günaydıınn..
evet haftalar cabuk geçiyor aslında ama anlamıyoruz biz..
yarın çabuk gelsin yarın çabuk gelsiiinn delikafadulden
inşallah iyidir bebeğim de herşey yolundadır..
birkaç gündür hiçbirşey hissetmiyorum ağrı sızı fln karnımda
insan birşey hissetmeyince de korkuyor..
şu hareketler bir başlasa da her gün hissedip rahatlasak
merak etme tatlım herşey yolundadır. bende geçen kontrole giderken bi tuhaf olmuştum kaç hafta görmemiş oluyosun bide dediğin gibi daha hareketlerde yok bide ağrı sızı falanda kaybolmuştu ama daha ulturason değer deymez ekranda görüp rahatlarsın. Bide büyümüş olucak inanamayacaksın :)
ay evet 1 aydır görmüyorum neredeyse..
hadi bakalım inşallah
cidden çok büyümüştür adam olmuştur namussuz
ay evet yarın olsa da görsem tatlişimi..evet yaaa kocaman olmuş oluyolar.bende 1 aydır görmüyodum.muradıma erdim dün çok şükür.hadi bakalım heyecanla senin de cinsiyeti bekliyoruz.
evet canım yeşil cafe duruyor da
bodrum dönerini hiç bilmiyom yaa..
kız ben bakırköy meydanına çok yakın oturuyom oralara gelecek olursan bana da haber ver heee.. bize gelirsin olmazsa oradan.. meydandan 5 dk. da bizim eve yürünüyo..
pofuşumu da seversin hem delikafadulden
valla canım o siteyi de archimim bulmustu. asıl o daha iyi buluyo delikafaduldeneeeee özgecim başka hangi siteler var bebeklerle iligilii:):)
sen iyi buluyosn böle siteleri ehehehe:)
olur olur tamam beraber yemek değil tıkınmak diyelim ona.. yemek kibar olur kaydirigubbakcemile3
bodrum dönerini nasıl bilmezsin. dersaneye giderken çok yerdik.
bu aralar gelebilirim döner diye ölüyorum. haber veririm beraber yeriz
pofuşunu da alır kaçırırım ona göre delikafadulden
valla canım o siteyi de archimim bulmustu. asıl o daha iyi buluyo delikafadulden
olur olur tamam beraber yemek değil tıkınmak diyelim ona.. yemek kibar olur kaydirigubbakcemile3
pofuşumu kaçırmaa..
sadece sev onu ve gitklava:
bodrum dönerini nasıl bilmezsin. dersaneye giderken çok yerdik.
bu aralar gelebilirim döner diye ölüyorum. haber veririm beraber yeriz
pofuşunu da alır kaçırırım ona göre delikafadulden
valla canım o siteyi de archimim bulmustu. asıl o daha iyi buluyo delikafadulden
pofuşumu kaçırmaa..
sadece sev onu ve gitklava:
heheheh tememmm sorun dııl ozamn onu sıkıştırrzdelikafadulden:CüvCüv:
maşallah bugün daha sabahtan başladı dönerler falan.oohhhh.afiyet olsun ağzının suyu akanlara kaydirigubbakcemile3
Günaydın...kaydirigubbakcemile2
bende sinir oluyorumm hatta geceleri uykumdan oluyorum bu yüzden karışmaya kalkarlarsa felan diyee, dün sinir oldum meselaeşimin ailesi o gün olmasa doğumda hiç dokunmasalar diye bile düşündüğüm oluyo ya bu çok berbat bişey inşallah düzelir kızlar
heheh doğru dedin beraber tıkınırız delikafadulden
güneşcim bu aralar bebek sitelerini pek bulamadım.araştırmacı kimliğimi yeniden keşfetmem lazım
Handmade Children's Items on Etsy - Clothing, accessories, furniture, toys
https://www.simplycolors.com.tr/bedrukking.php
sen bunlarla oyalan ben sana sonra başka şeyler bulurum yerimseniben
rüyamda gördüm o döneri de o yüzden sabah sabah yemek muhabbetine giriştik :roflol:
ofyaaaaaaaaaaaaaaaaaa derın mesele bunlr bende sınr olyrum ama bnde kafalarına gore kusmelerıne sınr olyrm onlrn bana ılgı gostermesı gereken yerde benım onlara gostermem gerekıyor...bende sinir oluyorumm hatta geceleri uykumdan oluyorum bu yüzden karışmaya kalkarlarsa felan diyee, dün sinir oldum mesela
akşam k.validemlere gittik eşimin halasıda ordaydı, onunda gelini hamile 2 aylık felan işte bizim kuzen oğlum olursa ismini emirhan koyacakmış kızda istemiyorum ben beğenmiyorum diyor bizim haladaa ben alican koyarım bizim orda isimleri kaynanalar koyar dedi milletin içinde nasıl sinir oldum anlatamam şu bizim geçen k.validemde isim mevzusu olayını ona anlatmış demekki bana laf çaktı aklı sıraa kaynanamda laf değiştirdi bende hiç bişey demedim kalktım mutfağa gittim
birde k.validem otururken ayy işte erkek olursa sünneti hastaneden çıkmadan yaptıralım diyecektim bende dedi, sanki ben düşünemiyorum eşimde bizde öyle düşünüyoruz dedi.. sankş onlara sorcam ben ya sinir olmaya başladım iyice
birde yemekten sonra kayısı kavurmasımı ne yapılırmış onların orada tatlı ondan getirdiler bende zaten tatlıyı pek sevmem görümcem yeye diye ısrar ediyor masada bi bağırdım bende eee dedim ne ısrar ediyosunuz kusuyummu istemiyorum zorlamı dedim, eşimde bozuldu ama iyi oldu ne yiyip ne yemiycemi ben bilmiyom sanki bebeğe yararlıymış bilmem ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?