ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bütün gün yanlızım evdeişten gelince de hiç ilgilenmiyo benimle. öyle kediyle konuşuyorum bütün gün 4 duvar arasında ilgiye ihtiyacım var ama benim de.. biraz temiz havay
heryer çiçek ağaç... tutsa karısının elinden bi saat yürüse karısıyla ölür mübi yere gitmek istesek arabamız var zaten. kalabalığa karışmadıkça ne sorun olcak
Kızlar ii akşamlar anladığm kadarıyla sorunlu bi gün sanırım
bende sizden aşağı kalmayım dedim eşimle tartıştım
2 gunde bir arkadaşlarıyla dışarda buluşuyo
bana gelince yok(
Çok ötesi kızgınım çokkkkkk
hoşbulduk canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm özlüyorum sizi hemen ben ya :)
kızlar ya ne tesadüf bizde buğün gezme yüzünden azcık tartıştık ama yazık benim kocamın arabası yok ondan kızamıyorum bebeğime ama gönlümü aldı yemeği o yaptı kaydirigubbakcemile3
kızlar ya ne tesadüf bizde buğün gezme yüzünden azcık tartıştık ama yazık benim kocamın arabası yok ondan kızamıyorum bebeğime ama gönlümü aldı yemeği o yaptı kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn canımm yaa azize bebeğini kaybetmiş kuzum yaa mafoldumben
bende senii canımm bugünn durduk yere ağladım dilekk hamileleri eskiden kınardım ay kocalarına naz yapıolar derdim kaydirigubbakcemile3 alakası yokmus hiçbir sorun yokken ağladım ya duygusallaştım :gitme:
hoşbulduk beyzammmm
Nasıl olmuş yaaa :sinifsinif:
Çok üzüldüm allahımm yaaaa offfffff :gitme: :gitme: :sinifsinif:
keşke benimkinin de arabası olmasa da... benimle elimden tutup bi yarım saat yürüse.... araba olunca nereye gidicez.. benzin parası vericez.. trafiğe takılıcaz cart curt... bahanesi bol oluyo
evet tatlımyaaa aynen öle oluyor insan şaşırıyor kendini tanıyamıyor bende çok duygusalım ya höyt deseler ağlıcam okadar ama bu aralar biraz tersi var vbende kahkaha atıyorum hiç ğülmediğim kadar gülüyorum ALLAH ağlatmasın işte arada öle arada böle bi acayip olduk:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?