2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bütün gün yanlızım evde işten gelince de hiç ilgilenmiyo benimle. öyle kediyle konuşuyorum bütün gün 4 duvar arasında ilgiye ihtiyacım var ama benim de.. biraz temiz havay

haklısınn tatlımm yaa ama domuz giribi var dışardada allah koruusunn

heryer çiçek ağaç... tutsa karısının elinden bi saat yürüse karısıyla ölür mü bi yere gitmek istesek arabamız var zaten. kalabalığa karışmadıkça ne sorun olcak

Kızlar ii akşamlar anladığm kadarıyla sorunlu bi gün sanırım
bende sizden aşağı kalmayım dedim eşimle tartıştım
2 gunde bir arkadaşlarıyla dışarda buluşuyo
bana gelince yok (
Çok ötesi kızgınım çokkkkkk

hoşgeldinn canımm yaa azize bebeğini kaybetmiş kuzum yaa mafoldumben

benim eşim de aynen böyle...
kendi işini yaptığı için öyle patron korkusu falan yok adamda. istediği saatte çıkıyo evden. istediği saatte geliyo. arada bir aradıpımda hep arkadaşlarıyla orda burda... ben istedim bu gün.çıkalım diye. yarın kız kardeşi nişanlanıcak.. ona gidicez ya işte otur evde diyo bana.
ben zaten istemiyorum ki onun kızkardeşinin nişanına gitmek :/

hoşbulduk canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm özlüyorum sizi hemen ben ya :)

bende senii canımm bugünn durduk yere ağladım dilekk hamileleri eskiden kınardım ay kocalarına naz yapıolar derdim kaydirigubbakcemile3 alakası yokmus hiçbir sorun yokken ağladım ya duygusallaştım :gitme:

kızlar ya ne tesadüf bizde buğün gezme yüzünden azcık tartıştık ama yazık benim kocamın arabası yok ondan kızamıyorum bebeğime ama gönlümü aldı yemeği o yaptı kaydirigubbakcemile3

kızlar ya ne tesadüf bizde buğün gezme yüzünden azcık tartıştık ama yazık benim kocamın arabası yok ondan kızamıyorum bebeğime ama gönlümü aldı yemeği o yaptı kaydirigubbakcemile3

keşke benimkinin de arabası olmasa da... benimle elimden tutup bi yarım saat yürüse.... araba olunca nereye gidicez.. benzin parası vericez.. trafiğe takılıcaz cart curt... bahanesi bol oluyo

bende senii canımm bugünn durduk yere ağladım dilekk hamileleri eskiden kınardım ay kocalarına naz yapıolar derdim kaydirigubbakcemile3 alakası yokmus hiçbir sorun yokken ağladım ya duygusallaştım :gitme:

evet tatlımyaaa aynen öle oluyor insan şaşırıyor kendini tanıyamıyor bende çok duygusalım ya höyt deseler ağlıcam okadar ama bu aralar biraz tersi var vbende kahkaha atıyorum hiç ğülmediğim kadar gülüyorum ALLAH ağlatmasın işte arada öle arada böle bi acayip olduk:kedi:

keşke benimkinin de arabası olmasa da... benimle elimden tutup bi yarım saat yürüse.... araba olunca nereye gidicez.. benzin parası vericez.. trafiğe takılıcaz cart curt... bahanesi bol oluyo

öle deme kız kara kışta adam nasıl gezdirsin dışarda hasta oluruz zaten beyzanında dediği gibi domuz girbi olayından yılbaşında bile dışarda geçirmicez bu sdene evde çerezimizde pastamızla kutlıcaz

dilek bizimki de yemeği kendi yapmış
eve geldm herşey hazır masa bile
Ama vicdanını rahatlatmak için yapıyo benmki bide dışarı çıkıcak ya ben kızmayım diye :)
Pis gıcık uyus kociş

amann güll canımmm ALLAH ağlatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…