2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bügün bebeğimi kaybettim.
11.haftadaydım dr.gittim ama bebeğin kalbi atmıyordu çok üzgünüm allah kimseye göstermesin.
tatlım çok üzüldümmm başın saolsunn yaaa
Rabbim en kısa sürede tekrar bir bebek sahibi olmanı nasip etsin:1hug:

herkese günaydın güzel hamişler...

uklacığım takma kafana sok lafını geç kenarı... geçen aklıma geldi bende eşime bak dedim şimdiden açık açık söylüyorum eğerki çocuğumun ismine karışacak olan olursa yırtarım ortalığı ona göre dedim... saçmalama karışamaz kimse zaten dedi..

ya şimdi herkesin cinsiyeti belli oluyor artık benimkide kesinleşmiştir herhalde ama kontrolümüz 9 ocakta.. bugün eşimde çok merak ediyorsan bugün al başka bir doktordan bir randevu gidelim baktıralım dedi... diğer doktora söylemeyiz dedi... olurmu sizce ne dersiniz??

sanada gunaydın cnm

Şeniz

günaydın stella nasılsın
bebişin nasıl ??

çok iyyim canım, ama bebişi bilemiyorum iyidir inşallah
dün azizenin olayından sonra korktum
hani kanaması, bi belirtisi olmadan durmuş ya kalp atışı
kendimi düşünüyorum acaba iyimidir diye
bir an önce görmek istiyorum :çok üzgünüm:

neden olmasn cok mantuklu esınde sabredemyor demekkı böle bir teklıf getrmş sana

neden öle olumsz dusndunki bi problemmi var snde degısk bişi

bence gayet süper olur

aynen valla.. Allah korusun hepimizin bebeklerini

evet sabredemiyor :) onun içinden hep kız geçiyor benimde öyle ama bakalım ne olacak... inşallah gidersemde gösterir...

oluurr oluurrr niye olmasınki.hadi git sende öğren gel bir koşu :)

canım valla bendee dün ilk kez bet hissettim resmen içerde döndüğünü hissettim
hissetmiş olman normal bencee

neden öle olumsz dusndunki bi problemmi var snde degısk bişi
probleme gerek yok canım.. problemsiz sorun cıkanları görünce düşünüyorsun zaten..
sabah ben de dedim ya hareket fln hissetmediğimiz için içerde ne oluyor ne bitiyor bilemiyoruz..
uzun süre görmeyince de korkuyor insan..
neyse kötü şey getirmemek lazım akıllara..
Allah korusun

aklına kötü şeyler getirme. bebeğin içerde büyümeye devam ediyordur.
şimdi hareketlerii hissetmediğimiz için bize garip geliyor tabi
içini ferah tut

kızlaarrr elevit kullanıyosunuz dimi çoğunuz?ben yeni başlıcam bugün.ne zaman içiyosunuz?yan etki yaptımı hiç?sabah mı içsem gece yatmadanmı içsem karar veremedim?

kızlaarrr elevit kullanıyosunuz dimi çoğunuz?ben yeni başlıcam bugün.ne zaman içiyosunuz?yan etki yaptımı hiç?sabah mı içsem gece yatmadanmı içsem karar veremedim?
canım deli gibi iştahının açılmasına hazır ol
başka yan etkisi yok bende
sadece normal üstü iştah

yok canım şükür arada ağrılar dışında bişey yok
ama azizeninde hiç bir belirtisi yokken tesadüf kontrolü sırasında öğrenmiş ya
içim sıkıldı

allah hyrlısını versn cnm olumsz dusnmeee bebekte etkılenr bak

ya bende dun okuyunca doktora daha 1.5 haftam vardı bari buhafta ıcı gıdeym dıye dusunyrm ama olumsz dusnmememız gereklııııı tabeeeee allhm korusn bebişlerimizi

canım deli gibi iştahının açılmasına hazır ol
başka yan etkisi yok bende
sadece normal üstü iştah

ben daha baslayamadm bulantılarımdan yaaaaaaaaa1 ay oncesndn baslamam gerekıyordu ama

Günaydın kızlar

Ya bunlar önceden mi sinirdi yoksa hamileyken mi çok üzerimize gelmeye başladılar? Kayınpederime oğlumuza koymaya karar verdiğimiz adı söyledik Ali emir olacak diye, şimdi ikide bir "yani herkese emir mi verecek" diye laf koyuyor. Sanane kardeşim yaaa sana ne yaa. Artık yüzünü bile görmeye dayanamıyorum o adamın. klava:

haklısınız kızlar zaten son günlerde garip garip düşünceler geliyor
ağrım olsada olmasada acaba bişeymi oldu diyorum
düşünmemeye çalışmak lazım

benim bir aydan fazla oldu sanırım
önceden sabah kahvaltı sonrası alıyordum çünkü tok karnına almak lazımmış
ama gün içinde miğde bulantıları hissediyordum
o yüzden akşam yemeğinden sonra içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…