guneşim napalım cosmo beni fırçalıyodu en son ne olucak kaydirigubbakcemile3 cosmoooooo yorumm yappp ğöbişimeeeeeeeeeeee :)
aşure kaynatıyoz :)
aaaaa bugünn herkess kocişine küsmüşş nolduu ya aa bence kızlar hormonlardann dolayıı kırılıosunuzz çünkü arada banada oluyoo eşimle durduk yere tartışıorum adam alttan alıo ama hep üstte cıkıp eziorum onu kaydirigubbakcemile3
bende bende beyzaaaa altan almaktan bi hal oldular ben ağlamaya başlayınca dayanamıyor ne söliceğimi ne yapacağımı şaşrıyorumm artık diyor bebiş doğsun ğöstercem sana diyor şakayla karışık heheheheh bende şarkı yaptım kendimi onu sölüyorumm hamişimmmmm ben hamişimmm hamişimmm gobişimde bebişimmm bebişimmmmmm :)) damardan giriyorum yani
yaa ben 2 tane yorum yaptım sana birini cevaplamıssın diğerinee kıskandımm dedim diemii yapmadınn kız dilekk şakaydıı o yaw alınma sakınn az önce alındınmı dedim ama bişi demedinn niye ona yorum yazmadınn kız hıı kaydirigubbakcemile3
ayy canımm çektiiiiii kaydirigubbakcemile3
yaaa sinir etti benı işten geldm beklym uyumuş kalmışm bı uyandm hala yok aaerdm ben sana solemştm dıyo dukkanda hala iş yapıyorlrmş sinr oldm solemşde ben anlamammş yemekte yapmammştm aclktn öldümgıck kociş
yok tatlım olurmu öle şey cevapladım diye hatırlıyorum ama bi daha bakayım canım
yerimm senii yaaa kıyamam bize gelseydinn ya yemeğe kaydirigubbakcemile3 taze fasulye ve pilav vardı :teytey:
aa yazamamışım ama tamm bak tam şöle hamişimmmmmmm ben hamişimmmmmm hamişimmmmmm gobişimde bebişimmmmmmmm bebişimmmmmmmm geriside var ama o çok özel ehheheehheh
mende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm yahhhhhhhhhaaaaaaaa
yerimm senii yaaa kıyamam bize gelseydinn ya yemeğe kaydirigubbakcemile3 taze fasulye ve pilav vardı :teytey:
hadii yaa gerisiniii merak ettim şimdii kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
ama yakın olsan gelrdım mutlaka ehhhheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?