2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merak etme tatlımm yalnız deilsinn bende aynıyım kaydirigubbakcemile3

bilmiyorumki tatlımmmmmm yapmak istiyorum ama beceremiyorum kaç defa denedim sevabına sen yapsana bana şöle bebişli bişey ne olmazmı :kedi: :kedi:

ayy canımm bana niye demedinn ben sana yapardımm kuşumm kaydirigubbakcemile3 ben bilerek yapmıonn sanıodum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen bilsen ben kimleri çıldırttım ticker yapmak için:lepi: yinede yapamadım kaydirigubbakcemile3
Dinime küfreden müslüman olsa diyolar ya onu bana diyeblrsn kaydirigubbakcemile3
banada başkası yapmştı kaydirigubbakcemile3
bilmiyorumki tatlımmmmmm yapmak istiyorum ama beceremiyorum kaç defa denedim sevabına sen yapsana bana şöle bebişli bişey ne olmazmı :kedi: :kedi:

hosbulduk cnm ya kızlar benım fena halde karın agrım vardı ara ara gırıyor 3 gundur sanırım bu gaz sancısı sankı ıcerden oglus bısey batırıyo gibi

bilmiyorum tatlım yaaa baksana cosmodan ses çıkmadı sen yapsana banaa şöle sneinki ğibi güzel olsun tatlım birinde gördüm hoşuma gidiyor çok böle pempe kalplisi seninkine benziyor ondan yapsanaaaaaaa :ecrin_bebek:

ozaman ben yapayımm linkini sana atayımm sen yuapıştırırısınn beğenemssen tekrar yaparızz

hosbulduk cnm ya kızlar benım fena halde karın agrım vardı ara ara gırıyor 3 gundur sanırım bu gaz sancısı sankı ıcerden oglus bısey batırıyo gibi

doktora bugün sordum bendede kasıklarda sancı batıyodu ara ara. büyüme nedeniyle rahim kasları geriliyor dedi.. sürekli ve çok sancılı olursa gel dedi.. değilse normal süreci buymuşş

oluyor öle tatlım ya hele bir gün beni uykumdan uyandırmıştı o gece uyuyamamıştım doğru düzgün merak etmme geçer sıcak havlu koy karnına dinlen

ama cok fenayım ya azoncede tansıyonum dustu heralde 3 gundur gecmedı bu agrı saga sola donerken ozellıkle canım yanıyo resmen

benim de hep karnım ağrıdı bu gün normalmiş yatakta sağa sola dönemiyodum. bi de sola dönünce 5 dk sonra kasılıp kalıyodu karnım göbek deliğim de batıyo

guneşimm cinsiyet bellimi anacım?

cnm ya muamma doktor dedıkı erkege benzıyr pipi gıbı bı cıkntı var dedı 3 hafta once falan amasen yınede kımseye soleme daha belli olmz dedı emn olamadı yane

ya beyzacım kabul etmedi öngörülen formatta değildir yazıyor yaa okadrada sevinmiştim ben yine deneyimde sen neden olmadığını sölesene bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…