ben beyaz olanından aldım hatta bugün üstümde o kırmızı kalpli yeri pulişlemeli
bornovadaki hamile giyimde güzel şeyler var fenadeyil paltolonlar güzel spor elbiseler vardı ben gittigimde bayıldım bir kaç parça aldım fiyatlarda iyi indirimleride var arada
sen nerdesın bakayımmmbende size yakın sayılabilirim delikafadulden
bornovadaki hamile giyimde güzel şeyler var fenadeyil paltolonlar güzel spor elbiseler vardı ben gittigimde bayıldım bir kaç parça aldım fiyatlarda iyi indirimleride var arada
bize gelebilirsin
sen nerdesın bakayımmm
sırf hamile giyim satan yerlerde çok güzel şeyler var banada hitapetmiyor açıkçası tişortlardan alan arkadaşlar var topikte bazıları fenadeyil.
merkezdeki kucuk dukkan var orayımı soluyorsun?
Ordan bi hamiş pantolonu aldm 80 tl yalvara yalvara ındrttm guyaaa hıc bişeye benzmyr kotu cıktı yanebirazckda pahalıı ...başkada yok sanrm ocıvarda hamile giyim?
link versene canımmeraba kızlar..
bugün ara ara sizi takip etmekle birlikte muhabbete hiç katılamadım..
gerçi katılıncak gibi de değil jet hızında ilerliyosunuz
bizim için iki konu açtım haberiiz ola :hulya:
siz de bilgilerinizi girin emi :icecream:
kızlar size bi sır,izmir çiğli organize sanayide 'kot dünyası'var,hamile pantolonları 5-10 tl...süperler,ben kucvağımı doldurdum geçenlerdeopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan sağol tatlım arka sokaktaki yemek dükkanlarına bile gidemiyorum o kadar üşengecim bugün
yok kuzu ya bende siyah bir pantolon aldım ama kot deyi laynı fiyat ama indirim yaptırdım pantolondan memnunum valla. esas membagı kemer altı canım.adı aklıma gelmiyor hanın bebek eşyaları satılan bir han var orada bayagı var ilk hamileligimde alıyordum ordan. bide gözde parfümeriye gelmeden evel aynı sırada bir yer var ordada bulabilirsin
kızlar size bi sır,izmir çiğli organize sanayide 'kot dünyası'var,hamile pantolonları 5-10 tl...süperler,ben kucvağımı doldurdum geçenlerdeopuyorumnanaktan[/QUO
önümüzdeki hafta gitmek lazım o zaman üst varmı üst
kızlar size bi sır,izmir çiğli organize sanayide 'kot dünyası'var,hamile pantolonları 5-10 tl...süperler,ben kucvağımı doldurdum geçenlerdeopuyorumnanaktan
yok kuzu ya bende siyah bir pantolon aldım ama kot deyi laynı fiyat ama indirim yaptırdım pantolondan memnunum valla. Esas membagı kemer altı canım.adı aklıma gelmiyor hanın bebek eşyaları satılan bir han var orada bayagı var ilk hamileligimde alıyordum ordan. Bide gözde parfümeriye gelmeden evel aynı sırada bir yer var ordada bulabilirsin
ooo süpermiş. çok pahalı buralarda hamile giysileri.
sen alıp satsana bize zengin olursun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?