benim eşimin eski kedisi kadar olamaz.... bi deli bi kediydi ki.. hep pataklardı. çok da güzeldi..sevmek isterdi iinsan görünce. bi gün balkonda serçe yakaladı. ertesi gün güvercin tuttu. sonra da kaçtı..
aman benım oglus senın sumuklu kızına kalmadı eger cok ısterse kacırırız senden mı ıstıycez bıdee
benim eşimin eski kedisi kadar olamaz.... bi deli bi kediydi ki.. hep pataklardı. çok da güzeldi..sevmek isterdi iinsan görünce. bi gün balkonda serçe yakaladı. ertesi gün güvercin tuttu. sonra da kaçtı..
kızlar ben dişçiye gidecem korkuyorum benim için dua edinnnnnn saat 13 de randevum
kızlar ben dişçiye gidecem korkuyorum benim için dua edinnnnnn saat 13 de randevum
ben cıktım kızlar k.i.b
KIZLAR MUHABBT KOYU BENM TEMZLK DAHA BITMEDI YAFSSS:) NEYSE BTSN KAHVALTI YAPYM ARTK YAFSS SONRADA ÖZKANLR PAZARINAMI INSEM ACABA HAVA COK GUZEL YAAAAAAAAAA:d
KIZLAR MUHABBT KOYU BENM TEMZLK DAHA BITMEDI YAFSSS:) NEYSE BTSN KAHVALTI YAPYM ARTK YAFSS SONRADA ÖZKANLR PAZARINAMI INSEM ACABA HAVA COK GUZEL YAAAAAAAAAA:d
archimim uysal kedi ihtiyacını benimkiyle karşılayabilirsinçok sever benimki misafir kızları. hemen kucaklarına otturur hırıl hırıl yoğurur. geçen eşimin arkadaşı geldi. eşi de kediden korkuyomuş. kızı bi rahat bırakmadı bizim yılışık oğlandelikafadulden
bu mide ağrısı nerden çıktıklava:
ayyy doğru bugün bornova pazarı var,otantik kıyafetlerden oldum olası kazıklandım taa ki o pazara gidene kadar...
benimde midem yanıyor. gece bile kalktım o yüzden. bebeğin saçı mı çıkıyor nedir delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?