Günaydın kızlar
Ya bunlar önceden mi sinirdi yoksa hamileyken mi çok üzerimize gelmeye başladılar? Kayınpederime oğlumuza koymaya karar verdiğimiz adı söyledik Ali emir olacak diye, şimdi ikide bir "yani herkese emir mi verecek" diye laf koyuyor. Sanane kardeşim yaaa sana ne yaa. Artık yüzünü bile görmeye dayanamıyorum o adamın.klava:
kızlaarrr elevit kullanıyosunuz dimi çoğunuz?ben yeni başlıcam bugün.ne zaman içiyosunuz?yan etki yaptımı hiç?sabah mı içsem gece yatmadanmı içsem karar veremedim?
evet de sende geççç:):)
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum, o adamın beni huzursuz etmesine izin vermek istemiyorum.
kızlaarrr elevit kullanıyosunuz dimi çoğunuz?ben yeni başlıcam bugün.ne zaman içiyosunuz?yan etki yaptımı hiç?sabah mı içsem gece yatmadanmı içsem karar veremedim?
canım ben elevit değil başka bir ilaç kullanıyorum... ama arkadaşların dediğine göre acayip iştah açıyormuş... onun için bence unutmazsan gece yatarken iç..
ANOVA neden başka doktordan randevu alıyorsun?? Kendi doktorundan alsana. Kendi doktoruna nezaman gitmiştin en son. Hem 1 ay içinde ikinci gidişine para ödemessin. Ayrıca illa doktorun çağırdığı tarihte gitmek şart değilki ondan öncede gidip içim sıkıldı bir kontrol edermisiniz deme hakkın var. Benim doktorum randevu verdikten sonra sen tarihe takılma istediğin zaman gel bebişe bakalım diyor.
bende pazar gününü iple çekiyorummmmm çok heyecanlıyımmmm delikafaduldenay evet yarın olsa da görsem tatlişimi..
sabah 7.30 da toplantım var yarın.. 9 gbi biter.. sonra 10.00-10.30 gibi kociş gelecek dr.un yanına cıkacaz bakalım.. hayırlısı olsun inşallah
naptın sen karar verdinmi,gidecekmisin başka doktora?bizimde dün süprizden çıktı randevu.cumartesi gidecektik normalde olmayınca dün gittim hemen.heyecandan yerimde duramadım dün.çok güzel bir duygu :)
gunaydın canım muayeneden sonra kontrol 10 gun dıye bılıyorum ben yanlısmı bılıyorum 1 ay olmaz bence cok uzun bır sure bua.s.
ANOVA neden başka doktordan randevu alıyorsun?? Kendi doktorundan alsana. Kendi doktoruna nezaman gitmiştin en son. Hem 1 ay içinde ikinci gidişine para ödemessin. Ayrıca illa doktorun çağırdığı tarihte gitmek şart değilki ondan öncede gidip içim sıkıldı bir kontrol edermisiniz deme hakkın var. Benim doktorum randevu verdikten sonra sen tarihe takılma istediğin zaman gel bebişe bakalım diyor.
gunaydın canım muayeneden sonra kontrol 10 gun dıye bılıyorum ben yanlısmı bılıyorum 1 ay olmaz bence cok uzun bır sure bua.s.
canım valla benimde dr randevum 4 ocak o gün test de yapılacak ama ben sabredemiyorum cinsiyet konusunda abimde dr bak dedim bakmam dedi dr baksın dedi bende pazar günü kuzenimin oğlunun doğum günü var izmitte kuzenim ve karısı da dr dedim bakarmısınız e tabi bakarız nasıl olsa hastanenin odasının anahtarı var bakarız hemde detaylı bakacaklar ikiside radyologg e abim ben söylüyüm bakmasınlarevet sabredemiyor :) onun içinden hep kız geçiyor benimde öyle ama bakalım ne olacak... inşallah gidersemde gösterir...
Bir ay içinde ikinci kez dedim zaten 1 ay demedim. Muayneden sonra kontrol 15 gündür ama benim doktorum 3 hafta sonra gidincede para almıyor. Zaten ben şimdiyekadar hep 3 haftada bir gittim. Birine para verdim birine vermedim.
yoksa daha önce hiç folik asit kullanmadın mı?
ilk üç aydan sonra omurilik kapandığı için zaten folik asitin faydası yok.
ben gece içiyorumkızlaarrr elevit kullanıyosunuz dimi çoğunuz?ben yeni başlıcam bugün.ne zaman içiyosunuz?yan etki yaptımı hiç?sabah mı içsem gece yatmadanmı içsem karar veremedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?