2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Azize bende her şeyde bi hayır olduğunu düşünenlerdenim Allah daha sağlıklı olacak bebeğinle telafi etsin inşaallah

ben çıkıyorum kızlar yatmam lazım duramıyorum daha fazla
dua edin..
size hoş sohbetler..
ii akşamlar..

arkadaşlar bügün bebeğimi kaybettim.
11.haftadaydım dr.gittim ama bebeğin kalbi atmıyordu çok üzgünüm allah kimseye göstermesin.

çok üzüldüm canım,
hiç bir belirti yokken birden biremi oldu
doktor ne dedi sebebi için

11.haftadaydım dr.gittim ama bebeğin kalbi atmıyordu çok üzgünüm allah kimseye göstermesin.

Azizeciğim çok üzüldüm, bebeğin melek olmuş, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.

geçmiş olsun cadıcık
kendine dikkat et, bol bol dinlen

allah sabırlar versin ne desek boş :gitme:

herkeze teşekkür ederim arkadaşlar.
bende anlamadım hiç bi şikakayetim yoktu kanamam olmadı normal dr.kontrolüme gitmiştim heycanla bebeğim nasıl diye kalbi atmıyo deyince dr.inanamadım ama bende gördüm yok atmıyodu.
zorunlu kürtaj oldum bugün. kısmet böyleymiş.

benimde başımdan geçti azizecim sabret Allah herşeyin hayırlısını versin...

kızlar bende kaçayım artık yavaş yavaş...
SEVıYORUM SıZı...

azizecim takdiri ilahi böyleymiş allah sabır versin umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebişin olur. Kendine dikkat et

Tatlı cadı ben geçmiş olsun canım ben bu zencefil olayını geçen hafta doktora sordum. Biraz boğazım kötüydü. Doktor bir sakıncası olmadığını internete yalan yanlış yazdıklarını zencefilin , nanenin hamileler için bir zararı olmadığını söyledi. Tabi yine sen bilirsin.

kızlar kocam gelmiş.. ben cıkıyorum. öptüm hepinizi

kızlar bende hazırlanayım cıkarm bırazdn kendınıze ve bebişlere iyi bakınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…