2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok cnm her doktor ıkısını bırden yapmııyor zaten. bende yaptırmıycaktım ama ıkılı testte olcum 5. seferde yapıldıgından cok dogru bı olcum olmamıs olabılır ucluyu yapalım ıcın rahat etsınd edı oyle yaptım.. hıc endıselenme detaylı ultrasonda yapılmıs nasılsa bana doktorum 20. hafatdan sonra dedı renklı ultrasonuı hem herseyı ıyıce bellı olur bende anlarım ozamn

hheh benimkide tatile gidersiniz diyo 2 aylık çocukla ben bir yere gidemem dedimm
evimde kalcamm bebiş toparlarsın dedim Allahtan benimkide gelmiyo pek bizeee annemin kalacağını biliyo bizde ya kalayım demez de zaten ama ben her gün uğrarsa diye kıllanıyorum şimdidennn:umursamaz:

sen bılırsın canım evet aslında hıc konusmaya gerek yok gercekten ınsanın cok moralı bozuluyor konusunca.su gunlerde en son ıstıyecegımız sey moralımızın bozulması degılmı yanı.

ay kılzar tesadufe bak zeynep esmer komsularım ve ben bugun 17+0 ız komsularımc anlarım cıgerlerım satdaslarım benım=)) uklayı hemencık dısladım ama hehe hehehe
dimi :umursamaz:yarın sen artık benle kuaföre gelmezk istemiyorsun galibaaalülülülülülü

ay sorma öyle olacak gibi
oğlum doğduğunda ebeye ilk sorum cinsiyeti ne olmuştu
erkek ebeydi zaten
demesin niye daha öğrenemedin mi diye
sanırım bunuda ebe söyleyecek
offffffffff offfffffffffff

bu arada facebook da kaynanamı görebilirsiniz kızlar.. benim soyadımın aynısı tabii ki soyadı.. adı m ile başlıyo..
face de bile var kaynanam o kdr fena kaydirigubbakcemile3

bu arada facebook da kaynanamı görebilirsiniz kızlar.. benim soyadımın aynısı tabii ki soyadı.. adı m ile başlıyo..
face de bile var kaynanam o kdr fena kaydirigubbakcemile3
yakında buraya da gelir diye korkuyorum :roflol:

kızlar valla şimdi kimse gelmesin diyosunuz ama
bebek bir doğsun gelsin de gece bile kalsın
biraz da o baksın bende azcık yatim diyeceksin
benden söylemesi

kızlar valla şimdi kimse gelmesin diyosunuz ama
bebek bir doğsun gelsin de gece bile kalsın
biraz da o baksın bende azcık yatim diyeceksin
benden söylemesi
ben yinede annemi istiyorum yaaaaaaa:çok üzgünüm:

ya kızlar ben bebişime 7. aya girmeden bişi almayacaktım ama sizin cicileri görünce bende dayanamadım. dün bir tane tulum aldım ekledim ciciler bölümüne ama bir hata yaptım heralde resim kocaman çıktı ayar yapmadım ki anlamadım

yaf ciciler bölümü dediğiniz neresi ya bulamadımm:uhm:

linki yapıştırmaya çalışıyorum ama o kadar beceriksizim ki onuda beceremiyorum yaffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…