2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız kız ınan bana

ıste mehtapcım kımı bulamz kımı bılemez derler ya bu beıste ole

bılmıyorum ama benımkıde bıraz falz sanırsam kocıs sısko dıyıp duruyo:gitme:

hadi bakalım 3 hafta sonra kız mı erkek mi görücem opuyorumnanaktan

allahın emri peygamberin kalbiyle bütün cinsiyeti öğrenilmiş ve öğrenilmeye ramak kalmış haziran bebiş prenseslerini oğluşum prense istiyorum kaydirigubbakcemile vermezseniz kaçırırız

allahın emri peygamberin kalbiyle bütün cinsiyeti öğrenilmiş ve öğrenilmeye ramak kalmış haziran bebiş prenseslerini oğluşum prense istiyorum kaydirigubbakcemile vermezseniz kaçırırız

det ordannn yok ole bıseyyyyy once benım oglum sececekk..klava:

aaa kızlar bi durun bakalım. Bizim kızlarımız kıymetli hem kızdır nazdır bin altın azdır derler. Öyle pat diye kimseye evet demeyiz. Maaşallah talibimiz çok yeri gelince sırasıyla değerlendireceğiz şimdiden tepişmeyin oğlan analarıııııııııııııııı

vermezsenkaydirigubbakcemile kaçırırız bak oğlumun kamyonuda vargamyoncuiremsu

naz yapnlardan kacırıyoruz canımm hem cocukların askına engel olma sevenlerın arasına gırılme gunah gunahhh:icecream:

geç kaldın istedik bile :lepi: düğüne beklerizz siyahları giyinip gelme ha şıkır şıkır ol matemde olduğun anlaşılmasınkaydirigubbakcemile3

hahahahah guleyım bariii... hele bıdogsunkızlar o zamn gorcem hıc bırı senın sumuklu ogluna bakmıycak hehe hehe eheh ehehe

kızın kabul etsede sen kabul etmezsin pimpirikli anne ne olacak bin değil binbir altın takarız kıza canım aaaa ayıp ettin yoksa sende mi istiyon altın takarız kız hihoyyyt:jeyyar:

slm kızlar dün dr a gittim cinsiyet sölemedi maleseffff zaten bebekte keyfine pek düşkün dedi uyuyo pozisyon vermiyo dedii
pregastan çiyodum onun yerine bi iğne vurdu öldüm resmennnn 2 gündür wc de midem bulanıyo ilacın kokusundan içime işledi öğğ valla ne zor ya anne olmakkkk amannn şimdilik yan gelip yatıyom 10 günlük izinin keyfine bakıyommm vallahi evime dönüne kadar yatayım sonra işler çocuk hep bana bakacak nasıl olsa 2 li test için pazartesi alıcam sonu inşallah

cagla sıkelı ızleye ızleye ona benzıycende ondan bak rekor bende 7 kılo aldım:lepi:

aa rekor bende sanıyordum, aynı gidiyormuşuz meğersem sırnaşık şey

Kızlar dün akşam Yaprak dökümünde dikkatimi çekti. Bebek hastaneden çıkarılmadan öce sünnet ettirilmişti. Siz ne zaman sünnet ettirirsiniz?

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
daemon, archimim, bebis02, elhamraaa+, esssraaa, gülay_gülay, gülçinnn, melmea, mhtp, nursena, Zynpmrt

gozetleyenler cıkın ortayaaa

kaydirigubbakcemile5

ben bıraz buyuyunce ettırcem nasılsa kırveyı bulduk bebıs olcak butun masraflar ondan oglusun sanına yakısır bı dugun yapcamm

hahahahah guleyım bariii... hele bıdogsunkızlar o zamn gorcem hıc bırı senın sumuklu ogluna bakmıycak hehe hehe eheh ehehe

hahaaaayt ayıp olmasın diye espirine güleyimm :roflol: senin oğluşun utangaç pısırık bidefa pipisini bile göstermedi bizim ki yiğittir canım yiğidin malı ortadadır :teytey:lülülülülülü

Bizde oğlumuz olsaydı hastaneden çıkmadan yada ilk bir ay içinde sünnet ettirecek sonrada biraz büyünce düğününü yapacaktık. Ama bizimki kız artık ikinciye kısmet

hahaaaayt ayıp olmasın diye espirine güleyimm :roflol: senin oğluşun utangaç pısırık bidefa pipisini bile göstermedi bizim ki yiğittir canım yiğidin malı ortadadır :teytey:lülülülülülü

ayol cocuk nerde nasıl davranacagını bılıyo bak sen kendın soledın edepsız senın oglan edepsizzzz.. senınkıde cılız olcak bak daha 1 kılo almıssın benımkı yıgıt delıkanlı olcak.. catlada patlaa

Kızlar ben geldımmmmm ŞıŞtım yaaa Çok yedım sanrm mıdem doldu bu ıyıbıŞı gerÇıııı eeeeeeee neler kaynattnz bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben bıraz buyuyunce ettırcem nasılsa kırveyı bulduk bebıs olcak butun masraflar ondan oglusun sanına yakısır bı dugun yapcamm

pere varmı pere pere pere
yaparım yaf anlı şanlı düğünü
ayıp ettin amma bir şartım var
kızlar bizim yoksa bak kivreyik kökünden gitmesin yanlışlıkla:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…