azizecim çok geçmiş olsun.allah bi daha yaşatmasın bu üzüntüyü.herşeyde bi hayır vardır,.rabbim en kısa zamanda tekrar bebiş nasip etsin sana inşallah canım
hamiledaşlarım merhaba.beni de aranıza alırmısınız?17 haftalık hamileyim,oğlum olucak inşallah:)çok heyecanlıyım ve sizlerle paylaşmak istiyorum.çok güzel bi muhabbet var burada.daemon bende libadeyeye yakınım,neresindesin?
evet canim haklisin.benim koltukaltimi da ilk bu bayan almisdi agdayla.sonrasinda artik 3 sene oldu kendim yapiyorum agdayla hic actmiyor.zaten en feci olan ilkidir.simdi koltukaltimda tuyler inceldi ve bi ordan bi burdan cikiyorlar.iyi yani memnunum.bikiniyi de ole yapicam insallah.mesela benim biyiklar hic cikmiyo :)) 2-3 haftada bir cikar ve ya cikmaz.agda o bolgede tam ise yaradi diyebilirim :))bu hatun önce alt kısımdan başlıyo. o da minik minik. acıtmadan yapıyo çok güzel. e tabi canım ben 5 senedir ağda yaptırıyorum o bölgeye. çok da azaldı artık benim inceldi de kıllarım hep. başka hiç bir yöntem uygulamadım çünkü. sürekli yapınca küsüyo kıllar:)
ama sen de sakın şimdi ikinci seferde çok acıyacak diye gitmemezlik etme. ikinci sefer çok az acıyacak çünkü. bi de benim eskiden gittiğim bi bayan daha vardı. çok pahalıydı o. hep derim kızarır ince bi kabuk tutardı. beyaz tenliyim ben hemen kızarıyorum. bu şimdi gittiğim ilaç sürüyor bi de merhem. en fazla bir saat hassas kalıyo o bölge sonra hemen kendine geliyo.. pahalı olduğu iyi olduğu anlamına gelmez yani aman dikkat edin.
hoşbuldumm leyloşumm iyi sayılırımdaa hamileliğimden bu yana ilk kez ağladımm hiç olmamıstıı çok duygusal oldumm bir an birden ağlayıverdim hiç sebeb yokkenn hamile deilken hiç anlamazdım sanki niye ağlarlar derdim srf nazdan derdim kaydirigubbakcemile3 ama basıma geldii
ismi ali olucak inşallah canım.seninki?
Coksagol canim,Allah en kisa zamanda ikinci bebegini de kucagina almayi nasip eder sana insallh.sağol canm kısmet değilmiş inşallah bidaki sağlıklı hayırlı olsun.
seninde kızın hayırlı olsun canm.
olur oyle canim,bugun biraz esimle tartistik biz de.bn de aglamaya basladim arabadaydik..ve bagirdim ona.birden belimden oyle bir sanci tuttu ki zor dayaniyordum valla.bebise bisey olucak diye cok korktum.o da cok korktu,agladi bi de iyi oldu ama gozu korktu bi daha bagirtmaz beni.cok sinirliyim ben de bu aralar....
bu gün eşlerle kavga günü heraldeben de kavga ettim eşimle. kırkyılın bi başı işe gitmedi bugün evdeydi ben de dedim beni dışarı çıkar çok sıkılıyorum diye... bi ton şey söyledi. ben de yattım ağlaya ağlaya uyudum zaten çok karnım ağrıyo bugün
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?