2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar biz zaten iyi besleniyoruz. hamileyken de bağışıklık sistemimiz daha kuvvetli haliyle... kaldı ki açık havada otururuz dışarda bişey yemeyiz. kalabalık yerlere girmeyiz. işte bu kadar yürürüz en kötüsü ben ona da razıyım
temizliğe dikkat ettikçe sorun olmaz ki

dilek bizimki de yemeği kendi yapmış
eve geldm herşey hazır masa bile
Ama vicdanını rahatlatmak için yapıyo benmki bide dışarı çıkıcak ya ben kızmayım diye :)
Pis gıcık uyus kociş

sorma benimkide dışarıya çıkıcağı zmanlar bi iyi davranıyorki sorma gitsin bende diyorum ne oluyor koçişime aa sonra bi bakıyorum yolcudur abbas bağlasan durmaz çok üşkaatçılar yaa kaydirigubbakcemile3

kzılar buna bitiorumm yaa kesin almam lazım ama korkumdan alışverişe cıkamıorumm sizce nasıll?

napalım cosmocum bende alıştım artık o bi odada ben başka odada takılıyoruz oda masa üstü pcde ben laptopta atıyuorum onu soğuk odaya ohhh kafam rahat yanımda olsa filimde izletmiyor zaten benim rahatım iyi böle kendi kendimi eğlendirmeyi öğrendim mafoldumben

ayyy beyza çok hoş bişy bu yaaaa
bende istiyommmmmmm

kaydirigubbakcemile3 ben sana alımm balımm kaydirigubbakcemile5 evet yaa ben gördüğümden beri bitiğimm karnım cıksınn kesinn alıcamm taktım kafaya kadında çok güzell iice gözümü alamıorumm :roflol:

selam kızlarrrrrrrrrrrr yazdıklarınızı okuyunca ben kocamı öpüp başıma koymaya karar verdim. Bide sabah kızıyodum bana hiç süpriz yapmıyor tekbaşına hediye almayı beceremiyo falan diye valla sizin huzurunuzda özür diliyorum kendisinden :)

hemde nasl canım bayılıyorum onların mallarına trikolar desen yıkılıyor zaten çok modern yaa ne o öle eskilerden kalma hep aynı model hamile kıyafeleri forma gibi şimdi herşey çok ğüzel

kaydirigubbakcemile3 haklısn valla eskiden hamile kıyafetlri daha iğrençti kimse pantolon giyeemzdi ama şimdi beli lastikli kot cıkarıldı mesela

ya beyze bu arada sen nasıl foto ekledin kız ben ekleyemedim geçen uğraştım gobişimi koyucaktım hee bu arada albüm yapıpı oraya koydıum bende önce resim nasıl yapıştırılıyor onu anlat sonra profilimi girip gobişime bakarsın :)) hem benide görmüş olursun

kaydirigubbakcemile3 haklısn valla eskiden hamile kıyafetlri daha iğrençti kimse pantolon giyeemzdi ama şimdi beli lastikli kot cıkarıldı mesela

evet beyzacımm şöle likralı modern bedene tam oturan bi kot almayı düşünüyorum kısmet olursa zaten öle bol bol pantolon giymeyi hiç sevmem şöle azcık yapışık olucakki kadın olduğun anlaşılsın anacımmmkaydirigubbakcemile3

Valla dilekcim bende aynıyım inan
evde olduğunda da zaten pc başında oyun oynuyo tarlaya bişeyler ekip biçip duruyo
çiftlik de hanımağa oldum kaydirigubbakcemile3

tatlımm bu arada baktımmgöbüşe süper maşallah alalh nazardan saklasınn tatlımm ben netten resim koymayı biliorumm topiğee pcden atılması daah farklı onu beceremiom kaydirigubbakcemile3

:roflol: çok haklısınn tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…