2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
guneşim napalım cosmo beni fırçalıyodu en son ne olucak kaydirigubbakcemile3 cosmoooooo yorumm yappp ğöbişimeeeeeeeeeeee :)

yaa ben 2 tane yorum yaptım sana birini cevaplamıssın diğerinee kıskandımm dedim diemii yapmadınn kız dilekk şakaydıı o yaw alınma sakınn az önce alındınmı dedim ama bişi demedinn niye ona yorum yazmadınn kız hıı kaydirigubbakcemile3

bende bende beyzaaaa altan almaktan bi hal oldular ben ağlamaya başlayınca dayanamıyor ne söliceğimi ne yapacağımı şaşrıyorumm artık diyor bebiş doğsun ğöstercem sana diyor şakayla karışık heheheheh bende şarkı yaptım kendimi onu sölüyorumm hamişimmmmm ben hamişimmm hamişimmm gobişimde bebişimmm bebişimmmmmm :)) damardan giriyorum yani

yaaa sinir etti benı işten geldm beklym uyumuş kalmışm bı uyandm hala yok aaerdm ben sana solemştm dıyo dukkanda hala iş yapıyorlrmş sinr oldm solemşde ben anlamammş yemekte yapmammştm aclktn öldüm gıck kociş

:roflol: :roflol: yaa dilekk senn varyaa ömürsünn beni bugünn çokk güldürdünn hayır dualarım seninlee kaydirigubbakcemile3 bende sölicem bu şarkıyı artıkk hihoyyyt

yok tatlım olurmu öle şey cevapladım diye hatırlıyorum ama bi daha bakayım canım

yerimm senii yaaa kıyamam bize gelseydinn ya yemeğe kaydirigubbakcemile3 taze fasulye ve pilav vardı :teytey:

aa yazamamışım ama tamm bak tam şöle hamişimmmmmmm ben hamişimmmmmm hamişimmmmmm gobişimde bebişimmmmmmmm bebişimmmmmmmm geriside var ama o çok özel ehheheehheh

beyzammmmm yaptım yorumu yaa ben ona yorum yapmışım diyordum ama yapmamışım belliki yazmışım ama kaydet tuşuna basmamışım heralde ne yaptığımıda bilmşiyorum yawwww artık hem unutkanlık hem duygusallık hem tembellik ne bu böleeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…