2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay dilek gördüm sonunda muradıma erdim kaydirigubbakcemile3

nasılım yani :)) heheh ukla seni ekledim sen benim eklmememi bekliyodun heralde ekledim ya kızlar bu arada beni tanımadığım birirleride ekliyor neye istinaden ekliyorlar nerdden buluyorlar okadar üye içindede ekliyorlar bilmem beklemede arkadaşlık isteği var kabul etmedim bende ne topikten ne başkka bi yerden tanımyorum kızı ismi raziy erkanmı ne siz tanımyomusuz

canım yoktum ben.geçmişi de okuyamadım.naptın doktor işini,gittinmi?

gittim canım özel ege sağlığa doktor baktı iyice herhangi bir problem yok... göbek kordonu tam bacaklarının arasındaydı çok uğraştı doktor... pipisi görünmüyor bence büyük ihtimal kız ama net birşey söyleyemiyorum dedi... valla eşimle benimde içimize hep kız doğuyor ama bakalım hayırlısı.. 9 ocakta kendi doktorumun randevusu var onda netleşir inşallah.. :Saruboceq:

of kızlar karımda fena batma vardı bıde bel agrısı eklendı hep yanlıs oturus pozısyonundan bılıyorum ama dımdıkte oturamıyorum notebook kucagımda uzanınca bole oluyo ıste kuyruk sokumum acıyooo

gözün aydın canım.önemli olan herşeyin yolunda olması.görünce için rahatlamıştır.cinsiyet içinde az daha sabır artık :)

dilek sana arkadaşlık teklifi gönderdim
beni de ekle de bende bakayım resimlerine

of kızlar karımda fena batma vardı bıde bel agrısı eklendı hep yanlıs oturus pozısyonundan bılıyorum ama dımdıkte oturamıyorum notebook kucagımda uzanınca bole oluyo ıste kuyruk sokumum acıyooo

Napiyorsun sen? Çabuk o notebooku kucağından indir, masaya falan koy. O notebookla aranda bi mesafe bırak. En az 20-30 cm mesafe bırak notebookla aranda

ben tanımıyorummm raziyerkannn kim yawkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…