2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar bişey sorcam hep sorayım diyorum unutuyorum
siz kolaltı için rol-on felan kullanıyormusunuz hani zararlı felan diyolarya
ben 8X4 kullanıyorum valla sürüyorum yoksa çok rahatsız oluyorum...
bende niveanın kol altı sütünü kullanıyorum.. ayol kullanmadan olur mu canım.. bişey olmaz o kadar da aaaaaaaa :1shok:

evet eşine bu konuda katılıyorumm
şakkıdı

ayyy allah korusun yaa

öykü olsun bence...

folik asit kullanmadım hamile kaldıktan sonra.benim doktorum vermedi,önemli olan folik asidi hamile kalmadan önce kullanmak dedi.
ayrıca elevit içinde sadece folik asit yok ki...

valla ben bu işi anlamadım, bilim denen bir gerçek varsa doktordan doktora değişmemeli. Benim doktorumda hamile kalmadan önce folik asit vermedi boşuna ilaç içme diye, çünkü folik asit bebeğin beyin ve sinir gelişimi için gerekli dedi. bende hamile olduğumu hissettiğim an da başladım folik asite, vitaminlerden çok folik asit önemliymiş ilk üç ayda çünkü.

ayyyy allah yardım etsin canım. kimseye yaşatmasın böyle acı. 30. aya kadar gel. allah korusun bebişlerimizi.
evet bende bundan korktuğum için 7. alda alacam diyodum ama aldım dayanamadım

ya kızlar bişey sorcam hep sorayım diyorum unutuyorum
siz kolaltı için rol-on felan kullanıyormusunuz hani zararlı felan diyolarya
ben 8X4 kullanıyorum valla sürüyorum yoksa çok rahatsız oluyorum...

Bende birkaç hafta önce koltuk altlarımda kızarıklık oluştu. Dermatologa gittim , hamilelikte daha fazla terliyorsun dedi. Ama rollon kullanma dedi. Roll-on benzeri bir tuz tavsiye etti, rollona benziyor ama kokusuz, ıslatıp kullanılıyor. Adını unuttum, isteyen olursa akşama evden bakıp yazarım. Şimdi ondan kullanıyorum. Hem kızarıklık kalmadı, hem de koku olmuyor.

Ben de annen gibi düşünüyordum ama her an bişey olabilir. Maalesef hayatın garantisi yok. O yüzden yavaş yavaş eksiklerimi almaya başladım.

aynısına bir örnekte benim..eşyalarını ve hastane çantasını hazırladım 1 hafta sonra doğum yaptım kızımı kaybettim...:))) bu yüzden bişey almaya korkuyorum...

bu arada kayınvaldem kızıma hamileyken eltiminde kızına hamileydi..ikimizde pembe battaniye yelek falan hazırlamış..bi daha hazırlamam pembeleri giydir ne olacak diye tuttururyor..1-2 gündür bunun münakaşası var...bende hayır oğluma pembe giydirmem..ben yeni alırım..sen onlkarı başkalarına hediye götür dedim..yok yok pembe giyiversin diyor..delircem.kötükedihüsoklava:..offff..siz olsanız ne yaparsınız???????????

evet eşine bu konuda katılıyorumm
şakkıdı

öykü olsun bence...

ben biraz daha düşüneyim olmazsa öykü olur kimlikte zaten bn çağırırken öykü - öyküm diye çağırırım.

sen o kadını bana getir ben biraz yumuşatayımm ne haddine karışıyorr senin bebeğinin elbisesine yap ma bişey senden eksik kalsın de olsun bitsinklava:

benim bir akrakadaşım var inegöle gelin gitti. şimdi doğum için buraya geldi annesi falan burada. 37+5 bugün yarın doğuracak karnı bir şişmiş bir şişmiş göreceksiniz kızlar. çocuk aşağıda inmiş valla heyecanla bekliyorum bende bizde o haftalara sorunsuz bir şekilde varırız inşallah

valla kusura kalmasın
gider yenisini alırım onamı kaldım yani
ilk bebek ilk heves ve erkek
tutup pembe giydir
sarı yada yeşil filan olsa amenna

O tuzdan eşimde kullanıyor eczaneden aldık. Ben hamişliğimin başından beri kokuya çok duyarlı olduğum için deodorant ve rol-on tarzı şeyler kullanamıyorum. Bende kokusuz olduğu için o tuzu kullanmaya başladım. Eczaneyede koltukaltı tuzu deyince veriyor.

Benimde annem çok yakın bir arkadaşının kızı ve yengem bebeğini doğum esnasında kaybettiği için hiçbişey aldırmak istemiyor. Ama dediğin gibi hiçbirşeyin garantisi yok o yüzden bende başladın ufak şeyleri almaya ama anneme söz verdim yatak odası takımını doğumdan sonra alıcaz.

sen o kadını bana getir ben biraz yumuşatayımm ne haddine karışıyorr senin bebeğinin elbisesine yap ma bişey senden eksik kalsın de olsun bitsinklava:

aha bi isteyen çıktı al bacım senin olsun yoğur yoğurabildiğin kadar...

mantıka bakarmısın ya kucağında erkek bebek ve pembeler içinde...aaaaaaaa

allahım bir daha yaşatmasın bu acıyı canım bu sefer sağlıcakla inşllah kucağına alırsın.

karışmasın canım sana sen istediğini alır giydirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…