2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar ben de doğumdan sonra gelip yanımda 40 gün fln kalmaya kalkar diye korkuyorum.. gerçi ev yakın kalmayıp eve gitse bile hergün gelmez inşallah yaaa :sinifsinif:

bişi olmaz senın aran ıyı baktn cok karstı hakkndn gelrsn kızz senkaydirigubbakcemile5

ay kızlar ben de doğumdan sonra gelip yanımda 40 gün fln kalmaya kalkar diye korkuyorum.. gerçi ev yakın kalmayıp eve gitse bile hergün gelmez inşallah yaaa :sinifsinif:

Öyle deme yaa senin kayınvalden görmüş geçirmiş bi kadın halden anlayan bi tipe benziyor. Her kaynananın bazı sivrilikleri var ama seninki diğerlerine göre daha iyi gözlemlediğim kadarıyla. Zaten 40 gün evden çıkma muhabbeti yapacak birinede benzemiyor. Belki ilk günler kalır ama sonrasında kalmaz bence hem sizin ev her ikinizin tarafınada yakın değilmiydi zaten ilk torun kız annesinindir :)

heheh benimki gelmez. gelse de kalmaz zaten. ben hastayken bile 1 ayda 2 kere geldi evime. o yüzden kafam rahat.
annem gelir kalır yanımda.

daemoncummmmmmm günaydın komşum. esmerim sende geldin ama sesin çıkmıyo geçmişemi daldın ???

evet benimki üniveriste mezunu, iş kadını yönetici, bilmiş tiplerden..
evet doğru 40 gün çıkma demez..
şimdiden hatta 2 aylıkken fln yazlıga götürebiliriz bebeği demeye başladı..
kocam kalırmış burda ne olurmuş kaydirigubbakcemile3
ben hiç gider miyim kocamı bırakıp ayol
hafta sonları beraber gideriz gidersek

kaynana dıyosunuz ya sabır sabır dıyıp susayım dedım ama bılemdımkı konussammı sussammıı...

daemoncummmmmmm günaydın komşum. esmerim sende geldin ama sesin çıkmıyo geçmişemi daldın ???

günaydın şekerlerim benim
valla geçmişe bi dalim dedim ama
boğulmaktan korktum
valla vazgeçtim velhasıl
inşallah önemli bir şeyler yoktur
herkesler iyidir

Kızlarrrr şimdi Mothercare den mesaj geldi. Büyük sezon indirimi başlamış %50 ye varan indirim varmış bilginizeeeeeeeeee

üçlü test için dr.gittim
kan verdim
ama benim velet açmadı bacaklarını
ayyyyyyy ölecem meraktan
başka biryerlere gidip öğrenmem lazım

ayyy ozgee ne tesduf aynı planı benım kayınvalıdede yapyı bende onu bırakıp kalmam dedım ne yer ne ıcerı bahane ettım oda ac kalmazya yer bısıler dedı bende hazır yer kebap falan yer kılo alır dedım oda sonra ugrasmadı baktıkı ben kararlıyım bu konuda sustu

gelirler gibime geliyooo offff hiç istemiyoeumm bende
eşime dedimki bak bu çocuk doğunca ben evde öle 10 kişi istemem bi annem olsun,
annen de yanımda kalmasın ben rahat edemiyorum banyo felan yapamam rahat emziremem ffelan oda niyeki oda bayan dedi olsun benim anneme nazım geçiyor utanmıyorum rahat edemem annenle dedim tamam dedi bakalım o gün gelince ne olacak zaten dedim 40 çıksın ben kendim bakacağım çocuğuma kimseyi istemem dedim..

kaynana dıyosunuz ya sabır sabır dıyıp susayım dedım ama bılemdımkı konussammı sussammıı...

boşver şekerim sabah sabah sinirin oynamasın senin. Başka şeyler konuşalım :)

Bu arada farkettin mi sen esmer ben alt alta yazmışız. Üçümüzünte ticker ı aynı. 17.hafta devrilmiş. 18 . haftamız hayırlı olsun :)

ay kılzar tesadufe bak zeynep esmer komsularım ve ben bugun 17+0 ız komsularımc anlarım cıgerlerım satdaslarım benım=)) uklayı hemencık dısladım ama hehe hehehe

ay kılzar tesadufe bak zeynep esmer komsularım ve ben bugun 17+0 ız komsularımc anlarım cıgerlerım satdaslarım benım=)) uklayı hemencık dısladım ama hehe hehehe

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Kızlarrrr şimdi Mothercare den mesaj geldi. Büyük sezon indirimi başlamış %50 ye varan indirim varmış bilginizeeeeeeeeee

hücummmmmmmm :lepi:

üçlü test için dr.gittim
kan verdim
ama benim velet açmadı bacaklarını
ayyyyyyy ölecem meraktan
başka biryerlere gidip öğrenmem lazım

ayy benimde en korktuğum şey bu ya. cinsiyetini öğrenememek.
seninkide anacım doğacak nerdeyse hala açmadı bacakları. şimdiden anasını çatlattı meraktan
kesin benimkide doğana kadar göstermez cinsiyetini.

kıızlarrr benim doktorum 3 lü test istemedi.dün ayrıntılı ultrasonu da yaptı.2 li testin iyi çıktı,ultrasonda da problem yok.biz böle durumlarda 3 lü teste gerek duymuyoruz dedi.bende tamam dedim.22.haftada tekrar çağırdı.sizlerde herkes 3 lü test yaptırıyomu?

bencede canım sabah sabah morelım bozulsun ıstemıyorum zaten gecen bayram gıtmedım ya huzura erdım artık aramıyorda oglunu ısyerınde arayıp hasret gıderıyo ohh bee kaynana yok huzur var .. neyse tıp konusmıycammmmmmm
konus konus konus tezahurat yaptım sana bu arada gunaydın hos geldın

hosbulduk canım ayol ben konsunca susamıyorumkii.. hıc baslamayım en ıyısıı

yaa işte bu planları kaynana yapınca göze batıyor. Kız anası yapsa kızmassınız dimi :)

Benimde annem bebiş 1 aylık olsun alalım İzmire gidelim diyor. Eşim şiddetle karşı bebeğinden ayrılamazmış. Benim %50 im gitmek istiyor %50 im kalmak.
Bende her ikisine ikna ettim. Anneme 2 aylık olsun ilk karma aşılarını yaptıralım öyle gideriz dedim. Eşimede sen bizi götürürsün 1 hafta beraber kalırız sonra sen dönersin iki hafta sonra tekrar izin alırsın bir hafta daha kalır hep beraber döneriz dedim. Bakalım şimdilik ikiside ikna oldu gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…