2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben geldiiimmmmmmmmmmm..

bebeğim çok şükür sağlıklıymış..
sac boyamayı 18. haftadan önce yapma dedi.
domuz gribi aşısını öneriyorum dedi..
gaz için rezene içebilisin ama onun yerine eczanelerde eu carbon satılır yemeklerle ondan iç, tuvalete çıkman da kolaylaşır dedi.

veee son olaraaaaaaaakkkkkkkkkk kızım olacaaakkk çok büyük ihtimalleeeeee delikafadulden

oleyyy oleyyy hihoyyythihoyyyt
oğlum olursa kızını alırım ona göre :lepi:

ama ben erkek demiştim tuturamadım canım benim gözün aydın allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin

ben kız demiştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aheeeeeeeyyyyyyyyyyy

Gözün aydın canım pembişin geliyor alkisalkisalkis

Özgemmmmmmmmmm sırf seni merakımdan topiğe girdim valla . E ben sana demiştim çok sevindim şekerimmmm.Hayırlı olsun minik prensesinnnnnnnkaydirigubbakcemile3

ben demedım mı sen bana ınanma gıt doktora ınan bak bısey bılıyourzda konusuyoruz heh eheeeh..

hayırlı olsun kızın özgecım eczanelerde satılan o seyden alıyım bugun deneyım bakalım

kızlar ben kaçtım kendinize iyi bakın şimdi karşıya üsküdara geçiyorum yarın yiğenimin doğum günü var kendinize ve bebişlerinize iyi bakın a.e.o

yaaa süper haber,bi kızımız daha olucaaak,tebrikler kuşum,darısı başımaaa,darısı başımaaa...

kızlar ben kaçtım kendinize iyi bakın şimdi karşıya üsküdara geçiyorum yarın yiğenimin doğum günü var kendinize ve bebişlerinize iyi bakın a.e.o

bızde ogleden sonra uklayla uskudara kuafore gıtcesss..

hehehe 2-2 tuttrdm bu neyaaa kendı bebemıde tuttrsam ehuhehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…