2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daemon cummm canım benm korkma sakın
benmde aynı sağ sol yaparken kramp giriyo kasılıyo böle kımıldayamıyom
bide çok özür dilerim ishal olmuşum :kedi: fenayım
için rahat etmiyosa dr git bebişm olmazmı ?
ama cok fenayım ya azoncede tansıyonum dustu heralde 3 gundur gecmedı bu agrı saga sola donerken ozellıkle canım yanıyo resmen

çokk saol beyzammmmmmmmmmm ya kaç aydır ben bunu yapmak için uğraşıyordum ya çok saol bitanemsinn

eşimi çağrdım en sonunda çözdü heeheheheh çok saol beyzacımmm -ya çolk tatlısın nasıl sevindim anlatamam sana Şeniz Şeniz

çokk saol beyzammmmmmmmmmm ya kaç aydır ben bunu yapmak için uğraşıyordum ya çok saol bitanemsinn

ayy canımm sende benim bitanemsinn dakikamı almadıı canımm nolcakk rica ederim kuşumm sen kalpli istedin diyee böle yaptım beğenmessen deişik yaparım canım basta neden olmadıki aynı linkti eksikmi aldın acaba

eşimi çağrdım en sonunda çözdü heeheheheh çok saol beyzacımmm -ya çolk tatlısın nasıl sevindim anlatamam sana Şeniz Şeniz

sende çokk tatlısınnn bebeği pembe şortlu alcaktım kalbin rengine uysun die dedim belki oğlu moğlu olurr kaydirigubbakcemile3 bende yeşil şotlu yaptım kendiminkinide belli olmadığı için yeşil şortlu yaptım kaydirigubbakcemile3

kız dileeeeeeeeeemmm senle de aynı gunmuşuz hemen hemen be zemuszemus
tickerına hayırlı olsuna gelelim kısır falan yap olmamı? :hulya:

canım bişey istedi kocam bana kızıyo bu saatte nerden bulayım diye allahım yarabbim ne biçim bi gün bu böyle :'(

ay bende bi ara bu zenci bebeği değişsem ya tickerımdan kaydirigubbakcemile3
baktıkça ona benzerse evde papaz oluruz kocişle kaydirigubbakcemile3
bu çocuk babaya benzemiyo anneyede benzemiyo ne iş derler kaydirigubbakcemile3

ya tatlım şimdi o linkin devamı varmış senin yazdığınun üstündekini tıkladım olmadı sonra üzerine tıklayıp açtkki devamı varmış o linkin ondna olmmamış yok tatlımm çoooook güzel olmuş tam istedğimden hemde bulmuşun valla elşne yüreğine sağlık canım arkadaşımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…