2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet de sende geççç:):)

kızlaarrr elevit kullanıyosunuz dimi çoğunuz?ben yeni başlıcam bugün.ne zaman içiyosunuz?yan etki yaptımı hiç?sabah mı içsem gece yatmadanmı içsem karar veremedim?

ben gece içip yatıorum bu iştah açma olayını duyunca öle başladım bide sabah ne olur ne olmaz bulantı falan yapar belki gece en azından uyuyosun hissetmezsin çok fazla

kızlaarrr elevit kullanıyosunuz dimi çoğunuz?ben yeni başlıcam bugün.ne zaman içiyosunuz?yan etki yaptımı hiç?sabah mı içsem gece yatmadanmı içsem karar veremedim?

canım ben elevit değil başka bir ilaç kullanıyorum... ama arkadaşların dediğine göre acayip iştah açıyormuş... onun için bence unutmazsan gece yatarken iç..

biraz önce içtim bakalım.bir kaç gün deneyeyim bakalım.duruma göre olmazsa akşama çeviririm.

canım ben elevit değil başka bir ilaç kullanıyorum... ama arkadaşların dediğine göre acayip iştah açıyormuş... onun için bence unutmazsan gece yatarken iç..

naptın sen karar verdinmi,gidecekmisin başka doktora?bizimde dün süprizden çıktı randevu.cumartesi gidecektik normalde olmayınca dün gittim hemen.heyecandan yerimde duramadım dün.çok güzel bir duygu :)

ANOVA neden başka doktordan randevu alıyorsun?? Kendi doktorundan alsana. Kendi doktoruna nezaman gitmiştin en son. Hem 1 ay içinde ikinci gidişine para ödemessin. Ayrıca illa doktorun çağırdığı tarihte gitmek şart değilki ondan öncede gidip içim sıkıldı bir kontrol edermisiniz deme hakkın var. Benim doktorum randevu verdikten sonra sen tarihe takılma istediğin zaman gel bebişe bakalım diyor.

yoksa daha önce hiç folik asit kullanmadın mı?
ilk üç aydan sonra omurilik kapandığı için zaten folik asitin faydası yok.

gunaydın canım muayeneden sonra kontrol 10 gun dıye bılıyorum ben yanlısmı bılıyorum 1 ay olmaz bence cok uzun bır sure bua.s.

ay evet yarın olsa da görsem tatlişimi..
sabah 7.30 da toplantım var yarın.. 9 gbi biter.. sonra 10.00-10.30 gibi kociş gelecek dr.un yanına cıkacaz bakalım.. hayırlısı olsun inşallah
bende pazar gününü iple çekiyorummmmm çok heyecanlıyımmmm delikafadulden

naptın sen karar verdinmi,gidecekmisin başka doktora?bizimde dün süprizden çıktı randevu.cumartesi gidecektik normalde olmayınca dün gittim hemen.heyecandan yerimde duramadım dün.çok güzel bir duygu :)

verdim canım... eğer bulabilirsem randevu gideceğim bugün.. anlaşmalı kurumlara baktım da erpa yı sevmiyorum hiç... birde benim işe yakın olsun istiyorum hemen öğle arası falan gideyim diye.. ismail uryan diye bi doktor var onu arıcam... babür kaleli çok uzak ünv. orda.. birde özel egeyi arıyacağım bakalım ne olacak...

gunaydın canım muayeneden sonra kontrol 10 gun dıye bılıyorum ben yanlısmı bılıyorum 1 ay olmaz bence cok uzun bır sure bua.s.

Bir ay içinde ikinci kez dedim zaten 1 ay demedim. Muayneden sonra kontrol 15 gündür ama benim doktorum 3 hafta sonra gidincede para almıyor. Zaten ben şimdiyekadar hep 3 haftada bir gittim. Birine para verdim birine vermedim.

bu arada muabbete daldım aradan ama herkese günaydın. son birkaç günde başıma gelenleri anlatayım. kendi doktorum cinsiyeti söylemedi diye hile yapıp başka bir doktora gittim, o da bir çıkıntı var ama kesin bir şey söyleyemem dedi. Acaip sinir oldum, kaderime razı olup yılbaşından sonrasını bekleyeceğim artık...Dün de acaip kötüydüm. Tansiyonum 8-5 oldu. bütün öğleden sonra yattım. herkes zaman ilerledikçe iyileşiyor ben tam tersi köyülüyorum yaaa...

ya işte 11 aralıkta gittim en son doktor herşey normal 1 ay sonra tekrar gel dedi.. hani diyoruz şimdi gidersek kızarmı yani kızmaya hakkı yok tabi de dalga geçermi meraklılar cinsiyet öğrenmeye geldiniz diye kafamçokkarıştı

evet sabredemiyor :) onun içinden hep kız geçiyor benimde öyle ama bakalım ne olacak... inşallah gidersemde gösterir...
canım valla benimde dr randevum 4 ocak o gün test de yapılacak ama ben sabredemiyorum cinsiyet konusunda abimde dr bak dedim bakmam dedi dr baksın dedi bende pazar günü kuzenimin oğlunun doğum günü var izmitte kuzenim ve karısı da dr dedim bakarmısınız e tabi bakarız nasıl olsa hastanenin odasının anahtarı var bakarız hemde detaylı bakacaklar ikiside radyologg e abim ben söylüyüm bakmasınlar
dr ayıp olur dedi ama ben direttim valla gidicemÇok üzgünüm çoook

Bir ay içinde ikinci kez dedim zaten 1 ay demedim. Muayneden sonra kontrol 15 gündür ama benim doktorum 3 hafta sonra gidincede para almıyor. Zaten ben şimdiyekadar hep 3 haftada bir gittim. Birine para verdim birine vermedim.

pardon ben yanlıs anlamısım.bızım hast 10 gun sonra gıdınce para oduyorsun eskıden 15 gunmus sonra 10 gun yapmısla yanı 10 gun ıcınde gıttın gıttın

benim gittiğim hastanede kontrol süresi 15 gün
senin kontrol sürenin 1 ay olması çok iyi.

ben gece içiyorum
bulantımı geçirdi valla
ne zaman aklıma gelirse ozaman içiyorum mesela dün gece 3 de wc ye kalktım unutmuşum içtim..:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…