2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pardon ben yanlıs anlamısım.bızım hast 10 gun sonra gıdınce para oduyorsun eskıden 15 gunmus sonra 10 gun yapmısla yanı 10 gun ıcınde gıttın gıttın

Canım işte herkes ne tutturursa kafasına göre yapıyor ne kötü normalde 15 gün olması gerekiyor. Benim doktorum çok insaflı bu konuda. Gerçi ücreti diğer doktorlardan çok pahalı olduğu için ortalamaya vurunca aynı oluyor :) ama yinede bide insafsız olsaydı batmıştım

geçmiş olsun canım
bende meraktan başka doktora gideyim diyorum ama bizim bebekler doktorlarına çok sadık olduğu için başka doktorlara göstermiyorlar
bende o yüzden kararsız kaldım. bir sürü para verip kös kös geri dönmekte var.

cok pahalı deken

o da inatçı bakmadı bakmadı şimdi ayıpmı olur diyor... lmaz:

pardon ben yanlıs anlamısım.bızım hast 10 gun sonra gıdınce para oduyorsun eskıden 15 gunmus sonra 10 gun yapmısla yanı 10 gun ıcınde gıttın gıttın

evet canım benimde hastahane bizde bir kere sorduğumuzda 10 gün demişti kontrole.. 10 günü geçince tekrar ücret alıyorlar...

Canım sende cinsiyeti öğrenmeye geldik deme içim sıkıldı bi bebişi göreyim dedim dersin bakarkende cinsiyeti sorarsın. Hem daha yeni gitmişsin parada almaz boşu boşuna başka doktora para ödemene gerek yok ara kendi doktorunu

seninki de pek nazlıymış valla..
bayagı da büyümüş aslında görünmesi lazım ama..

Bir ay içinde ikinci kez dedim zaten 1 ay demedim. Muayneden sonra kontrol 15 gündür ama benim doktorum 3 hafta sonra gidincede para almıyor. Zaten ben şimdiyekadar hep 3 haftada bir gittim. Birine para verdim birine vermedim.

benimki 15 günü beklio tak die alıo valla parasını :CüvCüv:

Zeynepciğim o doktora o para değer.

benim gittiğim hastanede kontrol süresi 15 gün
senin kontrol sürenin 1 ay olması çok iyi.

benimde hep düşük tehlikesi olduğu için ilk başta her hafta gidiyordum sonra 15 güne çıktı ilk defa işte bu son kontrolde herşey normal görünüyor 1 ay sonra gel hem o zaman 3 lü testi de yapalım dedi..

benim canım doktorum benden daha hiç muayene parası almadı..

cok pahalı deken

Benim doktorumun muaynesi 230 TL kart falanda geçmiyor sigortaylada anlaşması yok o yüzden normalde %20 sini benim ödemem gerekirken anlaşmasız olduğu için %40 ını ben ödüyorum. Tabi önce 230 veriyorum sonra sigortadan %60 ını geri alıyorum.

bende gitmek ıstyrm doktora yaa canımı cektırdınz

aynen öyle
rıza madazlı ya değer..
hem adamın tecrübesi, hem de anlatılanlara göre davranış biçimi..

valla canım benim kaynanam normalde ne işime karışır ne evimee doğru düzgün öle gelmezler bile habersiz hiç adım atmaz sormadan bişeyime dokunmaz
ama ne olduysa torundan sonra oldu ama onda da tuaf işte annem bebeğimi öğrendiğinde nasıl ağladı nasıl sevindi kayınvalidem de tepki yoktu bilmiyorum belki yapısı öyledir eşimede dedim torun istiyordu ne oldu tepkisiz kaldı annem sevincinden ağladı dedim ya canım takma kız anneleri daha duygusal oluyor belki ondandır dedi ama ben sinir oldum yinede şimdi benim annem hiç bebekle ilgili karışmıyo ama kaynanam herşeye bi laf demeye başladı eşime söylesem tatsızlık çıkacak sinirimi kendimden alıyorum yeminn ederim gece uykularımı kaçırıyo aklıma gelince sonra yine kızıyorum böle şeyler düşünme diyeeklava:

hımm anladım ozel muaynehane galıba hast neden gıtmıyorsun kı

Zeynepciğim o doktora o para değer.

aaa işte bu konuda çok haklısın helali hoş olsun benim hayatımda gördüğüm en iyi doktor valla. 10 tane doğursam 10undada gözü kapalı Rıza Beye giderim. Bir ara sigorta şirketiyle problem yaşadım kilomdan dolayı sigortalanamayacaktım neredeyse. Rıza beye anlattım sen sakın kendini üzme gerekirse ben seni Cerrahpaşada prensesler gibi doğurttururum hem ordan iyisini bulamazsın demişti. Bende valla siz doğuma girin ben çadırda bile doğururum demiştim :)

gunaydın ozgecık bende hast calıssam bendende almazdı herhalde cok sanslısın kısssopuyorumnanaktan
valla doğru bazen diyorum ki iyiki şu sağlık sektörüne kapak atmışım..
ama doktoruna göre de değişiyor.. doktor doymussa bazı şeylere, hastane çalışanını da sevmişse (yani beni opuyorumnanaktan ) haha ay çok fenayım.. ) almıyor o zaman..
ama normal doktorlar, işte benimki gibi riskli gebelik doktoru fln olmayıp daha doymamış olanlar personeli bile sömürüyor hiç bakmıyor valla..
hee bide hastanesine göre de değişiyor tabi..
memorial de olsaydım şu anda hala, paşa paşa muayenenin %60 ını ödeyip öyle dr.a gidiyor olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…