2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar arkadaşlar doktordan geliyorum 3lü test için kan verdim bebeklerim iyi ve bir kızım bir oğlum olacak nasipse daemon canım beni de eklersen sevinirim
ayyy cok sevindimmmmm.ilk tutan tahminim olleyyyy :teytey: hihoyyyt hayirli evlat olurlar insallah canimm
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? kaydirigubbakcemile2

hosgeldin canim,sen nasilsin?

evet leylacım tahminin tuttu hamilelerin inşallah sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlarımız olur aminnnnn

cok gecmis olsun emilya.Allah yardimcin olsun.daha neler duyacagiz.Rabbim seni ve bebegini korusun.

hosgeldin canim,sen nasilsin?

Hosbulduk canim, bu aralar iyim cok sukur.
2inci ve 3uncu ayim cok kotu gecmisti ama 14 haftamdan sonra
biraz daha rahatladim. Buraya geldigimden beri de habire geziyorum
bebis gezmeci olacak. kaydirigubbakcemile3 Sen nasilsin sende de var mi hafifleme.

evet leylacım tahminin tuttu hamilelerin inşallah sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlarımız olur aminnnnn
amin canimmm

evet ya sen gitmistin demi?nerdesin simdi?
evet cook cok sukurler olsun ben de iyilestim yaa.artik yemek yiyebiliyorum cok guzel bi duygu kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar arkadaşlar doktordan geliyorum 3lü test için kan verdim bebeklerim iyi ve bir kızım bir oğlum olacak nasipse daemon canım beni de eklersen sevinirim
cok güzel bir haber ,hayirli olsun ilcin.cok sanslisin.Rabbim kucagina almayi nasip etsin.

amin canimmm

evet ya sen gitmistin demi?nerdesin simdi?
evet cook cok sukurler olsun ben de iyilestim yaa.artik yemek yiyebiliyorum cok guzel bi duygu kaydirigubbakcemile3

Yurtdisina annemlerin yanina gelmistim canim 1,5 hafta sonra donuyorum tekrar.
Ozamana kadar gezmeciyiz yani. kaydirigubbakcemile3
Aynen bende oyle canim 1,5 ay hicbirsey yiyememistim habire;
elma, salatalik, havuc yiyordum simdi bende telafi ediyorum
yedikce yiyorum ama henuz kilo almamisim.

evet ben de almadim sanirim henuz ama artik almaya baslicaz :))
bende kaçıorumm leyloşummmm öpüorummmmm:)))))) topiklere dalmışımm

tamam canim gorusuruz.

zeyhaat oğluşunu tebrik ederim
a_ilcin canım süper haber senin de kızınla oğluşunu tebrik ederim.
Allah sağlıkla sıhhatle doğmalarını nasip etsin inşallah..

leylacım ben de cumartesi gidiyorum.. sen de bir tahmin yapsana benim cinsiyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…