2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amanııın hemen sipariş vrmem lazım ama fiyat ve kargo konusunda bilgi verirmisin canım ben bulamadım
canım baskıyla birlikte 17,5 yanlış hatırlamıyorsam..
baskısız alırsan 12.5 TL.

kargo için de 5 tl kesiyorlar..
o yuzden birkaç tane almak daha mantıklı..

valla malı iyi baskılar da çok hoş duruyor.. işyerindekiler de bayıldı..
bence çok güzel..
yıkanınca sünecek bir kumaşa da benzemiyor ama yıkamadan anlayamayız tabi kaydirigubbakcemile3

resimleri ekle bizde görelim canım. ya beni yine gaza getiriyosunuz siz.

zaten almam diyenden korkun sizzzz:roflol:

sağol canım ağrın belinde mi ben belimden uyuyamıyorum da

aaaa canım sende Denizlideymişsin.fark etmemiştim daha önce.yeni gördüm.3 denizlili olduk :) bizde mi buluşsak ne?
sen doktora nereye,kime gidiyosun canım?

geçen gün eşime gösterdim yazdırıp sipariş verelim dedim ..

eşim ''ozişle-meytiş'in oğlu'' yazdıralım dedi...bende değişik değişik yaptırmak istiyorum ....yeğenlere falan da yaptırıcam....

0-2 aylıkmı aldınız kızlar

Bende

%50 ismim
%50 kocişin ismi

%100 bebişim artık ne olursa onun ismini yazdıracam.. opuyorumnanaktan

ayy öyle çok fikir var ki aklımda valla..kaydirigubbakcemile3

%100
Aşkla
Üretildi de yazabilirsiniz kızlar :jeyyar:

güzel fikirler..bende fikirlerini çalıcam haberin olsun..:))))

aaaa canım sende Denizlideymişsin.fark etmemiştim daha önce.yeni gördüm.3 denizlili olduk :) bizde mi buluşsak ne?
sen doktora nereye,kime gidiyosun canım?
ben de bilmiyordum bak ben şengül ergünü'ye gidiyorum özeline canım sen bu arada tabiki biz de buluşalım vereliniortak

kızlarrr slm larr baskılı badyler çok hoşuma gitti hatta orda bir tanesi çok güzeldi %50 anne ismi %50 baba ismi % 100 bebeğinize koyacağınız isim çok şirindi

soz konusu sıteyı kınıyorumm en o sıtede hıc bısey yazdırmıycam kendım body alıp elımle yazıcam tıcaretede atılcam oglumun adını bı kabul edemedı gıcık sıte..

ya kızlar yıne cenenız dusmus bızım bacada bı problem vardı son bıkac haftadır yagmur yagınca akıyo kayınpederım usta getırmıs onlarla ugrasıyodum yıne dolmus her yerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…