arada bana da geliyolar öleee ama annem hariç herkese karşı öle hissediyorummkötükedihüsokızlar ben garip hisler içindeyim,sizdede oluyomu yoksa ben delleniyommu?çocuğum doğunca kimseye ellettirmicem,sevdirmicem gibi...
kızlar ben garip hisler içindeyim,sizdede oluyomu yoksa ben delleniyommu?çocuğum doğunca kimseye ellettirmicem,sevdirmicem gibi...
ayseyy çok sevindim canımmm..kııızzlarrrrrrr bende geldim doktordan.
allah nasip ederse bir güzel kız da ben getireceğim dünyaya :teytey::teytey:
Yılın en güzel anneleri merhabaaaaaa önceki sayfaları okumadan sevincimi paylaşmak istiyorum.....Bebeğimizin cinsiyetini öğrendik oğluuz olacakmış.Darısı bütüüüün merak içinde olup bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyenlere olsun inşaallah:)
slm kızlar...bende dün doktora gittim cinsiyet için ama gözükmedi...ay çatlıcam meraktan
Kızlar bebek şekeri almayı ya da yapmayı planlıyormusunuz? Biliyorum çok erken ama yazılanları okuyunca kesın bunu da dusunmussunuzdur dıye gectı ıcımden :)
valla ben düşünüyorum ama çok pahalı birşey değil de daha basit birşey yaparım herhalde.. daha doğrusu alırım.. yapmakla ugrasamam sanırımKızlar bebek şekeri almayı ya da yapmayı planlıyormusunuz? Biliyorum çok erken ama yazılanları okuyunca kesın bunu da dusunmussunuzdur dıye gectı ıcımden :)
bi çimdik atsam bi çemkirsem olar mı:çok üzgünüm:
kızlar ya bugün acayip yoğunum sayıyla yazıyom valla ara ara
ben çıkayımda şu işleri bitereyim en iyisi toptann
görüşürüz kızlarrrrrrr
kııızzlarrrrrrr bende geldim doktordan.
allah nasip ederse bir güzel kız da ben getireceğim dünyaya :teytey::teytey:
hayırlı olsun cnm..allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
haha listedeki eşitlik bozuldu, tebrik ederim Aysey
ayy süper canımcım,hayırlısıyla doğsun inşallah
tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah...büyüyüncede oğluşum alır kucağına...:)))))))))):roflol:
canımm gözün aydınnnn, Allah size bağışlasın,sağlık versin ikinizedee
ayy süperr.Ben Heykeltırasım, Atelyemde cam çalısıyorum(lampworking) Cam dan mınık susuler yapmayı planlıyorum....ggcart.blogspot
Kızlar bebek şekeri almayı ya da yapmayı planlıyormusunuz? Biliyorum çok erken ama yazılanları okuyunca kesın bunu da dusunmussunuzdur dıye gectı ıcımden :)
Yılın en güzel anneleri merhabaaaaaa önceki sayfaları okumadan sevincimi paylaşmak istiyorum.....Bebeğimizin cinsiyetini öğrendik oğluuz olacakmış.Darısı bütüüüün merak içinde olup bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyenlere olsun inşaallah:)
susar mısın lütfen :dilcikar:
lalalalala lalaaa laaa laaa seni duymuyoruumm laaalaalalaaaa
geçen gün bi kumpir yiyim dedim...eee..sosis olmasın toksoplazma riski var,rus salatası olmasın içinde mayonez var, mısır olmasın aman ha GDO'lu dur..eee geriye ne kaldı..fırınlanmış patates...bu ne yaaa,işkence gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?