2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlr bende kocam geldı corba yaptrdm ona içtm yoksa daha actm yaaaaaaaaaaa gerçi birz yagını fazla kacrms ama neyseeeeeeeeee:)

Bizde salı güünü gidicez esracım insan gerçekten heyecanlanıyor inşallah inat etmezlerde gösteririler yoksa benim birdahaki randevuye kadar beklemeye halim kalmaz kafamçokkarıştı bu kadar zamn zor bekledik zaten

İnşallah canım gösterir bizim afacanlar sorma ben bir ay bekledim ama gel d bana sor eşim bir de diyor ki doğana kadar öğrenmeyelim sürpriz olsun bende dedim asla ben o kadar bekleyemem ama kız erkek fark etmez sağlıklı olsunda insan cinsiyetini bilirse ona göre daha rahat konuşur bebeğiyle diye düşünüyorum....Bu arada avatarlarımızda aynı hayırlı olsun canım senin ki de

a.s esracım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ama kesin görürsün 4 ayı bitirmişiniz baksana

Evet canım bitti ayda 1 gidiyoruz kontrole en son bayramdan önce gitmiştim onda da daha küçük olduğu için belli olmaz dedi dr inş bakalım bütün aile heyecanla bekliyor seninki belli oldu mu canım ...

daemon ordasın görüyorum şeker:):) su site vrdıya tısortler yazdryrdk ezbere htrlıyrmsn adresı kızz kocişime gostrcemmm aramym sımdııı mujkk

ben kaçıyorum, hepinize iyi geceler

igeceler tatlım ya insan bi dizi izleyip yatınca onun etkisinden kalıyor resmn o karakterlerin yerine geçiyosun rüyanda aa bakıyorum dizi kahramanları e tabi bazen iyi olmuyor ddğil yakışıklı yakışıklı artisltleri rüyadada olsa yakından görüyorumm ayyyy koçiş duymasınnnnn delikafadulden adam uyumamada yasaklar kıskanırda bari rüyalarda özgür uçalım dimi hanımlar sırnaşık şey :sm_cool:c

bencede bende öğrenmek isterim bu işin sübrizimiolur sübriz yumurtamı bu canım delikafadulden evet hem ona göre konuşırız gobişmizle oğlum yada kızım diye.saol canım bu avatar hoşuma gidiyordu zaten arkadşa sledim yaptı sağolsun

çıktımı herkes ben gldm sohbet bıttı kıslr neysee bende cıkym bariimmmmmmm

dilekcildir seninle ayniyiz.takvimine bakinca listeye bakayim dedim.günlerimizde ayni.dogumumuz hemen hemen ayni zamana denk gelecek gibi.seninde mi cinsiyeti belli degil daha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…