galiba yaptıracam ikili testi ama sonucuna bakamyacağım birşeyi yaptırmakta tuhaf geliyor..
sadece baska bir doktora gidip ultrason ve ense kalınlığından emin olayım içim rahatlasın bari..
o kadar tatlıki bebişim taklalar atıyodu bugün :)
uyuyayım da biraz dinleneyim..
çok sağolun kızlar..
sonuçlarla gelirim gene .. güzel haberlerle
merhaba kizlarrrrr nasilsinizz?
daemonum nirdeee? ona tsk etmek istiyorum....
ya canim sen cesaretlendirmistin beni yaa gittim agdaya.asagilari cekince canim cok yandi o ayri ama tertemiz oldu.bebek cildi gibi sanki kaydirigubbakcemile3
tam bitti dedim beni yuz ustu yatirdi ve arkadan da agdalamaya basladi.ay ben bunu bilmiyordum.nerden cikti dedim kendi kendime :))) sana da yapiyo mu oyle? ama orasi tabiki hic acitmadi.ama iyiki de yapmis.cok tsk canim.
hadı gozunaydın canımm... bızde yarın uklayla gıdıcez tekrar benımkıler cok uzadı bıde hormonlardanmıdır nedır kalın cıktılar bu kez yarın cok canım yanacak ama sonrakı halını gormek herseye degıyo dımı ama.. hadı gozunaydın atlattın bu ay rahat edersın heheh hehehe
arkanı donme olayı burdada oluyor canım=)) o kadar deayı vermedım bılerek belkı utanır o yuzden gıtmek ıstemezsın dıye ama bırdahakınde canın bu kadar yanmıycak=)))
bız uskudara gıdıcez yarın cnm uklanın kuaforuymus sen nerdekınden bahsedıyosunnsiz nerede oturuyosunuz kızlar? nereye gidiyosunuz bu iş için? benim evimin yakınında bir bayan var. hem çok temiz hallediyor hem de fiyatı da uygun ben 3 haftada bir gidiyorum. iyi oluyo
saol yani insan beni bi hazirlar dimi.
ben bitti saniyorum kalkiyorum giyinmek icin kadin diyo nereye?bitmedimi ki dyorum?hayir arkani doneceksin diyor.ammmmaaan cok utandim beee o an :kedi:
ilk baslarda utandim ama sonra aci usteleyince hepsini unuttum vallahi bi baktim bacaklarimin biri bi derede digeri obur derede kaydirigubbakcemile3
dudullu tarafı gibi benki. bazı kişiler çekmeköy diyo. çekmeköye yakın dudulluya giderken kısacası. :)
bız uskudara gıdıcez yarın cnm uklanın kuaforuymus sen nerdekınden bahsedıyosunn
he hehehhe olsun ama gıtmezdın belkıde ohh ne guzel kurtuldun
siz nerede oturuyosunuz kızlar? nereye gidiyosunuz bu iş için? benim evimin yakınında bir bayan var. hem çok temiz hallediyor hem de fiyatı da uygun ben 3 haftada bir gidiyorum. iyi oluyo
özel bölge( en fazla 15 dk sürüyo ve tertemiz oluyor) 10 milyon kaş+bıyık da 10 milyon ( kız çok güzel kaş alıyor) bacaklar da 20 milyon olması gerekiyor.
geçen gün gittim komple ağda yaptırdım manikür pedikür 50 küsür verdim çıktım. kız hem güzel alıyo. hem canımı da acıtmıyo hamileyim diye çok hassas yaklaşıyo. hem de fiyat olarak da iyi. bu dönemler malum özel bölge temizliğine önem vermek gerekiyo.ben normalde ayda bir gidiyorum ama hamileliğimden beri 3 haftada bir gidiyorum valla
selamm kızlar ben geldimm
ooo hosgeldin beyzos nasilsin?
slm kızlar beyza leyla çok üzgünüm bebeğimi kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?