2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım resmi yüklemeden önce kendi bilgisayarında açıp yeniden boyutlandırman gerekiyor. Yoksa makineden direk aktarılmış halinin boyutu maalesef çok yüksek oluyor.

Kızlar cicilerden bahsetmişsiniz aklıma geldi geçen gün chiccoya uğramıştım. Neredeyse tüm ürünlerde % 40 indirim vardı. Çok güzel hastane çıkışları falan var. Bilginiz olsun...

Kızlar cicilerden bahsetmişsiniz aklıma geldi geçen gün chiccoya uğramıştım. Neredeyse tüm ürünlerde % 40 indirim vardı. Çok güzel hastane çıkışları falan var. Bilginiz olsun...
ay su cinsiyeti bi öğrensem öyle alacam hastane çıkışını ama..

evet ben de daha öğrenmediğim için elim birşeye gitmiyor alamıyorum.inş 2 hafta sonra öğrenirim de başlarım yavaş yavaş..

canım resmi yüklemeden önce kendi bilgisayarında açıp yeniden boyutlandırman gerekiyor. Yoksa makineden direk aktarılmış halinin boyutu maalesef çok yüksek oluyor.

anladım canım çok sağol. neyse bu acemiliğe geldi bir dahakileri öyle yaparım opuyorumnanaktan

Evet canım bende baktım çok şirinler hatta emzik hediyeliler var paket yapmışlar.75. TL aynı ürün jokerde de 75 TL ama e bebekde 77 arada çok büyük fark yok tamam ama e-bebeğe özellikle dikkat ettim her üründe ufak tefek farklar var orası daha pahalı haberiniz olsun. Bide en ucuz orası sanırsın.

herkese günaydın ...
sükür gecmıs bıttı nasılmıs bakalım hazıran anelerı hazıran cıvcıvleri

ben daha bebişime hiçbişey almadım sadece eşim oyuncak almış 2 taneeemafoldumben

Bende 2010 Haziran annesi olacam inş. ve listeye bende girmek istedim ve sana özel msj. atim dedim fakat olmadı.Yeni üye olduğum ve 50 msj. yazmadığım için atamazmışım bende böyle yapmak zorunda kaldım.Eklersen sevinirim.Yaşım 27 , son adet tarihim 30 Eylül , Muhtemel doğum tarihim 25 Haziran , 57 kilo ile hamile kaldım ve şuanda 12+2 günlük hamileyim.Şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile3

canım sen haziran annesi misin temmuz mu
benim sat 14 eylül ve doğum tarihim 21 haziran görünüyor..
senin 30 eylül sat la nasıl 25 haziran anlamadım CADIARZU

2 hafta önden mi gidiyo senin bebiş

kızlar ya bişi sorucam kızımın adını öyküm dedim ya babamız tutturdu öykü olsun m yi kaldır benim kızıma büyüdüğünde öyküm öyküm diyecekler herkes sahiplenmiş gibi olacak dedi. sizinde fikrinizi almak istedim ne dersiniz kızlar öykü mü öyküm mü

ya kızlar bişey sorcam hep sorayım diyorum unutuyorum
siz kolaltı için rol-on felan kullanıyormusunuz hani zararlı felan diyolarya
ben 8X4 kullanıyorum valla sürüyorum yoksa çok rahatsız oluyorum...

valla bence ne bileyim öyküm daha bi güzel gibi..
öykü de güzel ama öyküm daha az kullanılan bir isim..

benim arkadaşımın bir patronu vardı köyüm hanım.. öyküm ismini duyunca hep köyüm ismi geliyor aklıma

valla bende almayacaktım ama cicilere baka baka gaza geldim

ben gaza çok geldimm ama annemler 6. ayı doldurr sonra diyoo hep anam olacak kadın engelliyorrrklava:
çünkü teyzemin kızı hamile kaldığında başlamış herşeyi almaya 30, haftada bitirmiş bütün çeyizi ama hafta sonu bebeği karnında ölmüşş annem ondan korkuyor şimdi kuzenim bebek elbiselerine bak bakıp ağlama krizlerine giriyormuş sanırım annem bundan korkuyorr senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…