermedi bizim ki yiğittir canım yiğidin malı ortadadır :teytey:lülülülülülü
ben bıraz buyuyunce ettırcem nasılsa kırveyı bulduk bebıs olcak butun masraflar ondan oglusun sanına yakısır bı dugun yapcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?