2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bornovadaki hamile giyimde güzel şeyler var fenadeyil paltolonlar güzel spor elbiseler vardı ben gittigimde bayıldım bir kaç parça aldım fiyatlarda iyi indirimleride var arada

merkezdeki kucuk dukkan var orayımı soluyorsun?
Ordan bi hamiş pantolonu aldm 80 tl yalvara yalvara ındrttm guyaaa hıc bişeye benzmyr kotu cıktı yane birazckda pahalıı ...başkada yok sanrm ocıvarda hamile giyim?

bornovadaki hamile giyimde güzel şeyler var fenadeyil paltolonlar güzel spor elbiseler vardı ben gittigimde bayıldım bir kaç parça aldım fiyatlarda iyi indirimleride var arada

kızlar size bi sır,izmir çiğli organize sanayide 'kot dünyası'var,hamile pantolonları 5-10 tl...süperler,ben kucvağımı doldurdum geçenlerdeopuyorumnanaktan

meraba kızlar..
bugün ara ara sizi takip etmekle birlikte muhabbete hiç katılamadım..
gerçi katılıncak gibi de değil jet hızında ilerliyosunuz
bizim için iki konu açtım haberiiz ola :hulya:
siz de bilgilerinizi girin emi :icecream:

sırf hamile giyim satan yerlerde çok güzel şeyler var banada hitapetmiyor açıkçası tişortlardan alan arkadaşlar var topikte bazıları fenadeyil.

evet canım zaten pek tişörte ihtiyacımız yok henüz bol şık bir kazak her halükarda oluyor bana ama benim ihtiyacım şuanda bir pantolon çünki gobişim iyice çıktı sıkmak istemiyorum beli lastikli bir pantolon almıştım hamile kalmadan önce daha hala onu giyiyorum fazlada ihtşyacım olmuyor dışarıya çıkamadığım için bu girp olaylarından ama ilk fırsatta bi tane beli ayarlamalı hamiş pantolonu almak isitiyorummmmmmmmmmm :CüvCüv:

merkezdeki kucuk dukkan var orayımı soluyorsun?
Ordan bi hamiş pantolonu aldm 80 tl yalvara yalvara ındrttm guyaaa hıc bişeye benzmyr kotu cıktı yane birazckda pahalıı ...başkada yok sanrm ocıvarda hamile giyim?

yok kuzu ya bende siyah bir pantolon aldım ama kot deyi laynı fiyat ama indirim yaptırdım pantolondan memnunum valla. esas membagı kemer altı canım.adı aklıma gelmiyor hanın bebek eşyaları satılan bir han var orada bayagı var ilk hamileligimde alıyordum ordan. bide gözde parfümeriye gelmeden evel aynı sırada bir yer var ordada bulabilirsin

link versene canım

kızlar size bi sır,izmir çiğli organize sanayide 'kot dünyası'var,hamile pantolonları 5-10 tl...süperler,ben kucvağımı doldurdum geçenlerdeopuyorumnanaktan

ooo süpermiş. çok pahalı buralarda hamile giysileri.
sen alıp satsana bize zengin olursun valla

şekerim benim msjı oku cidden süperler yarın atarım resimlerini çekip

üst cok nadir geliyo ben 1 tane yakaladım aldım bayramda,ama pantolon oluyo genelde

zuhal mi neydi adı kemeraltındakının oraya bende gıtcem ama orannda fıyatları pahalı dıyorlr bakcm yınedee artk:):)

ben kaçıyorum şimdilik kızlar:) çok oturdum burda. bebiş radyasyon almasın fazla. kalkıyım biraz iş yapayım kendime geleyim görüşürüz

ooo süpermiş. çok pahalı buralarda hamile giysileri.
sen alıp satsana bize zengin olursun valla

aynen ya çok pahalılıar gerçekten insanlar nasıl olsa mecburlar alıcaklar başka seçenek yok diyemi bu kadar pahalıya satıyorlar anlamıyorum alt üstü beli farklı dizayn edilmiş bi pantolon insan o parayı verirken düşünmüyor değil be henüz vermedim amakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…