2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben garip hisler içindeyim,sizdede oluyomu yoksa ben delleniyommu?çocuğum doğunca kimseye ellettirmicem,sevdirmicem gibi...

istemiyorum ben de kimse sevsin ablam sevsin annem sevsin.... eşimin annesi sevmesin akrabalar mıncık mıncık... ben gözümden sakınacam herkes mıncık mıncık sevecek çocuğumu ben bunun bunalımına girdim de bazen oturup ağlıyorum bile bu yüzden

ayseyyyyy sana da hayırlı olsun kızın. ne güzel ya hergün cinsiyet haberi almaya başladık.
ben ne zaman haber vereceğim acaba??

bende ugur böcekleri, filler, kaplumbagalar dusundum(şimdilik)
ugur getırdıgıne ınanılan mınık hayvancıklar arkalarına da mınık mıknatıslar monte edıcem buzdolaplarına assınlar dıye hem kaybolmaz hem de sureklı hatırlanırız :)
sevgıler hepınızeopuyorumnanaktan

:dilcikar:

ya bu arada ben de mayonez yiyorum arada..
çiğ etteki gibi değil onun riski yaa o kdr bşi olmaz bence..
ben de yedim valla geçen napayım..
doktor da bşi demedi..
çiğ et yeme yeter dedi..

Kızlar bebek şekeri almayı ya da yapmayı planlıyormusunuz? Biliyorum çok erken ama yazılanları okuyunca kesın bunu da dusunmussunuzdur dıye gectı ıcımden :)

ben düşünüyorum ahh ogünleri bi görelim inşşş:):)

Paylaşımlarıma dönüt alınca çok mutlu oluyorum tebrik eden bütüüüüüüün annelere teşekkür ederizzzz:)
HaZZelcim bizimkide doktorumuzu bayağı uğraştırdı göstermedi en sonunda heyecanla beklerken gördüğünü söyledi doktor.....Ama bana tecrübeli bayanlar senin oğlun olacak diyolardı.

eşimin ailesi o gün olmasa doğumda hiç dokunmasalar diye bile düşündüğüm oluyo ya bu çok berbat bişey inşallah düzelir kızlar

:dilcikar:

ya bu arada ben de mayonez yiyorum arada..
çiğ etteki gibi değil onun riski yaa o kdr bşi olmaz bence..
ben de yedim valla geçen napayım..
doktor da bşi demedi..
çiğ et yeme yeter dedi..

ya bu çiğ et paranoyası da pis bişiy..bazen işyerinde yemekte etli bişeyler çıkınca bu et çiğmidir pişmişmidir diye strese giriyorum yaa...

off bide millet eşşek kadar çocugunu da takacak koluna getirecek..
o cocuklar öyle öpecekler bebegi fln.. her yerini ellemeye kalkcaklar yüzünü gözünü..
o bazı tükürüklü teyzeler öpmeye kalkacak..
off millete doğumun hemen ardından yurtdısına cıkıyoruz fln mı desek ya
bak gerildim şimdi..
neyse aman arkadaşlar allah korusun sakınan göze çöp batar derler.. çok da sakınmamak lazım

bizde yollrsn artık

sevsinler ya yazık. her zaman bebek dünyaya getirmeyeceksin bırak millette doya doya sevsin.
ben herkese sevdiririm herhalde. tabi karşı taraf çocuğu parça pinçik etmeyecek adam gibi sevecek.

iyi akşamlar kızlar ben kaçtım...

iyi akşamlar mhtp opuyorumnanaktan

eşimin ailesi o gün olmasa doğumda hiç dokunmasalar diye bile düşündüğüm oluyo ya bu çok berbat bişey inşallah düzelir kızlar

aynen öyle.. sırf onlardan uzak olmak için çocuk düşünmeye başladığım an istanbulun öteki ucuna taşındım allahım görmesinler bu yazdığımı... çok kötü bi kadınım ben mafoldumben

archimim... domuz gribi var bi sürü hastalık var. herkes elini kolunu tutacak bebeğin sonra bebek ağzına sokacak. öpücekler salya sümük ben kendim öpmeye kıyamayacam kiiiiii

zaten yazın doğurcaz bebişleri kızlar
millet qittikden sonra herqün bebeğimizi yıkarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…