Selam kızlar, cinsiyetler belli olmuş ne güzel. Hayırlı olsun bebişler. Ya bi geçmişi okuyim dedim canım acaip lokma çekti. Tarifini buldum basit gibi ama ilk denemem hüsran olursa oturur ağlarım diye eşimi aradım bulup getirecek inşallah. Bu aralar çok uyuyorum kızlar bu gün sabah kızımı gönderip geri yatağa girdim akşam beşte kızımın servisi çaldırınca uyandım. Ne kötü anneyim ben. Çocuğu kreşe uyumak için yolluyorum sanki. Ne zaman geçecek bu halsizlik. Uyumaktan gözlerim ceviz gibi oldu.mirmirmirmir
hoşgeldinnnnnn a.s.
bende geldimmmmmmmmmm
Selam kızlar, cinsiyetler belli olmuş ne güzel. Hayırlı olsun bebişler. Ya bi geçmişi okuyim dedim canım acaip lokma çekti. Tarifini buldum basit gibi ama ilk denemem hüsran olursa oturur ağlarım diye eşimi aradım bulup getirecek inşallah. Bu aralar çok uyuyorum kızlar bu gün sabah kızımı gönderip geri yatağa girdim akşam beşte kızımın servisi çaldırınca uyandım. Ne kötü anneyim ben. Çocuğu kreşe uyumak için yolluyorum sanki. Ne zaman geçecek bu halsizlik. Uyumaktan gözlerim ceviz gibi oldu.mirmirmirmir
canim ya kizmi simdi seninki.ay ne güzel.Rabbim anali babali büyütsün.saol canim iyiyiz biz de.artik evdeyiz okul da bitti :)) oglene kadar uyuyoruz nerdeyse valla :))
haklisin canim.oyle guzel duygu ki icerde varligini hissettirdikce daha cok seviyorum kizimi Şeniz
hosbulduk canim.nasilsin beyzacim.
hosbulduk canim.ohh ne güzel.hazir yemege konmakta cok iyi oluyor.afiyet olsun stellacim.
hoşgeldin canım
çok acıktım bende, eşimi bekliyorum kayınvaldemlere gideceğiz yemeğe,
acaba ne mamalar hazırladı cokacimcoook
bende iyiyim canimm.oda iyi ne yapsin teyzesi.her gün büyüyor iste.yok beyzam olmadi daha ya.mafoldumbendra gittigimde 14.haftamdi.bir dahaki kontrolüm ocak 14 bekliyorum iste.iyiyimm tatlımm sen nasılsınn bebiş nasıll senin cinsiyet belli olmadı dimi hala
bende iyiyim canimm.oda iyi ne yapsin teyzesi.her gün büyüyor iste.yok beyzam olmadi daha ya.mafoldumbendra gittigimde 14.haftamdi.bir dahaki kontrolüm ocak 14 bekliyorum iste.
hpsgeldin canimbende geldimmmmmmmmmm
saol canim iyiyiz biz de.artik evdeyiz okul da bitti :)) oglene kadar uyuyoruz nerdeyse valla :))
ne okuluu tatlım
ben universite son siniftayim.ve bitiyo...yazin diplomami aliyorum insallah.
canim ya kizmi simdi seninki.ay ne güzel.Rabbim anali babali büyütsün.
evet kizim olucak.tesekkur ederim canim.coksaol.
mrb kızlar daha öncede yazmıştım hatırlarsanız kanamam oluyodu malesef hala gecmedi 2 gün hastanede kaldım 10 gündür raporluydum yarın iş başı yapıcam ama doktor pek umut verici konuşmadı plesanta yani bebeğin eşi rahime yapışmış dedi kanamayı o yapıyormuş ileriki aylarda rahim büyüdükce yukarı cıkabilir dedi 1-2 cm bile cıksa bizim için yeterli dedi eger cıkmazsa bu kanamalar sürekli olcak dedi 7ve 8. aylarda genelde kanama problemleri çıkıyo dedi aşırı kanama olursa annenin durumu tehlikeye girerse gebelik kacıncı ayda olursa olsun gebeliği sonlardırırız dedi araştıdım ama pek böyle bişey yaşayan yok Allah kimseye yaşatmasın zaten hamileliğime sevinemedim bile inş. bi sorun yaşamadan bebeğimi kucagıma alırım
mrb kızlar daha öncede yazmıştım hatırlarsanız kanamam oluyodu malesef hala gecmedi 2 gün hastanede kaldım 10 gündür raporluydum yarın iş başı yapıcam ama doktor pek umut verici konuşmadı plesanta yani bebeğin eşi rahime yapışmış dedi kanamayı o yapıyormuş ileriki aylarda rahim büyüdükce yukarı cıkabilir dedi 1-2 cm bile cıksa bizim için yeterli dedi eger cıkmazsa bu kanamalar sürekli olcak dedi 7ve 8. aylarda genelde kanama problemleri çıkıyo dedi aşırı kanama olursa annenin durumu tehlikeye girerse gebelik kacıncı ayda olursa olsun gebeliği sonlardırırız dedi araştıdım ama pek böyle bişey yaşayan yok Allah kimseye yaşatmasın zaten hamileliğime sevinemedim bile inş. bi sorun yaşamadan bebeğimi kucagıma alırım
banada erken dedi canim.bakalim bende cok merak ediyorum.pipilimi popolumu diye:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu:uhm:bende en son 12. haftada gitmiştimm göremedi dr anlamadı yani bakalımm ne cıkıcak pipilimi pupulumu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?