Yılın en güzel anneleri merhabaaaaaa önceki sayfaları okumadan sevincimi paylaşmak istiyorum.....Bebeğimizin cinsiyetini öğrendik oğluuz olacakmış.Darısı bütüüüün merak içinde olup bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyenlere olsun inşaallah:)
Yılın en güzel anneleri merhabaaaaaa önceki sayfaları okumadan sevincimi paylaşmak istiyorum.....Bebeğimizin cinsiyetini öğrendik oğluuz olacakmış.Darısı bütüüüün merak içinde olup bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyenlere olsun inşaallah:)
:roflol:gözün aydın canım.. bizim kızla beşik kertelim istersenkaydirigubbakcemile3
:roflol:
benim kızım olsa kimselere vermem, tursusunu kurarım onun Şeniz
oğlum olursa da tüm kızlar benim :jeyyar:
canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin gözün aydınnYılın en güzel anneleri merhabaaaaaa önceki sayfaları okumadan sevincimi paylaşmak istiyorum.....Bebeğimizin cinsiyetini öğrendik oğluuz olacakmış.Darısı bütüüüün merak içinde olup bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyenlere olsun inşaallah:)
ya ben de çok merak ediyorduk yazmıstım hatta gecenlerde buraya
güselmiş evet begendim. eticin sevenler begenir
kııızzlarrrrrrr bende geldim doktordan.
allah nasip ederse bir güzel kız da ben getireceğim dünyaya :teytey::teytey:
:roflol:ayol ben de kızımı sana vermem, fena kaynana olursun sen,kuzuma göz açtırmazsınlmaz:
canımm gözün aydınnnn, Allah size bağışlasın,sağlık versin ikinizedeekııızzlarrrrrrr bende geldim doktordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?