2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kaçtım kızlar...grip olmdum zaten sıcak bişeyler içip yatayım biraz....mucuk mucuk size ve bebişlere...

üst cok nadir geliyo ben 1 tane yakaladım aldım bayramda,ama pantolon oluyo genelde

ayyy valla bez haftada en azdört kere o yoldan geçiyoruz intercitye gidiyoruz çok ii olur bakarım hatta bugünde gidecektim eşimle vaz geçtim dur ama bi arayayım gitmediyse benide alsın

ay kızlar bende bıraz uyuycam bır ıkı saat uyuyup alısverıse gıdeyım aksama fırında karısık kızartma yapıcam

benim yengemin kardeşinin oğlu oldu ama 19. haftaya kadar göstertmedi pipisini edepli çocukkkkaydirigubbakcemile3

Adaşım hoşgeldin prensesin hayırlı olsun ismimizin benzerliğide gerçekten yuh dedirtiyor geçmişi okuyunca kızlardaki kafa karışıklığı güldürdü beni ama özgeçay baya çabuk çözmüş olayı :roflol::roflol:

:roflol:

dedektif nik ben vereliniortak

benim yengemin kardeşinin oğlu oldu ama 19. haftaya kadar göstertmedi pipisini edepli çocukkkkaydirigubbakcemile3

bunlar göstermiyor yazık doktor söylemiyor bizim gıcık doktora ne demeli gördü adam ama söylemiyor yaaaaaaaa ama yarın başka bi doktor arkadaşı bakacak korkuyorum oda söylemezmi refik bey söylesin diye ama kandırmaya çalışacagım

Slmlar hamişler benide alın aranıza olurmu.Benimde Sat 8 Eylül.Herkezin bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder eder inşallah RABBİM. Ben ikili testi yaptırdım riskli çıktı umarım sizinkiler iyi çıkmıştır.

ben seninkini oğluma alırım kuşum sen üzülme (sanki benimki belli oldu da konuşuyom işte:roflol:)

aaa belli oldu muuu..
bir kız daha oleeyyy..

var ya biz mayıs annelerine inat kızları patlatacaz galiba bu gidişle kızlarr

ANNEELRN NE HISSTTIGIDE ÖNEMLİ ÖZGE SEN NE HİSSDYRSN CUNKU HISSTIGN DORU OLRMUŞ ÖLE DİYORLR:d:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…