2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
etı cım kek yedım cok guzelmıs esıme solıyımde bır suru alsın gelırken..

leylacım hosgeldın kuzum bende fırına karısık kızartmamı koydum karnım cok aac bugun hıc doymadım yaaa

bende merak ettim görmedimi acaba numarayı diye
neyse bari lokmacı illa gelecek
olmadı tarif ettiği yerden alırsın kaydirigubbakcemile5

kızlar ne güzel şeyler yiyorsunuz :))

ben pazartesi isülüne başlayacakken başka dahiliyeciye gittim hatırlarsınız oda diyetisyene yolladı şu an listeye uygun gidiyorum şekerim artık normale döndü bebek iyi olsun ben razıyım canımın istediklerinin yememeye

selam millett ben geldimm

hoşgeldin canım

zeyhat dediğin gibi bebeğin iyi olsunda gerisi önemli değil
inşallah listene uymandan başka bişey yapmana gerek kalmaz

valla leyla olur olur bazı yerlerde 18. haftadan itibaren hissederler diyor
evet onu da okudum ama benim cadi tekmeliyor simdiden.oysa kiz cocuklari passif olur gec haraketlenir diyorlar.erkek fatma olmasin basima :))
etı cım kek yedım cok guzelmıs esıme solıyımde bır suru alsın gelırken..

leylacım hosgeldın kuzum bende fırına karısık kızartmamı koydum karnım cok aac bugun hıc doymadım yaaa
hosbulduk tatlllim.ooooh yarasin canim. afiyet olsun
ben geldimm dedimm kimse selam vermedii :1no2:

hosgeldin beyzos nasilsin?

aslında leyla ben böyle illa 20. haftada 18. haftada olacak denen şeylere inanamıyorum bunlar bir genelleme sen kendini bilirsin eğer tekme hissediyorsan bebek tekmelyordur daha önce yaşamadığın bişey oluyor tabiki farkına varırısın hiç haftalara takılma yaramaz kzının tekelerinin keyfini çıkar :)

Selam kızlar, cinsiyetler belli olmuş ne güzel. Hayırlı olsun bebişler. Ya bi geçmişi okuyim dedim canım acaip lokma çekti. Tarifini buldum basit gibi ama ilk denemem hüsran olursa oturur ağlarım diye eşimi aradım bulup getirecek inşallah. Bu aralar çok uyuyorum kızlar bu gün sabah kızımı gönderip geri yatağa girdim akşam beşte kızımın servisi çaldırınca uyandım. Ne kötü anneyim ben. Çocuğu kreşe uyumak için yolluyorum sanki. Ne zaman geçecek bu halsizlik. Uyumaktan gözlerim ceviz gibi oldu.mirmirmirmir

hoşbuldumm leyloşummm senn nasılsınn cici kızınn nasıll
saol canim iyiyiz biz de.artik evdeyiz okul da bitti :)) oglene kadar uyuyoruz nerdeyse valla :))

haklisin canim.oyle guzel duygu ki icerde varligini hissettirdikce daha cok seviyorum kizimi Şeniz

sende haklısınn ama canımmm kendinee göree üzme kendinii iyi annesinndirr zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…