2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insanlar bebek sahjbi olmak için ddiniyo buda sanki kürtaj olmak çok kolay ya kürtaj olcakmış var olan minicik varlığın canına kıycak ne diim Allah ıslah etsin

insanlar bebek sahjbi olmak için ddiniyo buda sanki kürtaj olmak çok kolay ya kürtaj olcakmış var olan minicik varlığın canına kıycak ne diim Allah ıslah etsin

aminn.... senin bi anlık hatan yüzündenn bi cana kıyıosunn ne biçim şey bu yaa

leyla nette okudumm hapı bıraktıktan sonra bir kere adet görmen gerekiomuss daha iiymişş ben öle oldum 2.denemede kaldım bide hapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalamadım diye ağlamıştımm :)

ya oyle mi?bilmiyordum ben.her iste bir hayir vardir goruyormusun.aglaman bosunaymis.Allah biliyo her seyin en iyisini.
doğruda bebeğe üzülüorumm yaa madem bi halt yedin doğur yada o haltı yemee

ammaan ya sen niye boylesin anlamiyim haaaa.bag benim kimin ol.kafana takma anacim.alalaaaa.sen bu gidisle saclarini 25inde beyazlatirsin beyzosum.relax ol biraz. :)))
herkesin gunahi da sevabi da kendine.sinirlenip yegenimi germe lutfen yani kaydirigubbakcemile3

yokk kuşumm yaa kafaya takmadımm normalde relaxımdır merak etme sen ama bebek konusunda hassasım kıyamam onlaraa nasıl kıyıcak yani annemde kardeşimi aldırıcaktı sonradan olma bnm kardeşim şuan düşünüoruzda olmasaa napardık diee

yaptigi dogru bisey degil evet ama beni ilgilendirmiyor.kendisi bilir.
ya beyzos daha burdamisin?
ben gidiyorum.biraz dinleneyimmm.opuyorummm herkesiii.bebislerinize iyi bakinopuyorumnanaktan

yaptigi dogru bisey degil evet ama beni ilgilendirmiyor.kendisi bilir.
ya beyzos daha burdamisin?
ben gidiyorum.biraz dinleneyimmm.opuyorummm herkesiii.bebislerinize iyi bakinopuyorumnanaktan

bende çıkıcamm birazdann öpüorumm senii opuyorumnanaktan

kimsecikler yok galiba bugün kızlar aşuremi kaynatıyonuz huuuuuuuu

slm kızlar ne haber biz bugün dr a gittik ama cinsiyetini göstermedi bebiş kordon bağı varmış bacaklarının arasında drumuz göremedi pazartesi 3 boyutlu ultrasona giricem inş onda görürüm...

aaa kkimmse yoookk beyzeoşşşşş tatlım sendemi yoksun hu huuuuuuu nerdesiniz çıkın dışarıyaa kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…