2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla dilekcim bende aynıyım inan
evde olduğunda da zaten pc başında oyun oynuyo tarlaya bişeyler ekip biçip duruyo
çiftlik de hanımağa oldum kaydirigubbakcemile3

sorma canım benimkide travianmıdır nedir onu oynayıp duruyor 1 sendir bende tarla tapan sahibiyim bir sürü bu yaşta kaydirigubbakcemile3 ne anlıyolarsa o oyunlardan aman kız neyse onada şükür başka bişeyler yapmasınlardacakannehir

evet bende netten alışveriş yapmam kesinlikle gider dener öle alırım kıyafet bu sonuçta netten sadece modellere bakıyourz

tatlımm bu arada baktımmgöbüşe süper maşallah alalh nazardan saklasınn tatlımm ben netten resim koymayı biliorumm topiğee pcden atılması daah farklı onu beceremiom kaydirigubbakcemile3

ee netten nasıl yapıypsun onua bilmiyorujm yani bu son koyduğun kadının resmini nasıl yaptın sağ tuş kopyalamı diypsun ne nasıl yapıypsun bu arada göbişime yorumlarınız bekliyorum :))

ee netten nasıl yapıypsun onua bilmiyorujm yani bu son koyduğun kadının resmini nasıl yaptın sağ tuş kopyalamı diypsun ne nasıl yapıypsun bu arada göbişime yorumlarınız bekliyorum :))

resim nette olduğu için url adresini alıp şu alttaki sağdan 3. kutucuğa kopyalıorumm canım

göremezsin tatlım gizlilik ayarlarım son seviyede arkadaş listemde olmam gerekiyor istek ğönder

dilekk tatlımm şakasına kıskandım yazdımm diee alınmadın dimi hayatımm şaka yaptımm benn yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…