- Konu Sahibi daemon
-
- #18.621
ayyy cok sevindimmmmm.ilk tutan tahminim olleyyyy :teytey: hihoyyyt hayirli evlat olurlar insallah canimmiyi akşamlar arkadaşlar doktordan geliyorum 3lü test için kan verdim bebeklerim iyi ve bir kızım bir oğlum olacak nasipse daemon canım beni de eklersen sevinirim
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? kaydirigubbakcemile2
cok gecmis olsun emilya.Allah yardimcin olsun.daha neler duyacagiz.Rabbim seni ve bebegini korusun.mrb kızlar daha öncede yazmıştım hatırlarsanız kanamam oluyodu malesef hala gecmedi 2 gün hastanede kaldım 10 gündür raporluydum yarın iş başı yapıcam ama doktor pek umut verici konuşmadı plesanta yani bebeğin eşi rahime yapışmış dedi kanamayı o yapıyormuş ileriki aylarda rahim büyüdükce yukarı cıkabilir dedi 1-2 cm bile cıksa bizim için yeterli dedi eger cıkmazsa bu kanamalar sürekli olcak dedi 7ve 8. aylarda genelde kanama problemleri çıkıyo dedi aşırı kanama olursa annenin durumu tehlikeye girerse gebelik kacıncı ayda olursa olsun gebeliği sonlardırırız dedi araştıdım ama pek böyle bişey yaşayan yok Allah kimseye yaşatmasın zaten hamileliğime sevinemedim bile inş. bi sorun yaşamadan bebeğimi kucagıma alırım
hosgeldin canim,sen nasilsin?
hosgeldin canimIyi aksamlar kizlar nasilsiniz? kaydirigubbakcemile2
amin canimmmevet leylacım tahminin tuttu hamilelerin inşallah sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlarımız olur aminnnnn
Hosbulduk canim, bu aralar iyim cok sukur.
2inci ve 3uncu ayim cok kotu gecmisti ama 14 haftamdan sonra
biraz daha rahatladim. Buraya geldigimden beri de habire geziyorum
bebis gezmeci olacak. kaydirigubbakcemile3 Sen nasilsin sende de var mi hafifleme.
iyi akşamlar arkadaşlar doktordan geliyorum 3lü test için kan verdim bebeklerim iyi ve bir kızım bir oğlum olacak nasipse daemon canım beni de eklersen sevinirim
cok güzel bir haber ,hayirli olsun ilcin.cok sanslisin.Rabbim kucagina almayi nasip etsin.iyi akşamlar arkadaşlar doktordan geliyorum 3lü test için kan verdim bebeklerim iyi ve bir kızım bir oğlum olacak nasipse daemon canım beni de eklersen sevinirim
cok güzel bir haber ,hayirli olsun ilcin.cok sanslisin.Rabbim kucagina almayi nasip etsin.
amin canimmm
evet ya sen gitmistin demi?nerdesin simdi?
evet cook cok sukurler olsun ben de iyilestim yaa.artik yemek yiyebiliyorum cok guzel bi duygu kaydirigubbakcemile3
zeyhat geçmiş olsun canım sen moralini yüksek tut üzmez annesini kuzucuğun
çok teşekkürler canım allah hepimize sağ salim kucaklamayı nasip etsin
kaydirigubbakcemilene güzel bir taşla iki kuş hihoyyythihoyyyt
banada erken dedi canim.bakalim bende cok merak ediyorum.pipilimi popolumu diye:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu:uhm:
çok şükür 4 yıl bekledikten sonra kavuşturdu rabbim allah isteyen herkese nasip etsin:lepi:aaa ne güzel bir kız bir oğlan gerçekten çok şanslısın :)
Yurtdisina annemlerin yanina gelmistim canim 1,5 hafta sonra donuyorum tekrar.
Ozamana kadar gezmeciyiz yani. kaydirigubbakcemile3
Aynen bende oyle canim 1,5 ay hicbirsey yiyememistim habire;
elma, salatalik, havuc yiyordum simdi bende telafi ediyorum
yedikce yiyorum ama henuz kilo almamisim.
bende kaçıorumm leyloşummmm öpüorummmmm:)))))) topiklere dalmışımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?