2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar ben de kaçıyorum, kendinize ve bebişlerinize ii bakın

kizlar merhaba ben geldim nasilsiniz bugun?
gecmisi okuyamadim,direk yazdim :)
yeni cinsiyyetler gelmiiiis...
ayseycim,esracim,sekerooocum kizlariniz hayirli olsuuuuuuuuuun.kanki olurlar benimkiyle artik cok sevindim saglikla gelsinler insallah.
baska yeni cinsiyyet farkedemedim listede.varsa da gozumden kacti,onlari da tebrik ediyoruummm...

merhaba kızlar nasılsınız?

bu aralar fırsat bbulup giremedim işte pek olmuyor akşamlarıda 6,5 ta uyuma gibi bir huyum çıktı malesef :)

gercekten ne desek bos azizem.
kendini fazla yipratma.
Kismet degilmis.hayirlisi buymus demek.

kizlar bi de bisey sorucam ben.
internette yaziyo bebegin haraketlerini 20. haftaya kadar hissedemezler ilk gebelik yasayanlar.ama ben 1 haftadir nerdeyse hissediyorum.hatta esim de elini koyuyor tekmeliyo ufaktan.hani kelebek kanat cirpar ya onun gibi.hatta karnima bakinca da karnimin tekme yiyen bolgesinin kalktigini goruyorum.kaydirigubbakcemile3 ben oturunca,uzaninca,gece uyumaya calisirken yani sabit durdugum anda hissediyorum.siz de hissediyor musunuz?

Orda iskeledeki çay bahçesinde lokma satılıyordu hala varmı diye merak ediyorum bu saatte gidsem varmıdır diye sormuştum.

hımm güzerhagımızın tam tersi orası, maslak tarafından dönüyorduk

cumartesi kahvaltıları dışında iskeleye inmezdik, dikkat de etmedim

ismi aklındaysa belki netten ismi çıkar

bak ne buldum dediğin yer bu mu bilmiyorum
ıSTıNYE ıSKELE CAFE & ıZMıR LOKMACISI
facede grubu var
ama tel. no yok
mail adresi var
istersen vereiy adresi mail at, belki bugün dönmezler ama önümüzdeki günler için emin olursun

hatta numarayıda buldum
inşallah hala kullanılıyordur
bi ara istersen

Tel: (0212) 229 82 58.

süpersin canım şimdi hemen facebookdan araştırıyorum

valla kendime şaşıyorum bilgisayarda oturusam bişey yok ama tv nin karşısına geçince 15 dakkada bayılıyorum

tv karşısında insan daha bi yayılıyor rahat ediyor ondandır belki
eşimde aynı şekilde saat 9 u geçince tv karşısındaysa kesin uyuyora.s

hatta numarayıda buldum
inşallah hala kullanılıyordur
bi ara istersen

Tel: (0212) 229 82 58.

Canım allah senden razı olsun aradım şimdi konuştum hala kullanıyorlarmış numarayı adamcağız çok üzüldü halime bugün lokmacı gelmemiş ama bana başka bir yer tarif etti bide yarın ara lokmacı gelirse muhakkak haber veririm dedi

valla leyla olur olur bazı yerlerde 18. haftadan itibaren hissederler diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…