D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #18.841
kıızlarrr benim doktorum 3 lü test istemedi.dün ayrıntılı ultrasonu da yaptı.2 li testin iyi çıktı,ultrasonda da problem yok.biz böle durumlarda 3 lü teste gerek duymuyoruz dedi.bende tamam dedim.22.haftada tekrar çağırdı.sizlerde herkes 3 lü test yaptırıyomu?
evet benimki üniveriste mezunu, iş kadını yönetici, bilmiş tiplerden..
evet doğru 40 gün çıkma demez..
şimdiden hatta 2 aylıkken fln yazlıga götürebiliriz bebeği demeye başladı..
kocam kalırmış burda ne olurmuş kaydirigubbakcemile3
ben hiç gider miyim kocamı bırakıp ayol
hafta sonları beraber gideriz gidersek
kaynana dıyosunuz ya sabır sabır dıyıp susayım dedım ama bılemdımkı konussammı sussammıı...
bencede canım sabah sabah morelım bozulsun ıstemıyorum zaten gecen bayram gıtmedım ya huzura erdım artık aramıyorda oglunu ısyerınde arayıp hasret gıderıyo ohh bee kaynana yok huzur var .. neyse tıp konusmıycammmmmmm
hosbulduk canım ayol ben konsunca susamıyorumkii.. hıc baslamayım en ıyısıı
dimi :umursamaz:yarın sen artık benle kuaföre gelmezk istemiyorsun galibaaalülülülülülüay kılzar tesadufe bak zeynep esmer komsularım ve ben bugun 17+0 ız komsularımc anlarım cıgerlerım satdaslarım benım=)) uklayı hemencık dısladım ama hehe hehehe
hücummmmmmmm :lepi:
ayy benimde en korktuğum şey bu ya. cinsiyetini öğrenememek.
seninkide anacım doğacak nerdeyse hala açmadı bacakları. şimdiden anasını çatlattı meraktan
kesin benimkide doğana kadar göstermez cinsiyetini.
yakında buraya da gelir diye korkuyorum :roflol:bu arada facebook da kaynanamı görebilirsiniz kızlar.. benim soyadımın aynısı tabii ki soyadı.. adı m ile başlıyo..
face de bile var kaynanam o kdr fena kaydirigubbakcemile3
günaydınlar anneler ve minişlerrrrropuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnnnnnnngünaydınlar anneler ve minişlerrrrropuyorumnanaktan
ben yinede annemi istiyorum yaaaaaaa:çok üzgünüm:kızlar valla şimdi kimse gelmesin diyosunuz ama
bebek bir doğsun gelsin de gece bile kalsın
biraz da o baksın bende azcık yatim diyeceksin
benden söylemesi
ya kızlar ben bebişime 7. aya girmeden bişi almayacaktım ama sizin cicileri görünce bende dayanamadım. dün bir tane tulum aldım ekledim ciciler bölümüne ama bir hata yaptım heralde resim kocaman çıktı ayar yapmadım ki anlamadım
slm millettt..nasılsınız....
yaf ciciler bölümü dediğiniz neresi ya bulamadımm:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?