2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yahu catlatmasana ınsanı sımdı ne oldugunu bılmedıgım o meyveye asercem

3 lü test ıcın gıtmıstım bu gün sonuclar bır hafta sonra
cıkacak ultrasonda hersey gayet ıyı dedı doktor.
ama tam net deyılmıs ama erkege benzıyor dedı doktor.

sen kaç haftalıksın tickerden anlamadım tam, ben de haftaya gidicem çok merak ediyorum cinsiyetini, sağlıcakla cinsiyeti belli olsun bişiler almak istiyorum artık...

Stella çok sevindim canım seninde istediğin şeyi bulmuş olmana sanada afyet olsun. Valla anlatırlardıda inanmazdım hamişler naz yapıyor sanırdım ama doğruymuş valla aşerme diye bişey varmış :)

ben 3 aydır sayıklıyordum resmen, rüyalarıma giriyordu
umudumu kesmiştim, ama almış eşim

daemon benden ıdrar ıkı tüp de kan aldı senın kı de ölemı oldu
yok canım once ultrasonla kafa olcumu yapıldı sonra bır tup kan alındı ıdrar tahlılı yok normalde senden onu rutın bı test olarak almıslardır belkı uclu testte ıdrardan bakılmıyor dıye bılıyorum

ben yatıyorum kızlar sabah çok erken kaldıcam hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

daemon arka sayfada belirttim
evet kiraz almış canım

Stella çok sevindim canım seninde istediğin şeyi bulmuş olmana sanada afyet olsun. Valla anlatırlardıda inanmazdım hamişler naz yapıyor sanırdım ama doğruymuş valla aşerme diye bişey varmış :)

evet zeynep bulmuş pırlanta alsa hediye getirse bu kadar sevinmeyecektim

sen kaç haftalıksın tickerden anlamadım tam, ben de haftaya gidicem çok merak ediyorum cinsiyetini, sağlıcakla cinsiyeti belli olsun bişiler almak istiyorum artık...

tıckere 15+3 ama bu gün ultrasonda 16+3 dedı bende anlamadım:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…