2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben garip hisler içindeyim,sizdede oluyomu yoksa ben delleniyommu?çocuğum doğunca kimseye ellettirmicem,sevdirmicem gibi...
arada bana da geliyolar öleee ama annem hariç herkese karşı öle hissediyorummkötükedihüso

kızlar ben garip hisler içindeyim,sizdede oluyomu yoksa ben delleniyommu?çocuğum doğunca kimseye ellettirmicem,sevdirmicem gibi...

ya bazen bana da oluyo... onu bazı sıkıntılarla taşıyıp büyütüyoruz, bazen midemiz bulanıyo, bazen aç kalıyoruz, bazen çok yoruluyoruz..eee doğacak herkes sevmeye gelcek ondan sonra..benim zoruma gidiyo sanki..çok mu fenayım ne

kııızzlarrrrrrr bende geldim doktordan.
allah nasip ederse bir güzel kız da ben getireceğim dünyaya :teytey::teytey:
ayseyy çok sevindim canımmm..

valla kızlar ben diyorum..
bu yıl erkek yılı fln değil..
en azından haziran ayı erkek ayı değil

gözün aydın canım
kocaman bir amin diyorum :Saruboceq:

Kızlar bebek şekeri almayı ya da yapmayı planlıyormusunuz? Biliyorum çok erken ama yazılanları okuyunca kesın bunu da dusunmussunuzdur dıye gectı ıcımden :)

kızlar ya bugün acayip yoğunum sayıyla yazıyom valla ara ara
ben çıkayımda şu işleri bitereyim en iyisi toptann

görüşürüz kızlarrrrrrr

Kızlar bebek şekeri almayı ya da yapmayı planlıyormusunuz? Biliyorum çok erken ama yazılanları okuyunca kesın bunu da dusunmussunuzdur dıye gectı ıcımden :)

evet canım ben arkadaşlarımda görmüştüm..çok güzel oluyor..ama daha erken,ben inşallah o günleri görürsek 6 aylık olunca falan düşünüyorum o tür hazırlıkları

Ben Heykeltırasım, Atelyemde cam çalısıyorum(lampworking) Cam dan mınık susuler yapmayı planlıyorum....ggcart.blogspot

valla ben düşünüyorum ama çok pahalı birşey değil de daha basit birşey yaparım herhalde.. daha doğrusu alırım.. yapmakla ugrasamam sanırım

kızlar ya bugün acayip yoğunum sayıyla yazıyom valla ara ara
ben çıkayımda şu işleri bitereyim en iyisi toptann

görüşürüz kızlarrrrrrr

gitme didimyasakkelime

herkese selammmmmmmmmm
nasılsnız arkadaşlarr

hayırlı olsun cnm..allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

haha listedeki eşitlik bozuldu, tebrik ederim Aysey

ayy süper canımcım,hayırlısıyla doğsun inşallah

tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah...büyüyüncede oğluşum alır kucağına...:)))))))))):roflol:

canımm gözün aydınnnn, Allah size bağışlasın,sağlık versin ikinizedee

çok çok sağolun arkadaşlar.çok mutluyum.allaha çok şükür herşey yolundaymış.
allah hepize nasip etsin sağ salim kucakladığımız günleri :Saruboceq:

ben yaptırcam inşallah, ama şuan erken olduğundan herhangi bir girişimde bulunmadım
ama çok güzel şeyler var
:1rolleyes:

hayırlı olsun oğlun hihoyyyt

susar mısın lütfen :dilcikar:

lalalalala lalaaa laaa laaa seni duymuyoruumm laaalaalalaaaa

hoşbeşhoşbeşhoşbeşhoşbeş :roflol::roflol:

off sorma geçenlerde bende kumpir yedim. mayonezi hesaba katmadım tabi. şimdide nasıl pişmanım yediğime. bende de toxoplazma riski vardı.
ama kendimi avutuyorum nasılsa 3. ayımdan sonra yedim bebeğe birşey olmaz diye ama, bir taraftanda üçbuçuk atıyorum.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…