herkese selammmmmmmmmm
nasılsnız arkadaşlarr
kızlar ben garip hisler içindeyim,sizdede oluyomu yoksa ben delleniyommu?çocuğum doğunca kimseye ellettirmicem,sevdirmicem gibi...
hayırlı olsun oğlun hihoyyyt
hoşbeşhoşbeşhoşbeşhoşbeş :roflol::roflol:
off sorma geçenlerde bende kumpir yedim. mayonezi hesaba katmadım tabi. şimdide nasıl pişmanım yediğime. bende de toxoplazma riski vardı.
ama kendimi avutuyorum nasılsa 3. ayımdan sonra yedim bebeğe birşey olmaz diye ama, bir taraftanda üçbuçuk atıyorum.:çok üzgünüm:
Kızlar bebek şekeri almayı ya da yapmayı planlıyormusunuz? Biliyorum çok erken ama yazılanları okuyunca kesın bunu da dusunmussunuzdur dıye gectı ıcımden :)
istemiyorum ben de kimse sevsinablam sevsin annem sevsin.... eşimin annesi sevmesin akrabalar mıncık mıncık... ben gözümden sakınacam herkes mıncık mıncık sevecek çocuğumu ben bunun bunalımına girdim de bazen oturup ağlıyorum bile bu yüzden
nerdesin bakim sen:hulya:
:dilcikar:
ya bu arada ben de mayonez yiyorum arada..
çiğ etteki gibi değil onun riski yaa o kdr bşi olmaz bence..
ben de yedim valla geçen napayım..
doktor da bşi demedi..
çiğ et yeme yeter dedi..
off bide millet eşşek kadar çocugunu da takacak koluna getirecek..istemiyorum ben de kimse sevsinablam sevsin annem sevsin.... eşimin annesi sevmesin akrabalar mıncık mıncık... ben gözümden sakınacam herkes mıncık mıncık sevecek çocuğumu ben bunun bunalımına girdim de bazen oturup ağlıyorum bile bu yüzden
bende ugur böcekleri, filler, kaplumbagalar dusundum(şimdilik)
ugur getırdıgıne ınanılan mınık hayvancıklar arkalarına da mınık mıknatıslar monte edıcem buzdolaplarına assınlar dıye hem kaybolmaz hem de sureklı hatırlanırız :)
sevgıler hepınızeopuyorumnanaktan
istemiyorum ben de kimse sevsinablam sevsin annem sevsin.... eşimin annesi sevmesin akrabalar mıncık mıncık... ben gözümden sakınacam herkes mıncık mıncık sevecek çocuğumu ben bunun bunalımına girdim de bazen oturup ağlıyorum bile bu yüzden
iyi akşamlar kızlar ben kaçtım...
eşimin ailesi o gün olmasa doğumda hiç dokunmasalar diye bile düşündüğüm oluyo ya bu çok berbat bişey inşallah düzelir kızlar
ayseyyyyy sana da hayırlı olsun kızın. ne güzel ya hergün cinsiyet haberi almaya başladık.
ben ne zaman haber vereceğim acaba??
dünden beri annemdeyim canım
yatak döşek yatıyodum..
anca şimdi kalkabildim .
çok kötüyüm mafoldumben
qrip oldum ve boğazlarım şişti..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?