ay alemsın haaa takma kafana yaa bosver.bıze ne...kendısının secımı.
fena dedikodu dönüyo banada anlatınsositososito
insanlar bebek sahjbi olmak için ddiniyo buda sanki kürtaj olmak çok kolay ya kürtaj olcakmış var olan minicik varlığın canına kıycak ne diim Allah ıslah etsin
leyla nette okudumm hapı bıraktıktan sonra bir kere adet görmen gerekiomuss daha iiymişş ben öle oldum 2.denemede kaldım bide hapı bıraktıktan 1 ay sonra hamile kalamadım diye ağlamıştımm :)
doğruda bebeğe üzülüorumm yaa madem bi halt yedin doğur yada o haltı yemee
ya oyle mi?bilmiyordum ben.her iste bir hayir vardir goruyormusun.aglaman bosunaymis.Allah biliyo her seyin en iyisini.
evet canımm herşeyin hayırlısı
ammaan ya sen niye boylesin anlamiyim haaaa.bag benim kimin ol.kafana takma anacim.alalaaaa.sen bu gidisle saclarini 25inde beyazlatirsin beyzosum.relax ol biraz. :)))
herkesin gunahi da sevabi da kendine.sinirlenip yegenimi germe lutfen yani kaydirigubbakcemile3
yokk kuşumm yaa kafaya takmadımm normalde relaxımdır merak etme sen ama bebek konusunda hassasım kıyamam onlaraa nasıl kıyıcak yani annemde kardeşimi aldırıcaktı sonradan olma bnm kardeşim şuan düşünüoruzda olmasaa napardık diee
yaptigi dogru bisey degil evet ama beni ilgilendirmiyor.kendisi bilir.
ya beyzos daha burdamisin?
ben gidiyorum.biraz dinleneyimmm.opuyorummm herkesiii.bebislerinize iyi bakinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?