2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2 hafta önce bende öyleydim yapacak bişey olmayınca ne kadar geç kalksam o kadar çabuk vakit geçer diyordum
sağolsun annemde beni uyutmamak için elinden geleni yapıyordu, her sabah 09,30 oldumu çalar saat gibi arıyordu, tam olarak uyanana kadarda kapatmıyordu telefonu kaydirigubbakcemile3

canim az kaldi gecicek merak etme.zaten biliyosun genelde bu haftalarda gecmesi lazim.

saol canim iyiyiz biz de.artik evdeyiz okul da bitti :)) oglene kadar uyuyoruz nerdeyse valla :))

haklisin canim.oyle guzel duygu ki icerde varligini hissettirdikce daha cok seviyorum kizimi Şeniz
canim ya kizmi simdi seninki.ay ne güzel.Rabbim anali babali büyütsün.

iyiyimm tatlımm sen nasılsınn bebiş nasıll senin cinsiyet belli olmadı dimi hala
bende iyiyim canimm.oda iyi ne yapsin teyzesi.her gün büyüyor iste.yok beyzam olmadi daha ya.mafoldumbendra gittigimde 14.haftamdi.bir dahaki kontrolüm ocak 14 bekliyorum iste.

Son düzenleme:
mrb kızlar daha öncede yazmıştım hatırlarsanız kanamam oluyodu malesef hala gecmedi 2 gün hastanede kaldım 10 gündür raporluydum yarın iş başı yapıcam ama doktor pek umut verici konuşmadı plesanta yani bebeğin eşi rahime yapışmış dedi kanamayı o yapıyormuş ileriki aylarda rahim büyüdükce yukarı cıkabilir dedi 1-2 cm bile cıksa bizim için yeterli dedi eger cıkmazsa bu kanamalar sürekli olcak dedi 7ve 8. aylarda genelde kanama problemleri çıkıyo dedi aşırı kanama olursa annenin durumu tehlikeye girerse gebelik kacıncı ayda olursa olsun gebeliği sonlardırırız dedi araştıdım ama pek böyle bişey yaşayan yok Allah kimseye yaşatmasın zaten hamileliğime sevinemedim bile inş. bi sorun yaşamadan bebeğimi kucagıma alırım

kızlarr keşke ultrason makinası özel satılsa kaydirigubbakcemile3 habire hastane randevularını beklemekten bıktım bebeğimi çok özlüorum hep görmek istiorum :1no2:

bende iyiyim canimm.oda iyi ne yapsin teyzesi.her gün büyüyor iste.yok beyzam olmadi daha ya.mafoldumbendra gittigimde 14.haftamdi.bir dahaki kontrolüm ocak 14 bekliyorum iste.

bende en son 12. haftada gitmiştimm göremedi dr anlamadı yani bakalımm ne cıkıcak pipilimi pupulumu kaydirigubbakcemile3

bende geldimmmmmmmmmm
hpsgeldin canim

belki sorunlarımız farklı ama bende bebek kese ve plesanta çok aşağıda idi ahhat tam rahmin ağzındaymış benimde çok fazla kananmam oldu yatarak atlattım bu süreci aslında hala aşağıda herşey ama kanmama durdu

iyi akşamlar arkadaşlar doktordan geliyorum 3lü test için kan verdim bebeklerim iyi ve bir kızım bir oğlum olacak nasipse daemon canım beni de eklersen sevinirim

gecmis olsun canim,insalah sorun yasamazsin.bence rahmin buyudukce yukari cikar merak etme olumlu dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…