senın oglun olacak yivrumm.. benımkıyle serserılık yapcekler..
kız özgeee gelınıme ıyı bakk
yok yok kurdurtmam ben oglumun haremıne alırım senın kızıhahaahaha tursusunu kurcam ben onunnn :roflol:
hehehe 2-2 tuttrdm bu neyaaa kendı bebemıde tuttrsam ehuhehehe
sağolunn arkadaşlaarrr
ay çok mutluyumm...
hihoyyyt
bızde ogleden sonra uklayla uskudara kuafore gıtcesss..
şşşşttt noluyor ya. kızı önce ben istedim hanımmm sıranı bil.klava:
senin de mi kedin var. benim de var ama bendeki kedi değil. kedi azmanı
kendisi 5 panter gücünde, işi gücü bizi dövmek :mymeka:
naptırcaanız kızlar...
aayy yerim :) ben çok severim azman kedi :) benim bi tane kocaman oğlum var:) çok düşkündür banauyurken hep başımda bekler. bilgisayarımın üstünde oturuyo şu an hatta :)
ağdamafoldumben
bende çıkıyorum güzel anneler
eşimin yanına gidecem
amaniiin yolucaklar kuzularımıkaydirigubbakcemile3
kızlar kocam burda ya cok yazamıyom yaaa :)
aman be daha ne idüüüü belırsın ocuguna es arıyo hatuna bak haddını bıl sıranı beklelülülülülülü butun kızlar once oglumun hakkıkaydirigubbakcemile2
aayy yerim :) ben çok severim azman kedi :) benim bi tane kocaman oğlum var:) çok düşkündür banauyurken hep başımda bekler. bilgisayarımın üstünde oturuyo şu an hatta :)
deomon kız yerii nerde geliyim basıyım sizi adres istiyom ben gelene kadar burdan öğlen coktan olur
senin kızı paylaşamıyoruz bizde. eşine sor bakayım kaç tane bilezik istiyor kızı için:icecream:
hahayyyy durun siz benim ki kız çıkarsa sizin oğlunuza vermem. görersiniz gününüzü o zaman
ayy ne güzel ya bende öyle uysal kedi istiyorum. ben yattığım odaya almıyorum bizimkini. yoksa allah ne verdiyse göz ,bacak ,kafa tırmalıyor bizi.
archımımın kedısınden bahsedıyoruz ayagını denk al derım insan azmanı o
canlarım ben cıkıyom eve gidince yazarım artıkın..
öpüyom hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?