2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şşşşttt noluyor ya. kızı önce ben istedim hanımmm sıranı bil.klava:

aman be daha ne idüüüü belırsın ocuguna es arıyo hatuna bak haddını bıl sıranı beklelülülülülülü butun kızlar once oglumun hakkıkaydirigubbakcemile2

senin de mi kedin var. benim de var ama bendeki kedi değil. kedi azmanı
kendisi 5 panter gücünde, işi gücü bizi dövmek :mymeka:

aayy yerim :) ben çok severim azman kedi :) benim bi tane kocaman oğlum var:) çok düşkündür bana uyurken hep başımda bekler. bilgisayarımın üstünde oturuyo şu an hatta :)

aayy yerim :) ben çok severim azman kedi :) benim bi tane kocaman oğlum var:) çok düşkündür bana uyurken hep başımda bekler. bilgisayarımın üstünde oturuyo şu an hatta :)

archımımın kedısınden bahsedıyoruz ayagını denk al derım insan azmanı o

deomon kız yerii nerde geliyim basıyım sizi adres istiyom ben gelene kadar burdan öğlen coktan olur

kızlar kocam burda ya cok yazamıyom yaaa :)

senin kızı paylaşamıyoruz bizde. eşine sor bakayım kaç tane bilezik istiyor kızı için:icecream:

aman be daha ne idüüüü belırsın ocuguna es arıyo hatuna bak haddını bıl sıranı beklelülülülülülü butun kızlar once oglumun hakkıkaydirigubbakcemile2

hahayyyy durun siz benim ki kız çıkarsa sizin oğlunuza vermem. görersiniz gününüzü o zaman

ayy ne güzel ya bende öyle uysal kedi istiyorum. ben yattığım odaya almıyorum bizimkini. yoksa allah ne verdiyse göz ,bacak ,kafa tırmalıyor bizi.

deomon kız yerii nerde geliyim basıyım sizi adres istiyom ben gelene kadar burdan öğlen coktan olur

randevumuz 2 de canım baglarbasındaymıs heralde ben bılmıyorum uklanın kuaforu onunla gıdıyorum ıstersen ozelden telını yaz ararız senı

canlarım ben cıkıyom eve gidince yazarım artıkın..
öpüyom hepinizi

aman benım oglus senın sumuklu kızına kalmadı eger cok ısterse kacırırız senden mı ıstıycez bıdee

archımımın kedısınden bahsedıyoruz ayagını denk al derım insan azmanı o

benim eşimin eski kedisi kadar olamaz.... bi deli bi kediydi ki.. hep pataklardı. çok da güzeldi..sevmek isterdi iinsan görünce. bi gün balkonda serçe yakaladı. ertesi gün güvercin tuttu. sonra da kaçtı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…