2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kızıma isim yakıştıramıyorum yaaa.. hçibişiyi begenmiyorum.. kociş de begenmiyo..

almina yı begendi ilk defa.. bakın anlamını da yazayım;
1- Kutsal dağlarda açan ve ender rastlanan kırmızı renkli bir çiçek,Aynı zamanda hırçın,kırılgan ve narin bir çiçektir..
2-Kafkas kadın savaşçısı,
3-Türk prenseslerine verilen isim,
4-Ay ışığı altında danseden pembe yanaklı kız çocuğu,
5-Güneş tutulmasındaki kızıllığa verilen isim,
6-Al elma...

çokk güzelll canımmm

leyla kuşumm bebek şekeri 40ında dağıtılıoo zatenn canımm senin bildiğin gibi yani eve bebek gelenlere deill mevlüdde dağıtılıo ablam öle yaptı oda yeni doğurdu sayılırr
heee tamam o zaman :)) anladim.
benimki de iyi ama arada cildirtdigi oluyo :))) benimkinin 1 tane oglu var.keske oglu cok olsaydi da uzerime bu kadar dusulmeseydi :)

aynenn arada çıldırtırr ama ii kadındır hakkını yemiyimm eşin tek çocukmuu yoksaa ablası yada kızkardeşimi var[/QUOTE]

tek erkek cocuk.ama kizkardesi va.evli o da.

Almina guzelmis ozgosum.
sevdim o ismi ben.
ya ben Nilay ismini cooook seviyorum yaaa.esim sevmiyor.
Esim Ozlem diyor.ben sevmiyorum.bebege yapismiyo sanki.kaba geliyor bana bebek icin.ozlemler alinmasin lutfen naniknanik
bi de Aysun ismi var o da cok.herkes koyuyor.kafam karisiyor cok ya

heeee anladımm biizmkiler 3 erkek görümcem olsunn isterdim arkadas olup bişiler paylaşmak ama hepsi erkek ne paylaşcamm :roflol:

canım bence de en güzeli nilay.. tam tersi aylin de güsel isim..

aaayyy benim eşim çok kararsız.ben çoğu ismi beğeniyorum,ama ona beğendiremiyorum :bbo:
ayyy ayyy naapcam ben..

benim de aklıma yatan 2 isim almina ve yağmur.. almina daha az kullanılıyor diye ağır basıyor sanki

ayy kızlarr topikleri bi dolanayım dedimm ne gördümm bekar bi kız öğrenci sevgilisinden hamile kalmıss aldıırcam yazmışş bide utanmadann yaa sinir oldummm kötükedihüso

heeee anladımm biizmkiler 3 erkek görümcem olsunn isterdim arkadas olup bişiler paylaşmak ama hepsi erkek ne paylaşcamm :roflol:

ay sen de alemsin haaa.
herkesle biseyler paylasilir ama gorumceyle gunahimi bile paylasmam ben.
meselaaa diyelim ki,ona diyorum ki bugun size gelemicem,baska bi isim var.
o an icin bisey demiyor tamam diyor.
ama sonra sohbetlerin birinin esnasinda lafini sokuyo. bizi begenmez oldu,artik gelip gitmiyor falan filan iste...napicaksin gorumceyi.paylasmayiver bisileri Allah askina :))

:roflol: kaydirigubbakcemile3 yok kuşumm yaa arkadasımın görümcesi varr araları çok iyi imreniorumm ondan yanii kaydirigubbakcemile3

slm kızlar eşimle oğluşumuzun ismini bulduk listeye ekleyin
oğluşumun ismi: bebis02kaydirigubbakcemile3

canım bence de en güzeli nilay.. tam tersi aylin de güsel isim..

ayyy ayyy naapcam ben..

benim de aklıma yatan 2 isim almina ve yağmur.. almina daha az kullanılıyor diye ağır basıyor sanki
yagmuru ben de dusundum.aklimdaki 2 isimden bitanesi.Nilay ve Yagmur. ama Nilay daha agir basiyor.heee bide esim Ayla diyo hic sevmiyorum onu da.Nilayi da Aylinden esinlenerek aldim ben.Aylinimiz var onun icin koyamam o ismi :)))
:roflol: kaydirigubbakcemile3 yok kuşumm yaa arkadasımın görümcesi varr araları çok iyi imreniorumm ondan yanii kaydirigubbakcemile3

olur arada oyle iyiler.yani istisnalar :))kaydirigubbakcemile3

slm kızlar eşimle oğluşumuzun ismini bulduk listeye ekleyin
oğluşumun ismi: bebis02kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsunn oğlunn yeni duyuyorumm bence bebiş02den baska güzel isimler var bence biraz daha araştır :roflol: kaydirigubbakcemile3

patik öresim var fena halde aş erdim sanırsam:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…