ay kızlar ben de doğumdan sonra gelip yanımda 40 gün fln kalmaya kalkar diye korkuyorum.. gerçi ev yakın kalmayıp eve gitse bile hergün gelmez inşallah yaaa :sinifsinif:
ay kızlar ben de doğumdan sonra gelip yanımda 40 gün fln kalmaya kalkar diye korkuyorum.. gerçi ev yakın kalmayıp eve gitse bile hergün gelmez inşallah yaaa :sinifsinif:
evet benimki üniveriste mezunu, iş kadını yönetici, bilmiş tiplerden..Öyle deme yaa senin kayınvalden görmüş geçirmiş bi kadın halden anlayan bi tipe benziyor. Her kaynananın bazı sivrilikleri var ama seninki diğerlerine göre daha iyi gözlemlediğim kadarıyla. Zaten 40 gün evden çıkma muhabbeti yapacak birinede benzemiyor. Belki ilk günler kalır ama sonrasında kalmaz bence hem sizin ev her ikinizin tarafınada yakın değilmiydi zaten ilk torun kız annesinindir :)
daemoncummmmmmm günaydın komşum. esmerim sende geldin ama sesin çıkmıyo geçmişemi daldın ???
evet benimki üniveriste mezunu, iş kadını yönetici, bilmiş tiplerden..
evet doğru 40 gün çıkma demez..
şimdiden hatta 2 aylıkken fln yazlıga götürebiliriz bebeği demeye başladı..
kocam kalırmış burda ne olurmuş kaydirigubbakcemile3
ben hiç gider miyim kocamı bırakıp ayol
hafta sonları beraber gideriz gidersek
Kızlarrrr şimdi Mothercare den mesaj geldi. Büyük sezon indirimi başlamış %50 ye varan indirim varmış bilginizeeeeeeeeee
gelirler gibime geliyooo offff hiç istemiyoeumm bendeay kızlar ben de doğumdan sonra gelip yanımda 40 gün fln kalmaya kalkar diye korkuyorum.. gerçi ev yakın kalmayıp eve gitse bile hergün gelmez inşallah yaaa :sinifsinif:
kaynana dıyosunuz ya sabır sabır dıyıp susayım dedım ama bılemdımkı konussammı sussammıı...
konus konus konus tezahurat yaptım sana bu arada gunaydın hos geldınkaynana dıyosunuz ya sabır sabır dıyıp susayım dedım ama bılemdımkı konussammı sussammıı...
boşver şekerim sabah sabah sinirin oynamasın senin. Başka şeyler konuşalım :)
Bu arada farkettin mi sen esmer ben alt alta yazmışız. Üçümüzünte ticker ı aynı. 17.hafta devrilmiş. 18 . haftamız hayırlı olsun :)
ay kılzar tesadufe bak zeynep esmer komsularım ve ben bugun 17+0 ız komsularımc anlarım cıgerlerım satdaslarım benım=)) uklayı hemencık dısladım ama hehe hehehe
Kızlarrrr şimdi Mothercare den mesaj geldi. Büyük sezon indirimi başlamış %50 ye varan indirim varmış bilginizeeeeeeeeee
üçlü test için dr.gittim
kan verdim
ama benim velet açmadı bacaklarını
ayyyyyyy ölecem meraktan
başka biryerlere gidip öğrenmem lazım
bencede canım sabah sabah morelım bozulsun ıstemıyorum zaten gecen bayram gıtmedım ya huzura erdım artık aramıyorda oglunu ısyerınde arayıp hasret gıderıyo ohh bee kaynana yok huzur var .. neyse tıp konusmıycammmmmmmboşver şekerim sabah sabah sinirin oynamasın senin. Başka şeyler konuşalım :)
Bu arada farkettin mi sen esmer ben alt alta yazmışız. Üçümüzünte ticker ı aynı. 17.hafta devrilmiş. 18 . haftamız hayırlı olsun :)
konus konus konus tezahurat yaptım sana bu arada gunaydın hos geldın
evet benimki üniveriste mezunu, iş kadını yönetici, bilmiş tiplerden..
evet doğru 40 gün çıkma demez..
şimdiden hatta 2 aylıkken fln yazlıga götürebiliriz bebeği demeye başladı..
kocam kalırmış burda ne olurmuş kaydirigubbakcemile3
ben hiç gider miyim kocamı bırakıp ayol
hafta sonları beraber gideriz gidersek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?