Kızlar aranızda istinye taraflarında oturan var mı??????????????
gercekten ne desek bos azizem.herkeze teşekkür ederim arkadaşlar.
bende anlamadım hiç bi şikakayetim yoktu kanamam olmadı normal dr.kontrolüme gitmiştim heycanla bebeğim nasıl diye kalbi atmıyo deyince dr.inanamadım ama bende gördüm yok atmıyodu.
zorunlu kürtaj oldum bugün. kısmet böyleymiş.
eskiden orda çalışırdım, niye sordun cnm
merhaba kızlar nasılsınız?
bu aralar fırsat bbulup giremedim işte pek olmuyor akşamlarıda 6,5 ta uyuma gibi bir huyum çıktı malesef :)
Orda iskeledeki çay bahçesinde lokma satılıyordu hala varmı diye merak ediyorum bu saatte gidsem varmıdır diye sormuştum.
bak ne buldum dediğin yer bu mu bilmiyorum
İSTİNYE İSKELE CAFE & İZMİR LOKMACISI
facede grubu var
ama tel. no yok
mail adresi var
istersen vereiy adresi mail at, belki bugün dönmezler ama önümüzdeki günler için emin olursun
hoşgeldin canım, o zaman uyku vaktin geldi kaydirigubbakcemile3
valla kendime şaşıyorum bilgisayarda oturusam bişey yok ama tv nin karşısına geçince 15 dakkada bayılıyorum
hatta numarayıda buldum
inşallah hala kullanılıyordur
bi ara istersen
Tel: (0212) 229 82 58.
kizlar bi de bisey sorucam ben.
internette yaziyo bebegin haraketlerini 20. haftaya kadar hissedemezler ilk gebelik yasayanlar.ama ben 1 haftadir nerdeyse hissediyorum.hatta esim de elini koyuyor tekmeliyo ufaktan.hani kelebek kanat cirpar ya onun gibi.hatta karnima bakinca da karnimin tekme yiyen bolgesinin kalktigini goruyorum.kaydirigubbakcemile3 ben oturunca,uzaninca,gece uyumaya calisirken yani sabit durdugum anda hissediyorum.siz de hissediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?