zeren ismini de sevmiyom kiii :kedi:
archimimmmm
eticinkek yedim şimdii
evetfarz-ı misal:seren de var
aynen bende
zaten benim kızım olursa pek namussuz bişi olur
ben kızlarda külotlu corap ve bezinin görüneceği kadar kısa etekler seviyorum..
pantolon giydirmem kızıma..lmaz:
zaten büyüyünce giyecek yeteri kadar.. küçükkene hep poposu açık gezecek
güzelmiydii ben çok merak ediyorum onları
kızlar ben bugün çok gerginim varya anlatamam saracak yer arıyorum hay ben bu hormonların...
ay evet arkadan onları yürürken seyredince sağa sola sallanır o popoay ne güzel olur onun böyle topalacık bezli poposu, bacaklar da boğum boğum. tam ısırılası.
bana bulaş guzuuuuuuuuummmm at sınırını yeterkı ben sabah kocamn ustunde attım.. sonrada aradm cnm bnm ıımısn dedım odaa sanrm esım kendıne geldı dedı:):)canm cıcım sneı bozmasn ama dedıihihihihi:lepi:
archimimmmm
eticinkek yedim şimdii
aa o bende de vardı sabah serviste ağlıyom filan..ama bugün iyiyim çok şükür..arada gelip gider canım dert etme..bebeğin de her türlü duyguyu yaşayacak sonuçta suçluluk hissetme..
ben muhabbetin arkasından hemen fındıklısını yedim çok lezzetliymiş ciddenhihoyyythihoyyyt
allahım bu günleri de gördüm ya gam yemem artık
hoşbeş yemedin demi hala??
ya ama yazık ona..çok üzüyorum ben onu yaa..bi insan herşeye ağlamaz ki..
susar mısın lütfen :dilcikar:hihoyyythihoyyyt
allahım bu günleri de gördüm ya gam yemem artık
hoşbeş yemedin demi hala??
boşver yaa ye tabiki aradaya kızlar eticin,hoşbeş falan yazmışsınız canım çekti walla..benim doktor herşeyi yasak etti..bisküvi,hazır kek, cola, hazır meyve suyu, mayonez ketçap...
en iyisi boşverip arada bi yemek
ooo hayırlı olsun canım hihoyyytYılın en güzel anneleri merhabaaaaaa önceki sayfaları okumadan sevincimi paylaşmak istiyorum.....Bebeğimizin cinsiyetini öğrendik oğluuz olacakmış.Darısı bütüüüün merak içinde olup bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyenlere olsun inşaallah:)
ya ama yazık ona..çok üzüyorum ben onu yaa..bi insan herşeye ağlamaz ki..
emi şu ikon var ya------->mafoldumben......>buna bile içim bi fena oluyo benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?