2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocemi bekliyorum hala işten gelmedi.
açlıktan ölürsem kapıma ambulans yollayın.

teşekkürler canım hepimize inşallah bu arada leylanın tahminleri süper geçen ay boylarını yazmıştım leyla uzun boylusu erkek diğeri kız dedi onu bile tutturdu yani gönlü temiz arkadaşın...

özge oğluşun olcak ahanda buraya yazıyom
kızın olursada ahanda buraya yazmadım ben :))))))))))))))))))

kocemi bekliyorum hala işten gelmedi.
açlıktan ölürsem kapıma ambulans yollayın.
anam sen tırtıkla bişiler kocandan önce
durma öyle..
benimkide arkadaşlarıyla ocakbasına gidiyo.. hazırlanıyo şimdi..
ben de bu gece yalnızlık keyfi yapacam
film fln seyretcem

KIZLARR MERHABA DOKTORA GıTTıK DÜŞME OLAYIYLA ıLGıLı BıR PROBLEM YOKMUŞ ŞÜKÜR
AMA 3LÜ TESTı YAPMIYOR ZAMAN KAYBI OLACAK DıYE AMNıYO YU YAPALIM DORUDAN DEDı NSLSA YAPTIRACAKSIN BU AMNıYOYU KAFANI RAHATLATMAK ıÇıN DEDı ASLINDA DOĞRU
ÖLE ıŞTE CUMARTESı AMNıYO VAR DUA EDıN BANA KIZLAR
HADı ıYı AKŞAMLARopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

benim buğün midem yanıyor ve hala masa toplancak beni bekliyor ama ben burdayım

anam sen tırtıkla bişiler kocandan önce
durma öyle..
benimkide arkadaşlarıyla ocakbasına gidiyo.. hazırlanıyo şimdi..
ben de bu gece yalnızlık keyfi yapacam
film fln seyretcem

ya tatlım sen biliyormuydun şu tickerlerden yapmayı geçen seninlemi konuşmuştuk kaynadı arada

hehehheheheeh öle ise tamam canım bende bişey oldu sandım bende bazen çok mutlu bazen çok hüzünlü oluyorum kaydirigubbakcemile3

ww.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

basına b w daha koy yoksa ekleyemıodum adresi :)

bende merak ettim görmedimi acaba numarayı diye
neyse bari lokmacı illa gelecek
olmadı tarif ettiği yerden alırsın kaydirigubbakcemile5

Canımmm opuyorumnanaktan eve şimdi geldim gerçi sen çıkmışsın umarım görürsün yazdıklarımı verdiğin numarayı aramıştım biliyorsun ordaki adamcağızda halime acıyıp başka bi lokmacı tarif etmişti yeniköyde ama oda herzaman olmuyomuş. Eşimle hemen gittik tabi baktık lokmacıda orda lokmada var:) Ayyyy nasıl sevindim anlatamam hemen aldım tabi 3 aydır sayıklıyodum valla nasıl iyi geldi anlatamam. Allah senden binkere razı olsun Allah ne muradın varsa versin valla .Yerken gözüm döndü resmen eşim hala dalga geçiyor nerdeyse tek başıma bitirecektim ama sonradan insafa gelip eşimede verdim gerçi şu anda ters dönmüş kaplumba modundayım ama olsun.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…