Günaydın...kaydirigubbakcemile2
tatlım çok üzüldümmm başın saolsunn yaaaarkadaşlar bügün bebeğimi kaybettim.
11.haftadaydım dr.gittim ama bebeğin kalbi atmıyordu çok üzgünüm allah kimseye göstermesin.
sanada gunaydın cnm
günaydın stella nasılsın
bebişin nasıl ??
herkese günaydın güzel hamişler...
uklacığım takma kafana sok lafını geç kenarı... geçen aklıma geldi bende eşime bak dedim şimdiden açık açık söylüyorum eğerki çocuğumun ismine karışacak olan olursa yırtarım ortalığı ona göre dedim... saçmalama karışamaz kimse zaten dedi..
ya şimdi herkesin cinsiyeti belli oluyor artık benimkide kesinleşmiştir herhalde ama kontrolümüz 9 ocakta.. bugün eşimde çok merak ediyorsan bugün al başka bir doktordan bir randevu gidelim baktıralım dedi... diğer doktora söylemeyiz dedi... olurmu sizce ne dersiniz??
Şeniz
çok iyyim canım, ama bebişi bilemiyorum iyidir inşallah
dün azizenin olayından sonra korktum
hani kanaması, bi belirtisi olmadan durmuş ya kalp atışı
kendimi düşünüyorum acaba iyimidir diye
bir an önce görmek istiyorum :çok üzgünüm:
bence gayet süper olurherkese günaydın güzel hamişler...
uklacığım takma kafana sok lafını geç kenarı... geçen aklıma geldi bende eşime bak dedim şimdiden açık açık söylüyorum eğerki çocuğumun ismine karışacak olan olursa yırtarım ortalığı ona göre dedim... saçmalama karışamaz kimse zaten dedi..
ya şimdi herkesin cinsiyeti belli oluyor artık benimkide kesinleşmiştir herhalde ama kontrolümüz 9 ocakta.. bugün eşimde çok merak ediyorsan bugün al başka bir doktordan bir randevu gidelim baktıralım dedi... diğer doktora söylemeyiz dedi... olurmu sizce ne dersiniz??
aynen valla.. Allah korusun hepimizin bebekleriniŞeniz
herkese günaydın güzel hamişler...
neden öle olumsz dusndunki bi problemmi var snde degısk bişi
canım valla bendee dün ilk kez bet hissettim resmen içerde döndüğünü hissettimkizlar bi de bisey sorucam ben.
internette yaziyo bebegin haraketlerini 20. haftaya kadar hissedemezler ilk gebelik yasayanlar.ama ben 1 haftadir nerdeyse hissediyorum.hatta esim de elini koyuyor tekmeliyo ufaktan.hani kelebek kanat cirpar ya onun gibi.hatta karnima bakinca da karnimin tekme yiyen bolgesinin kalktigini goruyorum.kaydirigubbakcemile3 ben oturunca,uzaninca,gece uyumaya calisirken yani sabit durdugum anda hissediyorum.siz de hissediyor musunuz?
probleme gerek yok canım.. problemsiz sorun cıkanları görünce düşünüyorsun zaten..neden öle olumsz dusndunki bi problemmi var snde degısk bişi
Şeniz
canım deli gibi iştahının açılmasına hazır olkızlaarrr elevit kullanıyosunuz dimi çoğunuz?ben yeni başlıcam bugün.ne zaman içiyosunuz?yan etki yaptımı hiç?sabah mı içsem gece yatmadanmı içsem karar veremedim?
yok canım şükür arada ağrılar dışında bişey yok
ama azizeninde hiç bir belirtisi yokken tesadüf kontrolü sırasında öğrenmiş ya
içim sıkıldı
probleme gerek yok canım.. problemsiz sorun cıkanları görünce düşünüyorsun zaten..
sabah ben de dedim ya hareket fln hissetmediğimiz için içerde ne oluyor ne bitiyor bilemiyoruz..
uzun süre görmeyince de korkuyor insan..
neyse kötü şey getirmemek lazım akıllara..
Allah korusun
canım deli gibi iştahının açılmasına hazır ol
başka yan etkisi yok bende
sadece normal üstü iştah
bende sinir oluyorumm hatta geceleri uykumdan oluyorum bu yüzden karışmaya kalkarlarsa felan diyee, dün sinir oldum mesela
akşam k.validemlere gittik eşimin halasıda ordaydı, onunda gelini hamile 2 aylık felan işte bizim kuzen oğlum olursa ismini emirhan koyacakmış kızda istemiyorum ben beğenmiyorum diyor bizim haladaa ben alican koyarım bizim orda isimleri kaynanalar koyar dedi milletin içinde nasıl sinir oldum anlatamam şu bizim geçen k.validemde isim mevzusu olayını ona anlatmış demekki bana laf çaktı aklı sıraa kaynanamda laf değiştirdi bende hiç bişey demedim kalktım mutfağa gittim
birde k.validem otururken ayy işte erkek olursa sünneti hastaneden çıkmadan yaptıralım diyecektim bende dedi, sanki ben düşünemiyorum eşimde bizde öyle düşünüyoruz dedi.. sankş onlara sorcam ben ya sinir olmaya başladım iyice
birde yemekten sonra kayısı kavurmasımı ne yapılırmış onların orada tatlı ondan getirdiler bende zaten tatlıyı pek sevmem görümcem yeye diye ısrar ediyor masada bi bağırdım bende eee dedim ne ısrar ediyosunuz kusuyummu istemiyorum zorlamı dedim, eşimde bozuldu ama iyi oldu ne yiyip ne yemiycemi ben bilmiyom sanki bebeğe yararlıymış bilmem ne...
kızlaarrr elevit kullanıyosunuz dimi çoğunuz?ben yeni başlıcam bugün.ne zaman içiyosunuz?yan etki yaptımı hiç?sabah mı içsem gece yatmadanmı içsem karar veremedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?