- Konu Sahibi daemon
-
- #19.321
slm kızlar beyza leyla çok üzgünüm bebeğimi kaybettim.
nasılll yaa cidimisinn ayy nolurr şakaa dee
hoşgeldin canımüzülme demek kolay biliyorum ama hayırlısı olsun. inan ben de o kadar üzüldüm ki mafoldumben
keşke şaka olsaydı.
dün aldılar bebeğimi:gitme:
hamiledaşlarım merhaba.beni de aranıza alırmısınız?17 haftalık hamileyim,oğlum olucak inşallah:)çok heyecanlıyım ve sizlerle paylaşmak istiyorum.çok güzel bi muhabbet var burada.daemon bende libadeyeye yakınım,neresindesin?
offf tatlımm ne desemm sana inan benn mahfoldum şimdi sennasılsındır üzme kendini tatlımm sakın ya herşeyinn hayırlısıı tekrar olurr bebişinn kuşumm mafoldumben
inşallah canm olur tekrar.
okadar heycanla gitmiştimki dr.bi baktı kalbi durmuş bebeğimin.
ve gelişmemiş.haftaya kontrole gidicem kısmetse.
dr.nekadar süre vercek bakalım tekrar hamile kalmam için.
=azize1;10674596]slm kızlar beyza leyla çok üzgünüm bebeğimi kaybettim.
offff evet azizem yaaa dun okudum.sana mesaj da yazmistim ama gormedin sanirim.inan ki bisey diyemiyorum.bu durumda bisey solemek cok zor.kelimeler dugumleniyor insanin bogazinda.canim hayirlisi buymus demek.boyle dusun teselli ver kendine.oyle cok uzuldum ki,Allah kimseye yasatmasin ama yine de hersey insanlar icin.Sabr et canim.yine hamile kalirsin dua et bol bol. benneyaptımki
ben artık haziran annesi olamıcammafoldumben
allah sizleri bebeklerinizi korusun arkadaşlar.
ben artık haziran annesi olamıcammafoldumben
allah sizleri bebeklerinizi korusun arkadaşlar.
bencede canım,kimi duysam erkek.rabbim hepimizinkini tamamına errdirsin inşallah:)ilk aylarda yattım hep ama şimdi iyiyim çok şükür.heyecanla bekliyorum erkekimi:)senin nasıl geçiyo?
bencede canım,kimi duysam erkek.rabbim hepimizinkini tamamına errdirsin inşallah:)ilk aylarda yattım hep ama şimdi iyiyim çok şükür.heyecanla bekliyorum erkekimi:)senin nasıl geçiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?