2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecmiş olsun demekten baska bşi yazamıyorum azize

hamiledaşlarım merhaba.beni de aranıza alırmısınız?17 haftalık hamileyim,oğlum olucak inşallah:)çok heyecanlıyım ve sizlerle paylaşmak istiyorum.çok güzel bi muhabbet var burada.daemon bende libadeyeye yakınım,neresindesin?

hoşgeldinn aramızaa canımm

offf tatlımm ne desemm sana inan benn mahfoldum şimdi sennasılsındır üzme kendini tatlımm sakın ya herşeyinn hayırlısıı tekrar olurr bebişinn kuşumm mafoldumben

inşallah canm olur tekrar.
okadar heycanla gitmiştimki dr.bi baktı kalbi durmuş bebeğimin.
ve gelişmemiş.haftaya kontrole gidicem kısmetse.
dr.nekadar süre vercek bakalım tekrar hamile kalmam için.

hosgeldin gelincik sanım haziran da erkek patlaması olucak...cogumuzunki erkek:)nasıl geciyor hamileligin

inşallah canm olur tekrar.
okadar heycanla gitmiştimki dr.bi baktı kalbi durmuş bebeğimin.
ve gelişmemiş.haftaya kontrole gidicem kısmetse.
dr.nekadar süre vercek bakalım tekrar hamile kalmam için.

inşallahh balımm bak sakınn üzme kendini strese girme bebeğin kalbi durmasaydı belki daha kötü şeyler olcaktı doğduğunda hayır ara içinde sen benim için çok değerlisin üzülmeni istemem unutma stres hamileliğin düşmanıdır canım pozitif düşün tamammı tatlım

=azize1;10674596]slm kızlar beyza leyla çok üzgünüm bebeğimi kaybettim.

offff evet azizem yaaa dun okudum.sana mesaj da yazmistim ama gormedin sanirim.inan ki bisey diyemiyorum.bu durumda bisey solemek cok zor.kelimeler dugumleniyor insanin bogazinda.canim hayirlisi buymus demek.boyle dusun teselli ver kendine.oyle cok uzuldum ki,Allah kimseye yasatmasin ama yine de hersey insanlar icin.Sabr et canim.yine hamile kalirsin dua et bol bol. benneyaptımki

ben artık haziran annesi olamıcammafoldumben
allah sizleri bebeklerinizi korusun arkadaşlar.

sağol canm kısmet değilmiş inşallah bidaki sağlıklı hayırlı olsun.
seninde kızın hayırlı olsun canm.

canım sende kasım aralık annesi olursun. üzülme bu kadar daha kötü olur sağlığın. kendini hemen toparla ki bundan sonraki bebeğin hemen sana gelsin.

bencede canım,kimi duysam erkek.rabbim hepimizinkini tamamına errdirsin inşallah:)ilk aylarda yattım hep ama şimdi iyiyim çok şükür.heyecanla bekliyorum erkekimi:)senin nasıl geçiyo?

bunlrı düşünerek kndini ancak daha fazla üzüntüye bogarsın,,bunu kendine yasatma topplan ve kendine gel

eger istiyorsan tekrar anne olabilirsin caresiz degilsin

bnide kızdırma toparlan

azizecim çok geçmiş olsun.allah bi daha yaşatmasın bu üzüntüyü.herşeyde bi hayır vardır,.rabbim en kısa zamanda tekrar bebiş nasip etsin sana inşallah canım

bencede canım,kimi duysam erkek.rabbim hepimizinkini tamamına errdirsin inşallah:)ilk aylarda yattım hep ama şimdi iyiyim çok şükür.heyecanla bekliyorum erkekimi:)senin nasıl geçiyo?

bnmde senden farksız degil.ilk ayları serumlarla yatakta karsıladık ama şimdi iyyim erkemimle dısarlarda fink atyom:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…