bende niveanın kol altı sütünü kullanıyorum.. ayol kullanmadan olur mu canım.. bişey olmaz o kadar da aaaaaaaa :1shok:ya kızlar bişey sorcam hep sorayım diyorum unutuyorum
siz kolaltı için rol-on felan kullanıyormusunuz hani zararlı felan diyolarya
ben 8X4 kullanıyorum valla sürüyorum yoksa çok rahatsız oluyorum...
kızlar ya bişi sorucam kızımın adını öyküm dedim ya babamız tutturdu öykü olsun m yi kaldır benim kızıma büyüdüğünde öyküm öyküm diyecekler herkes sahiplenmiş gibi olacak dedi. sizinde fikrinizi almak istedim ne dersiniz kızlar öykü mü öyküm mü
ben gaza çok geldimm ama annemler 6. ayı doldurr sonra diyoo hep anam olacak kadın engelliyorrrklava:
çünkü teyzemin kızı hamile kaldığında başlamış herşeyi almaya 30, haftada bitirmiş bütün çeyizi ama hafta sonu bebeği karnında ölmüşş annem ondan korkuyor şimdi kuzenim bebek elbiselerine bak bakıp ağlama krizlerine giriyormuş sanırım annem bundan korkuyorr senağlama
kızlar ya bişi sorucam kızımın adını öyküm dedim ya babamız tutturdu öykü olsun m yi kaldır benim kızıma büyüdüğünde öyküm öyküm diyecekler herkes sahiplenmiş gibi olacak dedi. sizinde fikrinizi almak istedim ne dersiniz kızlar öykü mü öyküm mü
ayyy allah korusun yaa
folik asit kullanmadım hamile kaldıktan sonra.benim doktorum vermedi,önemli olan folik asidi hamile kalmadan önce kullanmak dedi.
ayrıca elevit içinde sadece folik asit yok ki...
ben gaza çok geldimm ama annemler 6. ayı doldurr sonra diyoo hep anam olacak kadın engelliyorrrklava:
çünkü teyzemin kızı hamile kaldığında başlamış herşeyi almaya 30, haftada bitirmiş bütün çeyizi ama hafta sonu bebeği karnında ölmüşş annem ondan korkuyor şimdi kuzenim bebek elbiselerine bak bakıp ağlama krizlerine giriyormuş sanırım annem bundan korkuyorr senağlama
ya kızlar bişey sorcam hep sorayım diyorum unutuyorum
siz kolaltı için rol-on felan kullanıyormusunuz hani zararlı felan diyolarya
ben 8X4 kullanıyorum valla sürüyorum yoksa çok rahatsız oluyorum...
valla bence ne bileyim öyküm daha bi güzel gibi..
öykü de güzel ama öyküm daha az kullanılan bir isim..
benim arkadaşımın bir patronu vardı köyüm hanım.. öyküm ismini duyunca hep köyüm ismi geliyor aklıma
evet eşine bu konuda katılıyorumm
şakkıdı
öykü olsun bence...
ben biraz daha düşüneyim olmazsa öykü olur kimlikte zaten bn çağırırken öykü - öyküm diye çağırırım.
aynısına bir örnekte benim..eşyalarını ve hastane çantasını hazırladım 1 hafta sonra doğum yaptım kızımı kaybettim...:))) bu yüzden bişey almaya korkuyorum...
bu arada kayınvaldem kızıma hamileyken eltiminde kızına hamileydi..ikimizde pembe battaniye yelek falan hazırlamış..bi daha hazırlamam pembeleri giydir ne olacak diye tuttururyor..1-2 gündür bunun münakaşası var...bende hayır oğluma pembe giydirmem..ben yeni alırım..sen onlkarı başkalarına hediye götür dedim..yok yok pembe giyiversin diyor..delircem.kötükedihüsoklava:..offff..siz olsanız ne yaparsınız???????????
ben geldiiimmmmhihoyyyt
aynısına bir örnekte benim..eşyalarını ve hastane çantasını hazırladım 1 hafta sonra doğum yaptım kızımı kaybettim...:))) bu yüzden bişey almaya korkuyorum...
rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
bu arada kayınvaldem kızıma hamileyken eltiminde kızına hamileydi..ikimizde pembe battaniye yelek falan hazırlamış..bi daha hazırlamam pembeleri giydir ne olacak diye tuttururyor..1-2 gündür bunun münakaşası var...bende hayır oğluma pembe giydirmem..ben yeni alırım..sen onlkarı başkalarına hediye götür dedim..yok yok pembe giyiversin diyor..delircem.kötükedihüsoklava:..offff..siz olsanız ne yaparsınız???????????
Bende birkaç hafta önce koltuk altlarımda kızarıklık oluştu. Dermatologa gittim , hamilelikte daha fazla terliyorsun dedi. Ama rollon kullanma dedi. Roll-on benzeri bir tuz tavsiye etti, rollona benziyor ama kokusuz, ıslatıp kullanılıyor. Adını unuttum, isteyen olursa akşama evden bakıp yazarım. Şimdi ondan kullanıyorum. Hem kızarıklık kalmadı, hem de koku olmuyor.
Ben de annen gibi düşünüyordum ama her an bişey olabilir. Maalesef hayatın garantisi yok. O yüzden yavaş yavaş eksiklerimi almaya başladım.
sen o kadını bana getir ben biraz yumuşatayımm ne haddine karışıyorr senin bebeğinin elbisesine yap ma bişey senden eksik kalsın de olsun bitsinklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?