2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende dün kaynanamla izledim. zaten benim hep düşündüğümde öyle olmasıydı çocuğun psikolojisi ve sağlğı açısından. hastaneden çıkmadan sünnet ettirmeyi düşünüyorum
ama kaynanam biraz garipsedi dünkü durumu. nasıl yani şimdi çocuğun sünnet düğünü , eğlencesi olmayacak mı diyor delikafadulden
ben onun için 2 tane mezdeke kaseti koyarım çok isterse. millet eğlenecek diye sünnet yaptırmıyorum sonuçta.

tuttmayın beni yafff daemonun gırtlağı nerede seninki gibi obez çıkmıyacak 100 kiloyken doğurmayasın benim oğluşum düşünceli annesinin formuna dikkat ediyor az ye annecim ben çıkınca kızlarla birlikte lokantaya giderim diyo seninki gibi aç gözlümü:jeyyar:

:dance: tipik kaynana, dünkü kaynana da ortalığı karıştırdı.

Ben de böyle en iisi olur diye düşünmeye başladım, biraz daha büyüyünce de çok isterlerse yapsın düğünü kaynana . Ama çok küçük değil mi yaa? Canı acımaz mı? Ne olduğunun da farkında olmayacak yavrucuğum? Dünyaya geldim hemen beni parçalamaya başladılar diye düşünmesin?

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
daemon, archimim, bebis02, elhamraaa+, esssraaa, gülay_gülay, gülçinnn, melmea, mhtp, nursena, Zynpmrt

gozetleyenler cıkın ortayaaa

müşteri vardı geldim kuşum

pere varmı pere pere pere
yaparım yaf anlı şanlı düğünü
ayıp ettin amma bir şartım var
kızlar bizim yoksa bak kivreyik kökünden gitmesin yanlışlıkla:jeyyar:
bende senınkının kırvesı olcam ona gore konus bence senınkıde kokunden gıder sonra kız mız bısey bulmaz senın oglunn

hadı be ordan ben hala formumdayım sekerım zaten annesı 0 bedendı ogluusmun o yuzden bı sakıncası yok sekerım sen kac kıloyl ahamıle kaldın sole bakem lısteye yazdırmamıssınnn
senın gıbı kaynanaya kım kızını verırı sıddet yanlısı nolcak gel gel burdayım benımı bogcannlülülülülülülülülülülülü

Canım doktorlar ya ilk iki ay içinde yada 5 yaşından sonra öneriyorlar zaten. İlk 2 ayda yapılan sünnet bebekte bir travma yaratmıyor. Sonrasına kalırsa zorunlu bir hal olmadığı sürece (bitik falan gibi) 5 yaşına kadar beklemek gerekiyormuş.

düello haa söyle nerde ve ne zamannnnn:jeyyar::mymeka:

ben geldiimm...
zeynepcim kız tahminini okudum..
şu anda 2K 1E olarak gidiyor tahminler bakalımm..

bu arada kızlar bizimki de erkek olursa biz de hemen sünnet ettirmeyi düşünüyoruz, bişi anlamasın yavrum diye..
büyükken yapılınca psikolojileri bozuluyo yazık
millet korkutuyo ya yok suyuyla pilav yapacam fln diye

hedefim 9 kilo kızlar fazla alırsam furun beni:mymeka:

öyle düşünme canım daha rahat geçiyor erken olursa
2 günde birşeyciği kalmaz.

ay sünnet var birde..ne olacak..şimdi hangi tarafın yanında yapılacak ne zaman yapılacak...ayy kız olunca yok böyle bişey
kayınvalde şimdiden evinde yapılacak bir sünnet planladı..eşime hazırla paraları diyor..eşimde sizde yapılacaksa siz hazırlayın dedi..

Demek bebişin iyiliği için hemen sünnet en iisi

eşe bir alkış alkisalkisalkis

aslında herkesin istediği bişiler varda sölemiyoz,tamam itiraf ediyorum sağlıklı olsun tabi ama KIZ olsun be yaw

bende sünnetin küçükken anlamadan yapılmasını istiyorum..hayırlısı bakalım...sağlıkla doğsun da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…