2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de bacaklarım kalınlaştı canım..
zaten vucut tipim öyleydi yani kalın bacaklıydım hep kendim ne kadar ince olursam olayım..
şimdi de kilo alınca direkt bacaklar ve kalcadan aldım offf

bak dıyorum kesın kız kalcadan aldıysan..

bi de bikaç gündür hareketlerini hissetmeye başladım sanki..16+2 olduk bugün...

ben çıkıyorumm kızlar duşa gireyim bebişimle cıp cıp yapıcaz herkese kolay gelsinnnn

siz hissediyomuydunuz hareketlerini..ya ben bikaç gündür böyle bi gıdıklanma gibi mi diyim...ımmmm böyle içimde bi kuş varmış gibi mi diyim...öyle hareketler hissediyorum

benim de bacaklarım kalınlaştı canım..
zaten vucut tipim öyleydi yani kalın bacaklıydım hep kendim ne kadar ince olursam olayım..
şimdi de kilo alınca direkt bacaklar ve kalcadan aldım offf

benim vücut yapım da inceydi ama... bacaklarım şişti.. kalçam büyüdü bilmiyorum böyle giderse nası olacam delikafadulden

yok canım çok heyecanlıyım..:teytey:

tamam cok sevndim hihoyyyt

bazıları kız olunca üzülür ya öyle mi acaba diye düşündüm, neyseki değilmiş..

benim kuzenimin karısı zamanında cocugunun kız olacağını doktor söylediğinde, eliyle tühh işareti yapılır ya. bir elin avuç içine diğer elin üstünü vurarak.. öyle yapmıştı gerizekalı.. yüzünü de buruşturmustu..

neyse ikinci cocugu erkek oldu da sustu oturdu

kız çocuk erken hissedilirmiş. annem öyle söyledi
sanki gaz hareketi gibi gurk gurk yaparmış karnın

böylelerini tost makinasına oturtmak lazım

ya kızlar çok sevimli oluyo ama..kaydirigubbakcemile2.
çok cici kız kıyafetleri var..kızımı cici bici giydiririm kaydirigubbakcemile3

ben de kız daha çok istiyorum ama oğlan olursa da hiç üzülmem oğlanlar da pek bi anneci oluyolaaaaaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…