2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ne güzel olur onun böyle topalacık bezli poposu, bacaklar da boğum boğum. tam ısırılası.

kızlar ben bugün çok gerginim varya anlatamam saracak yer arıyorum hay ben bu hormonların...

bana bulaş guzuuuuuuuuummmm at sınırını yeterkı ben sabah kocamn ustunde attım.. sonrada aradm cnm bnm ıımısn dedım odaa sanrm esım kendıne geldı dedı:):)canm cıcım sneı bozmasn ama dedı ihihihihi:lepi:

aa o bende de vardı sabah serviste ağlıyom filan..ama bugün iyiyim çok şükür..arada gelip gider canım dert etme..bebeğin de her türlü duyguyu yaşayacak sonuçta suçluluk hissetme..

bi çimdik atsam bi çemkirsem olar mı:çok üzgünüm:

aa o bende de vardı sabah serviste ağlıyom filan..ama bugün iyiyim çok şükür..arada gelip gider canım dert etme..bebeğin de her türlü duyguyu yaşayacak sonuçta suçluluk hissetme..

ya ama yazık ona.. çok üzüyorum ben onu yaa..bi insan herşeye ağlamaz ki..

ya kızlar eticin,hoşbeş falan yazmışsınız canım çekti walla..benim doktor herşeyi yasak etti..bisküvi,hazır kek, cola, hazır meyve suyu, mayonez ketçap...
en iyisi boşverip arada bi yemek

Yılın en güzel anneleri merhabaaaaaa önceki sayfaları okumadan sevincimi paylaşmak istiyorum.....Bebeğimizin cinsiyetini öğrendik oğluuz olacakmış.Darısı bütüüüün merak içinde olup bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyenlere olsun inşaallah:)

geçen gün bi kumpir yiyim dedim...eee..sosis olmasın toksoplazma riski var,rus salatası olmasın içinde mayonez var, mısır olmasın aman ha GDO'lu dur..eee geriye ne kaldı..fırınlanmış patates...bu ne yaaa,işkence gibi

ya kızlar eticin,hoşbeş falan yazmışsınız canım çekti walla..benim doktor herşeyi yasak etti..bisküvi,hazır kek, cola, hazır meyve suyu, mayonez ketçap...
en iyisi boşverip arada bi yemek
boşver yaa ye tabiki arada
biyerlerin mi şişsin sonra

ooo hayırlı olsun canım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…