solesın solesın canım belkı bızımde aradıgımız bıseydır kocacıgı solesın nerden buldugunu ıste.. yoksa kıraz mııı????
bencede söylemiyeyim, zamanında canı çeken bikaç arkadaş vardı gibi hatırlıyorum
en sevdiğim meyvedir,
yaz meyvesi olduğu için umudumu kesmiştim,
Güney Amerikadan gelmiş, şükür almış eşim
3 lü test ıcın gıtmıstım bu gün sonuclar bır hafta sonra
cıkacak ultrasonda hersey gayet ıyı dedı doktor.
ama tam net deyılmıs ama erkege benzıyor dedı doktor.
ben aşerme konusunda şanslıyım ya da bilmiyorum şanssız mıyım yoksa, canım pek bişi istemiyo anca görmem lazım öyle istiyo, hoş istese de getirecek kimse yok anca kendim arayıp bulcam, belki de bu nedenle istemiyo :)
yok canım once ultrasonla kafa olcumu yapıldı sonra bır tup kan alındı ıdrar tahlılı yok normalde senden onu rutın bı test olarak almıslardır belkı uclu testte ıdrardan bakılmıyor dıye bılıyorumdaemon benden ıdrar ıkı tüp de kan aldı senın kı de ölemı oldu
ben 3 aydır sayıklıyordum resmen, rüyalarıma giriyordu
umudumu kesmiştim, ama almış eşim
Stella çok sevindim canım seninde istediğin şeyi bulmuş olmana sanada afyet olsun. Valla anlatırlardıda inanmazdım hamişler naz yapıyor sanırdım ama doğruymuş valla aşerme diye bişey varmış :)
canım ben bugün üçlü test için kan verdim 4 gün sonra sonuçlar çıkıyormuş.iyi akşamlar kızlar nasılsınız, üçlü testi yaptıran varmı sonuç yine bi hafta mı sürüyo acaba...
ben yaotrdım ama bellı degıl dedıler telefon beklıyorum sonuc ıcın
ben yatıyorum kızlar sabah çok erken kaldıcam hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
nerden bulmuskııı
sen kaç haftalıksın tickerden anlamadım tam, ben de haftaya gidicem çok merak ediyorum cinsiyetini, sağlıcakla cinsiyeti belli olsun bişiler almak istiyorum artık...
ben yatıyorum kızlar sabah çok erken kaldıcam hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
ınsallah canımm..hayırlısı ya umarım sonuçlar güzel çıkar...
istinye parkın manavından almış canım
orayada şiliden gelmiş,
almak istiyen varsa, kiraz, kayısı, ve nektarin gelmiş duyrulur
(fiyatları biraz yüksek)
tıckere 15+3 ama bu gün ultrasonda 16+3 dedı bende anlamadım:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?