:roflol:
dedektif nik ben vereliniortak
özge bence senin oğlun olcak aha da buraya yazıyom kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canıımmm :icecream:
ANNEELRN NE HISSTTIGIDE ÖNEMLİ ÖZGE SEN NE HİSSDYRSN CUNKU HISSTIGN DORU OLRMUŞ ÖLE DİYORLR:d:d
biz oğluşumuz olursa inşallah doğumdan hemen sonra hastanede yaptırcazzz,aa rekor bende sanıyordum, aynı gidiyormuşuz meğersem sırnaşık şey
Kızlar dün akşam Yaprak dökümünde dikkatimi çekti. Bebek hastaneden çıkarılmadan öce sünnet ettirilmişti. Siz ne zaman sünnet ettirirsiniz?
Slmlar hamişler benide alın aranıza olurmu.Benimde Sat 8 Eylül.Herkezin bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder eder inşallah RABBİM. Ben ikili testi yaptırdım riskli çıktı umarım sizinkiler iyi çıkmıştır.
ARANIZA BI KIZ DAHA GELIYO:ecrin_bebek:
bencede kız olack gıbı sennkıııı
Slmlar hamişler benide alın aranıza olurmu.Benimde Sat 8 Eylül.Herkezin bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder eder inşallah RABBİM. Ben ikili testi yaptırdım riskli çıktı umarım sizinkiler iyi çıkmıştır.
ben seninkini oğluma alırım kuşum sen üzülme (sanki benimki belli oldu da konuşuyom işte:roflol:)
bende erkek diyorum hadi hayırlısı
sagolun kızlar allahım hayırlısını versın herşeyın
canım valla ben hiçbirşey hissetmiyorum..
Hep kız isterdim yıllardır kızım olsa bitane fln derdim ama
hamile kaldıgımdan beri hissetmiyorum..
Hatta erkege o kdr alıstırdım ki kendimi kesin kız olmaz diye
erkek gibi gelmeye basladı hafiften
bi erkek gibi geliyo bi kız gibi
bakalım hayırlısı neyse o olsun
tahminleri hep yazıyorum kızlar..
tutturanları buradan ilan edecem :roflol:
aynen öyleanladım sağlıklı olsundaaaaaa dimi
ayyy canım cok sağolCanım bence senin gibi güzel bir kızın olacak gibime geliyo hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?