2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kendisi test istedikden sonra dr
hayır illaki yaptırma demez ki zaten
sonuçta ücretini vererek yaptırıosun
yapıp yaptırmama kararınıda öncelikle sen verirsin..

Canım hemen sonucun kötü çıkacağına sonlandırmaya falan takma kafanı. Kesinlikle yaptır derim hertürlü testi hatta allah korusun risk çıksa amniyosentezde yaptır derim. Konu sonlandırmak değil hazırlıklı olmaktır bilmek ve kabul etmek ayrı bişey. Bence bişey çıkmayacaktır ense kalınlığıda normalmiş sonuçta. Sen sakın üzme kendini başka bir doktora daha muhakkak görün.

Diyorsunki zaten tüm testler bitinc 5 aylık olacak bazı durumlarda (Allah korusun ) çok daha ileri hamilelikler sonlandırılıyor ben bunu desteklediğim için söylemiyorum yanlış anlamasın kimse zaten o durumlarda heyet raporuyla hamilelik sonlandırılır.Kimse kafasına göre bu işlemi yaptıramaz. Ama karar herzaman öncelikle annenindir.

merhaba kizlarrrrr nasilsinizz?
daemonum nirdeee? ona tsk etmek istiyorum....
ya canim sen cesaretlendirmistin beni yaa gittim agdaya.asagilari cekince canim cok yandi o ayri ama tertemiz oldu.bebek cildi gibi sanki kaydirigubbakcemile3
tam bitti dedim beni yuz ustu yatirdi ve arkadan da agdalamaya basladi.ay ben bunu bilmiyordum.nerden cikti dedim kendi kendime :))) sana da yapiyo mu oyle? ama orasi tabiki hic acitmadi.ama iyiki de yapmis.cok tsk canim.

hadı gozunaydın canımm... bızde yarın uklayla gıdıcez tekrar benımkıler cok uzadı bıde hormonlardanmıdır nedır kalın cıktılar bu kez yarın cok canım yanacak ama sonrakı halını gormek herseye degıyo dımı ama.. hadı gozunaydın atlattın bu ay rahat edersın heheh hehehe

arkanı donme olayı burdada oluyor canım=)) o kadar deayı vermedım bılerek belkı utanır o yuzden gıtmek ıstemezsın dıye ama bırdahakınde canın bu kadar yanmıycak=)))

siz nerede oturuyosunuz kızlar? nereye gidiyosunuz bu iş için? benim evimin yakınında bir bayan var. hem çok temiz hallediyor hem de fiyatı da uygun ben 3 haftada bir gidiyorum. iyi oluyo

arkanı donme olayı burdada oluyor canım=)) o kadar deayı vermedım bılerek belkı utanır o yuzden gıtmek ıstemezsın dıye ama bırdahakınde canın bu kadar yanmıycak=)))

saol yani insan beni bi hazirlar dimi.
ben bitti saniyorum kalkiyorum giyinmek icin kadin diyo nereye?bitmedimi ki dyorum?hayir arkani doneceksin diyor.ammmmaaan cok utandim beee o an :kedi:
ilk baslarda utandim ama sonra aci usteleyince hepsini unuttum vallahi bi baktim bacaklarimin biri bi derede digeri obur derede kaydirigubbakcemile3

siz nerede oturuyosunuz kızlar? nereye gidiyosunuz bu iş için? benim evimin yakınında bir bayan var. hem çok temiz hallediyor hem de fiyatı da uygun ben 3 haftada bir gidiyorum. iyi oluyo
bız uskudara gıdıcez yarın cnm uklanın kuaforuymus sen nerdekınden bahsedıyosunn

he hehehhe olsun ama gıtmezdın belkıde ohh ne guzel kurtuldun

dudullu tarafı gibi benki. bazı kişiler çekmeköy diyo. çekmeköye yakın dudulluya giderken kısacası. :)

gelin beklerim valla :)
ben de bütün gün evde yanlız başıma tıkılıp kalıyorum bana da bi değişiklik olur sositososito

bız uskudara gıdıcez yarın cnm uklanın kuaforuymus sen nerdekınden bahsedıyosunn

he hehehhe olsun ama gıtmezdın belkıde ohh ne guzel kurtuldun

napalim artik bikere gordu.ona giderim artik :)) 1saatten cok surdu biliyomusun?anam agladi resmen :)))))) simdi oturunca filan acitiyo biraz.:)))

canim kaca yaptiriyorsun ben 40 verdim bugun.

özel bölge( en fazla 15 dk sürüyo ve tertemiz oluyor) 10 milyon kaş+bıyık da 10 milyon ( kız çok güzel kaş alıyor) bacaklar da 20 milyon olması gerekiyor.
geçen gün gittim komple ağda yaptırdım manikür pedikür 50 küsür verdim çıktım. kız hem güzel alıyo. hem canımı da acıtmıyo hamileyim diye çok hassas yaklaşıyo. hem de fiyat olarak da iyi. bu dönemler malum özel bölge temizliğine önem vermek gerekiyo.ben normalde ayda bir gidiyorum ama hamileliğimden beri 3 haftada bir gidiyorum valla

bikini 10 milyon mu?saka yapiyosun.super yaa.kas+biyik 10milyon burda da.ama ben biyigi,koltukaltini kendim yapiyorum agdayla.
bacaklar da burda 30 milyon.
bikiniyi 30a yapan da var ama temiz mi degilmi bilmiyorum,hic gitmedim cunku.
benimki 1 saat surdu cunku hem ilk kez yaptiriyordum hem de canim acidigi icin az az surup cekiyodu.hem de biraz bekliyodu kendime geleyim diye :))))

bu hatun önce alt kısımdan başlıyo. o da minik minik. acıtmadan yapıyo çok güzel. e tabi canım ben 5 senedir ağda yaptırıyorum o bölgeye. çok da azaldı artık benim inceldi de kıllarım hep. başka hiç bir yöntem uygulamadım çünkü. sürekli yapınca küsüyo kıllar:)
ama sen de sakın şimdi ikinci seferde çok acıyacak diye gitmemezlik etme. ikinci sefer çok az acıyacak çünkü. bi de benim eskiden gittiğim bi bayan daha vardı. çok pahalıydı o. hep derim kızarır ince bi kabuk tutardı. beyaz tenliyim ben hemen kızarıyorum. bu şimdi gittiğim ilaç sürüyor bi de merhem. en fazla bir saat hassas kalıyo o bölge sonra hemen kendine geliyo.. pahalı olduğu iyi olduğu anlamına gelmez yani aman dikkat edin.

slm kızlar beyza leyla çok üzgünüm bebeğimi kaybettim.

ooo hosgeldin beyzos nasilsin?

hoşbuldumm leyloşumm iyi sayılırımdaa hamileliğimden bu yana ilk kez ağladımm hiç olmamıstıı çok duygusal oldumm bir an birden ağlayıverdim hiç sebeb yokkenn hamile deilken hiç anlamazdım sanki niye ağlarlar derdim srf nazdan derdim kaydirigubbakcemile3 ama basıma geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…