afiyet olsun :))
bugun pek iyi değilim.. ağlayıp duruyorum..ekleyemedim ya neyse cicilerini aliim hepsini eklerim sen nasılsın.. bebiş nasıl .
zynpmrt bilgin için tesekürler canım
sırnaşık şey :roflol:Canımmm opuyorumnanaktan eve şimdi geldim gerçi sen çıkmışsın umarım görürsün yazdıklarımı verdiğin numarayı aramıştım biliyorsun ordaki adamcağızda halime acıyıp başka bi lokmacı tarif etmişti yeniköyde ama oda herzaman olmuyomuş. Eşimle hemen gittik tabi baktık lokmacıda orda lokmada var:) Ayyyy nasıl sevindim anlatamam hemen aldım tabi 3 aydır sayıklıyodum valla nasıl iyi geldi anlatamam. Allah senden binkere razı olsun Allah ne muradın varsa versin valla .Yerken gözüm döndü resmen eşim hala dalga geçiyor nerdeyse tek başıma bitirecektim ama sonradan insafa gelip eşimede verdim gerçi şu anda ters dönmüş kaplumba modundayım ama olsun.kaydirigubbakcemile3
Canımmm opuyorumnanaktan eve şimdi geldim gerçi sen çıkmışsın umarım görürsün yazdıklarımı verdiğin numarayı aramıştım biliyorsun ordaki adamcağızda halime acıyıp başka bi lokmacı tarif etmişti yeniköyde ama oda herzaman olmuyomuş. Eşimle hemen gittik tabi baktık lokmacıda orda lokmada var:) Ayyyy nasıl sevindim anlatamam hemen aldım tabi 3 aydır sayıklıyodum valla nasıl iyi geldi anlatamam. Allah senden binkere razı olsun Allah ne muradın varsa versin valla .Yerken gözüm döndü resmen eşim hala dalga geçiyor nerdeyse tek başıma bitirecektim ama sonradan insafa gelip eşimede verdim gerçi şu anda ters dönmüş kaplumba modundayım ama olsun.kaydirigubbakcemile3
canım benim afiyet bal şeker olsun,
ne kadar temiz kalpliymişsin, bak bana dua ettin akşamına gerçekleşti
aşerdiğim, aylardır istediğim ama hiç biyerde tazesini bulamadığım bir meyveyi akşam eşim getirdi, gözlerime inanamadım, canım sevgilim benim
gündüz arayıp akşama süprizim var sana demişti aklıma geldi ama bulduğuna ihtimal vermemiştim
yarısını yedim. yarısını da kıyamadım yemeye yarına sakladım, keşke hiç bitmese
nbr sensicimm
neymıs o meyveee...
ben yaotrdım ama bellı degıl dedıler telefon beklıyorum sonuc ıcıniyi akşamlar kızlar nasılsınız, üçlü testi yaptıran varmı sonuç yine bi hafta mı sürüyo acaba...
kızlar ıyı aksamlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?