2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim hosgeldin ama sanirim sen listede vardin.ya da ben yanlis hatirliyorum,nikin cok tanidik geldi de.
evet canim haklisin.benim koltukaltimi da ilk bu bayan almisdi agdayla.sonrasinda artik 3 sene oldu kendim yapiyorum agdayla hic actmiyor.zaten en feci olan ilkidir.simdi koltukaltimda tuyler inceldi ve bi ordan bi burdan cikiyorlar.iyi yani memnunum.bikiniyi de ole yapicam insallah.mesela benim biyiklar hic cikmiyo :)) 2-3 haftada bir cikar ve ya cikmaz.agda o bolgede tam ise yaradi diyebilirim :))

olur oyle canim,bugun biraz esimle tartistik biz de.bn de aglamaya basladim arabadaydik..ve bagirdim ona.birden belimden oyle bir sanci tuttu ki zor dayaniyordum valla.bebise bisey olucak diye cok korktum.o da cok korktu,agladi bi de iyi oldu ama gozu korktu bi daha bagirtmaz beni.cok sinirliyim ben de bu aralar....

olur oyle canim,bugun biraz esimle tartistik biz de.bn de aglamaya basladim arabadaydik..ve bagirdim ona.birden belimden oyle bir sanci tuttu ki zor dayaniyordum valla.bebise bisey olucak diye cok korktum.o da cok korktu,agladi bi de iyi oldu ama gozu korktu bi daha bagirtmaz beni.cok sinirliyim ben de bu aralar....[/QUOTE]

kıyamam sanaaa yaa iyiki bişi olmamıss yeğenimee canımm

bende senin gibiyim artık hergün gezmek istiyorum.evde duramaz oldum:)bebişim annesine çekerse çok gezenti olucak.

ıyı aksamlar herkese azızecım canım cok cok gecmıs olsun cooooooooooook uzuldum yaa:çok üzgünüm:allah bıdaha yasatmasın ıns:gitme:

sağol canm kısmet değilmiş inşallah bidaki sağlıklı hayırlı olsun.
seninde kızın hayırlı olsun canm.
Coksagol canim,Allah en kisa zamanda ikinci bebegini de kucagina almayi nasip eder sana insallh.

kıyamam sanaaa yaa iyiki bişi olmamıss yeğenimee canımm[/QUOTE]

evet canim,cok korktum.
ben dus alicam canim,yarin dr.a gitmem lazim,yani oylesine kontrol iste.evi aradilar.yarin gelmen lazim diye.ultrason filan yok.sadece normal kontrol.valla napicagini da bilmiyorum :)) neyse kacayim ben. opuyorum herkesi....

hoşbulduk leylacım.yok ben yeni katılıyorum aranıza.listeye eklersiniz artık beni de:)seninde kızın olucak sanırım.allah tamamına erdirsin

bebişlerimizin burcu ikizler olucak bebek burclarını okudunuz mu neler yazıyor neler

bu gün eşlerle kavga günü heralde ben de kavga ettim eşimle. kırkyılın bi başı işe gitmedi bugün evdeydi ben de dedim beni dışarı çıkar çok sıkılıyorum diye... bi ton şey söyledi. ben de yattım ağlaya ağlaya uyudum zaten çok karnım ağrıyo bugün

GELINCIK83,canim listede senin nikine benzer bir nik var da ama 83.suz.
ordan aklimda kalmissin :))
listedeki nik GELINC

ayy canımmm bnmm ama iyiliğine sölemiş tatlımm ya bende ne zamandır cıkmıorum zavallı kociş bnm yüzümden tatillerinde bile evde

bütün gün yanlızım evde işten gelince de hiç ilgilenmiyo benimle. öyle kediyle konuşuyorum bütün gün 4 duvar arasında ilgiye ihtiyacım var ama benim de.. biraz temiz havay

slm kızlar nasılsınız..ben hala sinirliyim...
öyle bir baktım topice...şimdi de kaçıyorum..öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…