kıss sus ne yağııı, yağ mağ olmasın ayolll bebişime fitamin olsunnnlöp löp yağ olsun şekerim-tatlicadiarzu-
üst cok nadir geliyo ben 1 tane yakaladım aldım bayramda,ama pantolon oluyo genelde
benim yengemin kardeşinin oğlu oldu ama 19. haftaya kadar göstertmedi pipisini edepli çocukkkkaydirigubbakcemile3canım biz onu da denedik,doktorumuza ihanet edip başka doktora da gittik :kedi: ama sonuç değişmedi,ona da göstermedi :)
millet 12.haftada öğreniyor biz 17.haftada zar zor öğrendik :))
geç gösterince kız oluyormuş genelde,henüz öğrenemeyenlere duyrulur kaydirigubbakcemile3
isim benzerliğidir,yeni geldim çünkü:)
listeye beni de ekleyin..
dün cinsiyetimizi öğrendik,haftalardır direniyordu,prensesmiş ondan nazlanıyormuş:))
dünden beri ağzım kulaklarımda dolaşıyorum:))
sat: 30 ağustos
tah doğ tar.: 6 haziran
ham. kald. kilo: 59,5
banada senin kızın olcakmış gibi geliyor yevrummma.sooo bana ilk tahmin geldii..
not alıyom daemon bana tahminleri..
bakalım tutarsa sana buluşma günü dondurma ısmarlarım delikafadulden
Adaşım hoşgeldin prensesin hayırlı olsun ismimizin benzerliğide gerçekten yuh dedirtiyor geçmişi okuyunca kızlardaki kafa karışıklığı güldürdü beni ama özgeçay baya çabuk çözmüş olayı :roflol::roflol:
benim yengemin kardeşinin oğlu oldu ama 19. haftaya kadar göstertmedi pipisini edepli çocukkkkaydirigubbakcemile3
banada senin kızın olcakmış gibi geliyor yevrummma.s
ben seninkini oğluma alırım kuşum sen üzülme (sanki benimki belli oldu da konuşuyom işte:roflol:)ne güzel söyledin hay ağzını öpeyim .kaydirigubbakcemile3
ilk defa sen kızın olacak dedin yazıyorum bunu bir kenara.
hadi yaa tühh. 13. haftanın bitiminde gittim popodan başka birşey göremedim :1no2:
gıcık benim bebek, anca beni sinirlendirsin şimdiden. milletinkinin cinsiyeti belli oldu herkes gelin damat buldu
benimki en son belli olacak, evde kalacak görecek gününü.
aaaaa bitane dahaaa...
3 kız, 1 erkek oldu tahminlerim..
Ay tahmin edin beni tahmin edin.. :roflol:
bencede kız olack gıbı sennkıııı
ben seninkini oğluma alırım kuşum sen üzülme (sanki benimki belli oldu da konuşuyom işte:roflol:)
ARANIZA BI KIZ DAHA GELIYO:ecrin_bebek:
özge bence senin oğlun olcak aha da buraya yazıyom kaydirigubbakcemile3aaaaa bitane dahaaa...
3 kız, 1 erkek oldu tahminlerim..
ay tahmin edin beni tahmin edin.. :roflol:
ARANIZA BI KIZ DAHA GELIYO:ecrin_bebek:
aaa belli oldu muuu..
bir kız daha oleeyyy..
var ya biz mayıs annelerine inat kızları patlatacaz galiba bu gidişle kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?